• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir iyilik yap

İstanbul ve İzmir'de eşzamanlı,Ankara'da 6 ekimde yapılacak.
Bursa'da da etkinlik düzenleniyor ama net bilgim yok.
Bulunduğunuz şehiri de harekete geçirimenizde fayda var.
Derneklerle görüşebilirseniz düzenleyebilirsiniz.

bizden baska sahip cikanlari yok..onlari sahipsiz birakmayalim,ölüme gitmelerine goz yummayalim..sadece birkac saatinizi ayirarak bu eyleme katilin.....

30 EYLUL PAZAR - SAAT 14:00 - İSTANBUL TAKSIM MEYDANI
30 EYLUL PAZAR - SAAT 14:00 - İZMİR KONAK YKM ÖNÜ
30 EYLUL PAZAR - SAAT 14:00 - BURSA KENT MEYDANI
30 EYLUL PAZAR - SAAT 14:00 - ANTALYA KENT MEYDANI
07 EKİM PAZAR - SAAT 14:00 - ANKARA

Yıl 1910... İstanbul sokaklarından toplanan 80 bin köpek Hayırsız Ada'da ölüme terkedildi. Sahile yakın oturanlar "hayvanların inlemelerini" unutamadıklarını tarih kitaplarına yazdırdılar. Yıl 2012... Yapılmak istenen HAYIRSIZ ADA MODERNİZASYONU... Kısacası ÖLÜM. İNSANSINIZ ve ONLARIN HAYATI SADECE İKİ PARMAĞINIZIN UCUNDA.

1- LÜTFEN ÖNCE YAPACAĞINIZ İŞE İNANIN. GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN VE BUNU KANITLAYIN. İŞTE O ZAMAN BAŞARIYI YARILAMIŞ OLURSUNUZ.

2- AŞAĞIDAKİ DİLEKÇE ALTINA ADINIZI VE SOYADINIZI YAZARAK; BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE GÖNDERİN. HATTA BU ETKİNLİĞE MAİL ADRESİNE SAHİP TANIDIKLARINIZI DA KATIN.

LÜTFEN ÜŞENMEYİN... EMPATİ YAPIN. ONLARIN AYAKKABILARINI GİYİP; KENDİ AYAKKABILARINIZI ÇIKARIN. VE HER İKİ DİLEKÇEYİ DE LÜTFEN GÖNDERİN.

******************************************************************************************

MAİL GÖNDERMEK İÇİN LÜTFEN OKUYUNUZ :

Mail adreslerini lütfen kopyalayınız. Açtığınız mail sayfasında ki; "gönderi yapılacak yer" alanına yapıştırınız.
Dilekçe metnini de kopyalarak; altına adınızı ve soyadınızı yazmayı unutmadan "Gönder" butonuna basınız.

DİKKAT : Bazı mail adresleri size hata olarak dönebilir. Bu bütün adreslerin yerine ulaşmadığı anlamına gelmez. Bu nedenle ELİMDEN GELDİĞİ KADAR MAİL ADRESLERİNİ TASNİF ETTİM. Yine de hata verirse bilin ki bazı adreslerin ya alım kotaları dolmuştur; ya sistemde bir arıza olabilir yada mail adresi değişmiştir.

ÖNEMLİ : FIRSAT BULDUKÇA TAKİP EDEN GÜNLERDE ARKA ARKAYA GÖNDERMENİZ; BAŞARMAK İSTEDİĞİMİZ NOKTAYA VARMAMIZI SAĞLAYACAKTIR.

NOT : Dilekçe metni ve mail adresleri HAYVİST / Sn. Asude Ustaoglu tarafından hazırlanmıştır.

Sevgi ve Saygılarımla;

Oral Yalçın

DİLEKÇE 1 :​

Sayın BAŞBAKANIMIZ

Bakanlık tarafından Meclise sunulan Hayvanları Koruma Kanununda değişiklik içeren kanun tasarısının; hayvanlar için koruma sağlamaktan uzak; uygulamada büyük karmaşaya yol açarak; hayvansevenleri "suçlu" konumuna kadar getirebilecek maddeler ihtiva ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz.
http://www.haberx.com/hukumet_hayvan_haklari_tasarisini_meclise_sundu(17;n;11080840;358).aspx

Defaten Meclise iyileştirme yönünde bizzat sahadan ve uygulamadaki bireyler ve kuruluşlardan gelen taleplerin aksine koruma niteliği son derece kısıtlanmış; adıyla bile çelişen bu kanun tasarısının tamamiyle çekilmesini; yüce makamınızdan arzederiz.

