• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir iyilik yap

ÖLÜM YASASINA HAYIR DEMEK İÇİN

attachment.php

istanbul barosu avukatlarindan ayni zamanda istanbul barosu hayvan haklari komisyonu uyesi olan deniz tavsancil kalafatoglu 27eylul persembe yani yarin, saat 08:30 da CNN Turk te ozge uzun ile gune merhaba programina konuk olacak ve olum yasasina neden karsi oldugumuzu anlatacak..izlemenizi tavsiye ederim...

30 eylülde ben onlar için hak aradım.vicdanım biraz olsun rahatladı.peki ben hayvan severim diyen kaç kişi oradaydı.
Konak'tan başladığımız yürüyüşü Alsancak'ta tamamladık.yürüyüş boyunca duyduklarım beni çok üzdü.iki bayan kendi aralarında işte köpeklere şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar efendim barınaklarda canlı tavuk atıyorlar yazık köpeklere ne şartlarda yaşıyorlar.duyunca şok oldum ben köpeklerden önce o tavuğu düşündüm o da bir can o da bir hayvan.canlı yem olarak kullanılmış ama kimsecikler onu düşünmüyor.hayvan severlik belirli cinsleri yada bazı hayvanları severek olmaz.ben kendi adıma sadece kedi ve köpekler için orada değildim.boyanıp satılan civcivler,canlı yem olan tavuklar,dövüştürülen horozlar ve nice yaşama hakkı ellerinden zorbalıkla alınan,işkence yapılan kötü şartlarda bakılan tüm dostlarımız için oradaydım.
eğer yeni nesilleri vicdanlı ve gerçek birer hayvan sever olarak yetiştiremezsek durum bu günkünden daha da vahim olacaktır.

30 eylülde ben onlar için hak aradım.vicdanım biraz olsun rahatladı.peki ben hayvan severim diyen kaç kişi oradaydı.
Konak'tan başladığımız yürüyüşü Alsancak'ta tamamladık.yürüyüş boyunca duyduklarım beni çok üzdü.iki bayan kendi aralarında işte köpeklere şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar efendim barınaklarda canlı tavuk atıyorlar yazık köpeklere ne şartlarda yaşıyorlar.duyunca şok oldum ben köpeklerden önce o tavuğu düşündüm o da bir can o da bir hayvan.canlı yem olarak kullanılmış ama kimsecikler onu düşünmüyor.hayvan severlik belirli cinsleri yada bazı hayvanları severek olmaz.ben kendi adıma sadece kedi ve köpekler için orada değildim.boyanıp satılan civcivler,canlı yem olan tavuklar,dövüştürülen horozlar ve nice yaşama hakkı ellerinden zorbalıkla alınan,işkence yapılan kötü şartlarda bakılan tüm dostlarımız için oradaydım.
eğer yeni nesilleri vicdanlı ve gerçek birer hayvan sever olarak yetiştiremezsek durum bu günkünden daha da vahim olacaktır.

Sen de benim kafadansin. Gecen gun tesadufen rastladigim Burcu Esmersoyun magazin programinda Alp Kirsan vardi. Gosteriden kisaca bahsettiler ama kimse gitmiyormus. Alp beyin kopegi var. 7 senedir besliyormus cok guzel ama onun daha cok duyarli olup gitmesi lazimdi. Hersey para ve guzellik degil. Turkiye'deyken o civcivleri gordum. Cok kotuydu. Bunu yapan insan olamaz. Hayvaninda cinsi olmaz , olmamali.

Av. Hülya Yalçın (İstanbul barosu hayvan hakları komisyonu başkanı)

yeni tasarı neyi öngörüyor ?
yeni tasarıya neden karşıyız ?
"doğal yaşam parkı, hayvan tecavüzcüsüne ağır ceza" bizi sevindiren gelişmeler mi ?

bu ve benzeri soruların cevaplarını bu videoda bulabilirsiniz..bu kdr kısıtlı zamana bu bilgileri sığdırabildiği, akıcı ve yerinde kelimeler kullandığından ötürü hülya yalçına teşekkürler...

[video=youtube;fZQR-5-kbC0]http://www.youtube.com/watch?v=fZQR-5-kbC0[/video]

evdeki hayvanlarımız başına vergi ödeyeceğimiz ve çoook ünlü bir gıda markası tarafından evcil mama işine girilerek, doğal yaşam parkı adı verilen ıssız yerlerde birbirini parçalayarak ölen hayvanların evdeki hayvanlarımıza mama olarak geleceği de gelen bilgiler arasında..

Back
X