Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de gitmek istiyorum, buradan haberleşelim aslında buradan gitmek isteyen herkes toplaşsak ne güzel olur :)
Arkadaşlar ben de Bursa'da oturuyorum.. Bursa'da bulunan arkadaşlarla beraber birleşip barınaklara gidebeliriz.. Babam tekstilci olduğu için kumaş parçaları bol bol bulabilirim. Benimle birlik olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atsınlar.![]()
bursa'dan kimse yokmu ki? kış geliyor..branda gibi ihtiyaçlarıda olacak..çok güzel bir fikir aslında bu
Ben bursada oturuyorum elimden geleni yaparım.
Ben kumaş parçası bulabilirim bol bol, anneme de rica ettim çalıştığı şirkette yemekhanede kalan et tavuk vb yemekleri getiriyor sokaktaki kedilere veriyorum yoksa iş yerleri bu konuda çok duyarsız direk çöpe atıyor..
Sen neler yapabilirsin canım, beraber barınağa gidebiliriz..
Hayvanlar koruma derneğinindeki tanıdıklarla birlikte bursadaki barınaklara anlaşmış olduğumuz marketlerden şarküteri ürünlerimama falan yolluyoruz elimden başka birşey gelirse yaparım birkaç bursalı hayvansever daha çıkarsa toplu yardım etmemiz daha güzel olur.