İsim soyad

GÖNDERİLECEK MAİL ADRESLERİ

bimer@basbakanlik.gov.tr; bimer1@basbakanlik.gov.tr; cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr; veyseleroglu@gmail.com; veyseleroglu@tbmm.gov.tr; volkan.bozkir@tbmm.gov.tr; ab.veterinerhekim@gmail.com; abdulkadir.aksu@tbmm.gov.tr; ahmet.iyimaya@tbmm.gov.tr; ahmetbaha.ogutken@tbmm.gov.tr; ahmetberat.conkar@tbmm.gov.tr; ahmetkutalmis.turkes@tbmm.gov.tr; akif.hamzacebi@tbmm.gov.tr; alev.dedegil@tbmm.gov.tr; ali.ercoskun@tbmm.gov.tr; altan.tan@tbmm.gov.tr; aozyanik@ormansu.gov.tr; ankara@cob.gov.tr; atilla.kart@tbmm.gov.tr; ayla.akatata@tbmm.gov.tr; ayse.nur.bahcekapili@tbmm.gov.tr; bakanlik.musavirligi@icisleri.gov.tr; basin@icisleri.gov.tr; baskan@ibb.gov.tr; bihlun.tamayligil@chp.org.tr; bilalmacit@tbmm.gov.tr; bilgi@istanbulcevor.gov.tr; bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr; bilgiedinme@cevreorman.gov.tr; bilgiedinme@icisleri.gov.tr; bilgiedinme@ormansu.gov.tr; bimer@basbakanlik.gov.tr; bimer1@basbakanlik.gov.tr; bulent.turan@tbmm.gov.tr; cevreorman@cevreorman.gov.tr; ckinaci@ormansu.gov.tr; cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr; diab@icisleri.gov.tr; dilekkom@tbmm.gov.tr; egemen.bagis@tbmm.gov.tr; enver.yilmaz@tbmm.gov.tr; erdogan.toprak@chp.org.tr; erkan.akcay@tbmm.gov.tr; erol.kaya@tbmm.gov.tr; faik.tunay@chp.org.tr; faruk.bal@tbmm.gov.tr; fatma.nur.serter@tbmm.gov.tr; fehmi.kupcu@tbmm.gov.tr; ferit.mevlut.aslanoglu@chp.org.tr; fevai.arslan@tbmm.gov.tr; feyzullahkiyiklik@tbmm.gov.tr; gulay.dalyan@tbmm.gov.tr; gursel.tekin@chp.org.tr; h.aytac@ormansu.gov.tr; hakan.sukur@tbmm.gov.tr; halide.incekara@tbmm.gov.tr; haluk.eyidogan@chp.org.tr; harun.karaca@tbmm.gov.tr; havci@ormansu.gov.tr; hkocaker@ormansu.gov.tr; hozbek@ormansu.gov.tr; hukuk@icisleri.gov.tr; huseyin.burge@tbmm.gov.tr; huseyincemal.akin@tbmm.gov.tr; ibrahim.korkmaz@tbmm.gov.tr; ibrahim.yigit@tbmm.gov.tr; igulluce@tbmm.gov.tr; ihsan.ozkes@chp.org.tr; ikozan@cevreorman.gov.tr; illeridaresi@icisleri.gov.tr; info@istanbulormansu.gov.tr; islemler.illeridaresi@icisleri.gov.tr; isletmekayit@istanbultarim.gov.tr; ismail.safi@tbmm.gov.tr; ismailceritli@ormansu.gov.tr; istanbulmuf@diyanet.gov.tr; kemal.degirmendereli@tbmm.gov.tr; kemal.kilicdaroglu@tbmm.gov.tr; lakca@ormansu.gov.tr; m.cetin@tbmm.gov.tr; mahalli.bilgiedinme@icisleri.gov.tr; mahalli@icisleri.gov.tr; mahalli@mahalliidareler.gov.tr; mahalli_idareler@hotmail.com; mahalliidareler@istanbul.gov.tr; mahmut.tanal@chp.org.tr; mdomac@tbmm.gov.tr; mehmet.muezzinoglu@tbmm.gov.tr; mehmet.mus@tbmm.gov.tr; mehmetali.sahin@tbmm.gov.tr; mehmetdogan.kubat@tbmm.gov.tr; meldemir@ormansu.gov.tr; metin.kulunk@tbmm.gov.tr; mihrimahbelma.satir@tbmm.gov.tr; mustafa.atas@tbmm.gov.tr; mustafa.sahin@tbmm.gov.tr; mustafa.sentop@tbmm.gov.tr; mustafaelitas@akparti.org.tr; mustesarlik@icisleri.gov.tr; myarasir@ormansu.gov.tr; nazirsenturk@istanbul.gov.tr; navci@ormansu.gov.tr; ndemiral@cevreorman.gov.tr; neziroglu@tbmm.gov.tr; nimet.cubukcu@tbmm.gov.tr; nnebati@tbmm.gov.tr; nuhungemisi@ormansu.gov.tr; nurettincanikli@akparti.org.tr; oktay.ozturk@tbmm.gov.tr; oktay.saral@tbmm.gov.tr; omer.dincer@tbmm.gov.tr; osman.cakir@tbmm.gov.tr; osman.koruturk@chp.org.tr; osmanaskin.bak@tbmm.gov.tr; osmanboyraz@tbmm.gov.tr; ozel.kalem@kulturturizm.gov.tr; ozelkalem@basbakanlik.gov.tr; ozelkalem@cevreorman.gov.tr; ozelkalem@cob.gov.tr; ozelkalem@icisleri.gov.tr; oznur.calik@tbmm.gov.tr; recepgurkan@tbmm.gov.tr; receptayyip.erdogan@tbmm.gov.tr; rizaturmen@tbmm.gov.tr; safakpavey@yahoo.com.tr; sevimsavaser@tbmm.gov.tr; sezgin.tanrikulu@chp.org.tr; sirin.unal@tbmm.gov.tr; sirrisureyya.onder@tbmm.gov.tr; suheyl.batum@tbmm.gov.tr; tanju.ozcan@tbmm.gov.tr; tulay.kaynarca@tbmm.gov.tr; tunca.toskay@tbmm.gov.tr; turkan.dagoglu@tbmm.gov.tr; tyilmaz@ormansu.gov.tr; umut.oran@chp.org.tr; veli.agbaba@tbmm.gov.tr; veyseleroglu@gmail.com; veyseleroglu@tbmm.gov.tr; yenianayasa@tbmm.gov.tr; zsaltu@ormansu.gov.tr

DİLEKÇE 2 :​

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI

Hayvanları yaşatmak; yaşamlarına saygı duymak yerine; öldürülmelerini tanımlayan bir yasa istemiyoruz.

http://www.haberx.com/hukumet_hayvan_haklari_tasarisini_meclise_sundu(17;n;11080840;358).aspx

Bakanlık tarafından meclise sunulan; hayvanları korumaktan uzak ve ölüm fermanı niteliğinde ki bu yasa tasarısının; yaşam hakkına saygı ve insanlık adına geri çekilmesini talep ediyoruz.

Bu talebimiz de bizleri desteklemeniz; yaşam hakları ellerinden alınacak canlar için bir umut olacaktır.

İsim Soyad

Gönderilecek Adresler

receptayyip.erdogan@tbmm.gov.tr; veyseleroglu@tbmm.gov.tr; ahmet.iyimaya@tbmm.gov.tr; bilgiedinme@basbakanlik.gov.tr; cevreorman@cevreorman.gov.tr; cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr; diab@icisleri.gov.tr; dilekkom@tbmm.gov.tr; egemen.bagis@tbmm.gov.tr; bizeyazin@startv.com.tr; bovacik@hurriyet.com.tr; btanir@takvim.com.tr; bulend@ihlas.net.tr; bulendk@aksam.com.tr; bulent.ayanoglu@tgrt.com.tr; bulten@tumgazeteler.com; burhan.karaduman@iha.com.tr; burhana@aksam.com.tr; c.behar@zaman.com.tr; cahit.erogul@tg.com.tr; caktar@gazetevatan.com; caltan@sabah.com.tr; catakli@gazetevatan.com; cavit.kavak@stargazete.com; ccandar@sabah.com.tr; cemale@aksam.com.tr; cemilev@aksam.com.tr; cikmazsokak@kanalturk.com; ckorkut@hurriyet.com.tr; ctumer@stargazete.com; culsever@hurriyet.com.tr; dcundioglu@yenisafak.com.tr; demetsoysal@tv8.com.tr; deniza@aksam.com.tr; dheper@milliyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; dilek.onder@stargazete.com; dkologlu@milliyet.com.tr; donder@gazetevatan.com; drew@gazetevatan.com; dsazak@milliyet.com.tr; duzceyerelhaber@hotmail.com; e.basyurt@zaman.com.tr; e.can@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; e.ergene@zaman.com.tr; e.eroglu@zaman.com.tr; e.ozbilgen@zaman.com.tr; e.safak@zaman.com.tr; e.sozen@zaman.com.tr; eardic@sabah.com.tr; eardic@stargazete.com; eaydin@sabah.com.tr; eberber@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; ecetinel@radikal.com.tr; ecevahapoglu@takvim.com.tr; ecolasan@hurriyet.com.tr; editor@haberciler.com; editor@kanald.com.tr; editor@sabah.com.tr; editor@todayzaman.com; eergu@gazetevatan.com; eisleyen@milliyet.com.tr; ekarakas@stargazete.com; ekatircioglu@radikal.com.tr; ekonomi@ihlas.net.tr; eminp@aksam.com.tr; emre.bol@tg.com.tr; enis.ersoy@fox.com.tr; enver.seyidoglu@ihlas.net.tr; eokutan@stargazete.com; eozen@cine5.com.tr; eozkok@hurriyet.com.tr; ercanaktuna@aksam.com.tr; erkanakkus@kanalturk.com.tr; ersanc@aksam.com.tr; ertugy@aksam.com.tr; esafak@htgazete.com.tr; esen.unur@stargazete.com; receptayyip.erdogan@tbmm.gov.tr; acikgazete@acikgazete.com; adnan.yaldiz@tg.com.tr; adorsay@sabah.com.tr; aduzkan@stargazete.com; aemre@yenisafak.com.tr; agokce@milliyet.com.tr; aguclu@milliyet.com.tr; agumus@yenisafak.com.tr; ah.aslan@zaman.com.tr; ahmet.memis@rotahaber.com; ahmet.yavuz@zaman.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr; ahmetrasim@stargazete.com; ajans@dha.com.tr;akekec@stargazete.com; alaattinm@aksam.com.tr; ali.gumus@tercuman.com.tr; ali.gurel@tercuman.com.tr; ali.sen@stargazete.com; ali.unal@zaman.com.tr; alikirca@sabah.com.tr;alisen@sabah.com.tr; anahaber@atv.com.tr; anahaber@kanald.com.tr; ata.karatas@tg.com.tr; atahir@takvim.com.tr; ataklic@sabah.com.tr; atasgetiren@yenisafak.com.tr; avardar@sabah.com.tr; avrupa@atv.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; ayse.akyurek@rotahaber.com; ayse.ozyilmazel@sabah.com.tr; ayse.tunceroglu@tg.com.tr; ayse@hurriyet.com;ayse@journalist.com; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; b.korucu@zaman.com.tr; balbay@cumhuriyet.com.tr; balcicek@htgazete.com.tr; banu.arslanturk@rotahaber.com; bayraktar.bayrakli@sabah.com.tr; bayraktarb@htgazete.com.tr; bcetin@gazetevatan.com; bcoskun@hurriyet.com.tr; bcoskun06@hotmail.com; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; behic.kilic@tercuman.com.tr; bekirt@aksam.com.tr; berat@stargazete.com;bilgi@ilk-kursun.com; birsen@acikgazete.com

olduğu gibi kopyaladım bazı mailler geri geliyormuş,link çalışmıyor farkındayım ama silmek istemedim....lütfen dilekçeleri gönderin arkadaşlar..

390385_10151179400948254_775837473_n.jpg

301358_10151154736118744_730787307_n.jpg

Son düzenleme:
HAYIRSIZ ADA VE 80.000 KÖPEK !

İstanbul köpekleri ilk toplu sürgünlerinden birini 19. yüzyılın ilk çeyreğinde, İkinci Mahmud zamanında yaşadı. Hükümdar İstanbul'da ne kadar köpek varsa yakalanıp adaya gönderilmesini buyurdu, birkaç gün boyunca şehirde belki de tek bir hayvan kalmadı ama İstanbullulardan hiç beklenmeyen tepkiler yükseldi: Halk ‘‘Hayvanlara eziyet etmek uğursuzluk getirir, başımıza iş açılır, köpekleri orada bırakmayalım’’ diye homurdanmaya başlayınca Hayırsızadaya'daki sağ kalan köpekler yeniden teknelere konup İstanbul sokaklarına salındı. Ama uğursuzluk da geldi: Mısır Valisi Kavalalı Mehmed Ali Paşa'nın oğlu İbrahim Paşa'nın ordusu Kahire'den kalktı, Kütahya'ya kadar girdi... Mısır askerleri, Bursa taraflarına da şöyle bir uzanıp geri döndüler.

Sonra aradan seneler geçti, 1910'a gelindi ve ‘‘köpek meselesi’’ni çözmeye bu defa da İstanbul ‘‘Şehremini’’, yani Belediye Başkanı Suphi Bey soyundu: Haziran başında İstanbul'daki bütün köpeklerin yeniden Hayırsızada'ya yollanmasını emretti, iktidardaki İttihadçılardan da destek aldı ve birkaç gün içinde 80 bin civarında köpek çatanalara yüklenip yeniden mecburi bir ada yolculuğuna çıkartıldı. Hayırsızada sadece kayaydı, dikili tek bir ağaç bile yoktu ve 80 bin köpeğin feryadı söylendiğine göre geceleri İstanbul'dan bile işitilir olmuştu... Sesler birkaç gün sonra kesildi, zira yaşayabilmek için birbirlerini yiyen köpeklerden artık bir teki bile hayatta değildi... Ama İstanbul halkının beklediği uğursuzluk da gecikmedi: Balkan Savaşı patladı...

desteğinizi onlardan esirgemeyin ! lütfen !

attachment.php

onlara bunu yaşatmayalım.......

attachment.php

İçiniz kaldırırsa izleyin: Hayırsız Ada Katliamı kısa filmi Cannes film festivalinde en iyi kısa film ödülünü almıştı

[video=youtube;99iO0Mfr30Q]http://www.youtube.com/watch?v=99iO0Mfr30Q[/video]

Barınaklar gibi ormanlarda dolu evlatlarla.. Kışın dondukları yazın bir gölge bile bulamadıkları ağaçsız kurak yerler..

Örnek istanbul tepeören akfırat.. Ayrıca sabiha gökçen havaalanı yanındaki yenişehir mahallesi uydukent ve çamlık mahallesi..

Bir yığın evlat.. hepsine imkan yok yetişemiyorum bir bir tarafı besliyorum bir diğer tarafı.. kışta yaklaşıyor.. zaten soğuk derdi başlıcak birde yemeksiz açlıkla savaşmasınlar..

ne yapıcam bilmiyorum.. delirmek üzereyim her hafta sonu gittiğimde artık ağlamaktan ne yapıcam ben demekten bıktım..

oraya yakın oturanlar yada orda oturanlar varsa ne olur yardıma gelsinler.. ellerinde ne varsa.. ormana papara bırakılabiliyor ama diğer tarafta villalar ve apartmanlar olduğu için oralara kuru mama şart..

Arkadaşlar ben de Bursa'da oturuyorum.. Bursa'da bulunan arkadaşlarla beraber birleşip barınaklara gidebeliriz.. Babam tekstilci olduğu için kumaş parçaları bol bol bulabilirim. Benimle birlik olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atsınlar. :34:

Arkadaşlar ben de Bursa'da oturuyorum.. Bursa'da bulunan arkadaşlarla beraber birleşip barınaklara gidebeliriz.. Babam tekstilci olduğu için kumaş parçaları bol bol bulabilirim. Benimle birlik olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atsınlar. :34:

bursa'dan kimse yokmu ki? kış geliyor..branda gibi ihtiyaçlarıda olacak..çok güzel bir fikir aslında bu

harikasın ya..djcat kumaş parçaları vericekmiş..biraz daha bişeyler toplanıp verilebilse ne iyi olur :( bi fikrin var mı? ne ypılabilir? bu arada 30 eylüle gidiyor musun

Ben bursada oturuyorum elimden geleni yaparım.

Ben kumaş parçası bulabilirim bol bol, anneme de rica ettim çalıştığı şirkette yemekhanede kalan et tavuk vb yemekleri getiriyor sokaktaki kedilere veriyorum yoksa iş yerleri bu konuda çok duyarsız direk çöpe atıyor..
Sen neler yapabilirsin canım, beraber barınağa gidebiliriz..

Ben kumaş parçası bulabilirim bol bol, anneme de rica ettim çalıştığı şirkette yemekhanede kalan et tavuk vb yemekleri getiriyor sokaktaki kedilere veriyorum yoksa iş yerleri bu konuda çok duyarsız direk çöpe atıyor..
Sen neler yapabilirsin canım, beraber barınağa gidebiliriz..

Hayvanlar koruma derneğinindeki tanıdıklarla birlikte bursadaki barınaklara anlaşmış olduğumuz marketlerden şarküteri ürünlerimama falan yolluyoruz elimden başka birşey gelirse yaparım birkaç bursalı hayvansever daha çıkarsa toplu yardım etmemiz daha güzel olur.

Hayvanlar koruma derneğinindeki tanıdıklarla birlikte bursadaki barınaklara anlaşmış olduğumuz marketlerden şarküteri ürünlerimama falan yolluyoruz elimden başka birşey gelirse yaparım birkaç bursalı hayvansever daha çıkarsa toplu yardım etmemiz daha güzel olur.

Evet o yüzden sesimizi daha çok duyurmamız lazım, benim kendi arkadaş çevremde de gönüllü olabilecek arkadaşlar var. Barınağa gideceğimiz zaten sana da haber veririz istersen.

genetiği değiştirilmiş hayvanlar

attachment.php

İngiliz bilimcilerin araştırmasına göre genetiği değiştirilmiş hayvanlar, insan sağlığıyla ilgili çalışmaların gözdesi olmaya başladı.

Sanger Enstitüsü’nden Prof. Allan Bradley’e göre denek olarak en çok fare, balık, sıçan ve kuş kullanılıyor. Bradley, bu hayvanların kullanımının artarak süreceğini, ‘normal’ hayvanların deneylerde kullanımınınsa azalmayı sürdüreceğini belirtti.

“Genetik Modifikasyon” yöntemi, hayvanların genleriyle oynayarak eksikliği çekilen hormonların ve dokuların elde edilmesine yardımcı oluyor ve bu sayede birçok hastalığın tedavisi için yeni yöntemler geliştirilebiliyor.

İnsanlarla hayvanlar pek çok geni paylaştığı için, bu teknoloji insan sağlığı için hayati önem taşıyor. Deneylerde kullanılan genetiği değiştirilmiş hayvanlaırn üremeleri de sağlanıyor.

Ancak hayvan hakları savunucuları genetik modifikasyon yöntemini desteklemiyor. Laboratuar ortamında acı çeken ve ölen hayvanların sorumlulularını kınıyor ve insan sağlığına yönelik çalışmalarda hayvanların kullanılmayacağı yeni çözümler bulunması için bastırıyor.

Hayvan hakları savunucularının hedefindeki sektörlerin başında yer alan ilaç sanayisi ise, ilaçların yan etkilerini farklı teknojilerle tespit edebildiklerini iddia ederek eleştirileri reddediyor. Rakamlara göre ilaç testlerinde kullanılan hayvan sayısında son bir yıl içinde yüzde 10 düşüş yaşandı.

facebook.com/Asfalya.Muzik ten alıntıdır.

siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu durumu?

Tarih / il / gün / saatlere göre eylem yapılacak şehirler ve toplanma yerleri

ölüm yasasına hayır demek için

30 eylül pazar saat 14:00 taksim meydanı (istanbul)

30 eylül pazar saat 14:00 konak ykm önü (izmir)

30 eylül pazar saat 14.00 belediye önü (bodrum)

30 eylül pazar saat 14:00 muratpaşa cami kapalı yol halk bankası önü (antalya)

30 eylül pazar saat 14:00 kent meydanı(bursa)

30 eylül pazar saat 14.00 adalar migros önü(eskişehir)

30 eylül pazar saat 14.00 (çanakkale)

30 eylül pazar saat 14.00 tuğlalı park (tekirdağ)

30 eylül pazar saat 14.00 atapark kent meydanı (giresun)

6 ekim cumartesi saat 14.00 taksim meydanı (istanbul)

7 ekim pazar saat 14:00 sakarya cad. Meydanı(ankara)

7 ekim 2012 pazar saat 14.00 ganita önü (trabzon)

lütfen paylaşınız

unutmayın, belkide bizlerin onlar adına yapabildiği son eylem olacaktır.

bu yasa çıkarsa haklarını koruyacak bir yasada olmayacaktır.

kanlı yasaya hayır demek için tek ses tek yürek olma zamanı

haydi türkiye uyuma!!

Back
X