Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirlilik hali, mide bulantısı, kasıkta batma ve ara ara sancı girmesi ile başladı benim de belirtilerim. Olabilir ama bu regl öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri benzediği için insanı bazen yanıltabiliyor. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eylesinmerhaba kizlar
ben son bir kac gündür asiri bas dönmesi yasiyorum bunun yaninda sürekli tatli istegi ve asiri sinirlilik var bata 6 gün var bunlari yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi ?
Evet katılıyorum belirtiler aynı bekleyin iki üç gün önce erken test yap ona göre değerlendirSinirlilik hali, mide bulantısı, kasıkta batma ve ara ara sancı girmesi ile başladı benim de belirtilerim. Olabilir ama bu regl öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri benzediği için insanı bazen yanıltabiliyor. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin![]()
zaten farkli oldugu icin ve belirtiler erken basladigi icin sormak istedim cnm normalde böyle olmaz bata bir kac gün önce kasik bel agrisi ve gögüsler siser okadar ama daha 6 gün var ve belirtiler 5-6 gündür var asiri basdönmesi ve bazen göz kararmasi da oluyor ve sürekli tatli istegi normalde jelibon yiyen birisi asla degilimdir bir kac gündür sürekli yiyorum ve durduk yere birseylere sinirleniyorumSinirlilik hali, mide bulantısı, kasıkta batma ve ara ara sancı girmesi ile başladı benim de belirtilerim. Olabilir ama bu regl öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri benzediği için insanı bazen yanıltabiliyor. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin![]()
Regl belirtileri ve hamilelik belirtileri o kadar benzer kiii :) reglin geçmesini beklemek en sağlıklısımerhaba kizlar
ben son bir kac gündür asiri bas dönmesi yasiyorum bunun yaninda sürekli tatli istegi ve asiri sinirlilik var bata 6 gün var bunlari yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi ?
zaten farkli oldugu icin ve belirtiler erken basladigi icin sormak istedim cnm normalde böyle olmaz bata bir kac gün önce kasik bel agrisi ve gögüsler siser okadar ama daha 6 gün var ve belirtiler 5-6 gündür var asiri basdönmesi ve bazen göt kararmasi da oluyor ve sürekli tatli istegi normalde jelibok yiyen birisi asla degilimdir bir kac gündür sürekli yiyorum ve durduk yere birseylere sinirleniyorSinirlilik hali, mide bulantısı, kasıkta batma ve ara ara sancı girmesi ile başladı benim de belirtilerim. Olabilir ama bu regl öncesi semptomlar ile hamilelik belirtileri benzediği için insanı bazen yanıltabiliyor. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip eylesin![]()
10gün önceden tatli istegim baslamasz genelde adetliyken olur ve bukadar kriz gecirene kadar degil canim sinirlilikte ayni sekilde zaten en büyük sebep asiri basdönmesi etraf dönüyor gibi sürekli sanki bu beni cok düsündürdü hep olan birsey olmadigi icin yazdim cnm herzamanki adet belirtilerim olsa sormazdim ztnRegl belirtileri ve hamilelik belirtileri o kadar benzer kiii :) reglin geçmesini beklemek en sağlıklısı
Yani elbette herkes kendi vücudunu daha iyi tanırzaten farkli oldugu icin ve belirtiler erken basladigi icin sormak istedim cnm normalde böyle olmaz bata bir kac gün önce kasik bel agrisi ve gögüsler siser okadar ama daha 6 gün var ve belirtiler 5-6 gündür var asiri basdönmesi ve bazen göt kararmasi da oluyor ve sürekli tatli istegi normalde jelibok yiyen birisi asla degilimdir bir kac gündür sürekli yiyorum ve durduk yere birseylere sinirleniyor
10gün önceden tatli istegim baslamasz genelde adetliyken olur ve bukadar kriz gecirene kadar degil canim sinirlilikte ayni sekilde zaten en büyük sebep asiri basdönmesi etraf dönüyor gibi sürekli sanki bu beni cok düsündürdü hep olan birsey olmadigi icin yazdim cnm herzamanki adet belirtilerim olsa sormazdim ztnbat gününe daha var o yüzden merakimdan soruyorum ilk defa bunlar basima geldigi icin
bir kac gün daha bekleyip yapicam cnm cok tsk ederimYani elbette herkes kendi vücudunu daha iyi tanırbahsettiğiniz belirtiler evet hamilelik belirtilerine benziyor ama hormonlar ve vücut çok değişken o nedenle bilemiyorum ama eğer gebelik varsa belirtileri hissetmeniz için erken değil hatta tam vakti diyebilirim. İçiniz rahat edecekse bir test yapın erken gebelik testi özellikle
İnşallah vardır sağlıklıdır bitanem, ama kafana çok takma lütfen böyle şeyler mucize gibi hiç ummadığın anda oluyor. Hayırlı haberlerle inşallahzaten farkli oldugu icin ve belirtiler erken basladigi icin sormak istedim cnm normalde böyle olmaz bata bir kac gün önce kasik bel agrisi ve gögüsler siser okadar ama daha 6 gün var ve belirtiler 5-6 gündür var asiri basdönmesi ve bazen göz kararmasi da oluyor ve sürekli tatli istegi normalde jelibon yiyen birisi asla degilimdir bir kac gündür sürekli yiyorum ve durduk yere birseylere sinirleniyorum
bugün de sol gögüsüm asiri agriyor ve bir iki damla süt geldi anlayamadim evet cocuk istiyorum ama bu konuda kendime stress yapmiyorum tabi aylardir deniyoruz da böyle seyler ilk defa yasiyorum ondan acaba mi dedimİnşallah vardır sağlıklıdır bitanem, ama kafana çok takma lütfen böyle şeyler mucize gibi hiç ummadığın anda oluyor. Hayırlı haberlerle inşallah![]()
Süt gelmesi belirti mi bilmiyorum varsa bile gelmesi için çok erken ama göğüs ağrısı normal. En yakın zamanda test yapın bence varsa çıkar bu kadar belirtiye görebugün de sol gögüsüm asiri agriyor ve bir iki damla süt geldi anlayamadim evet cocuk istiyorum ama bu konuda kendime stress yapmiyorum tabi aylardir deniyoruz da böyle seyler ilk defa yasiyorum ondan acaba mi dedim
prolaktin yükselmiş olabilir mi ? süt gelmesi genelde o yuzden oluyorbugün de sol gögüsüm asiri agriyor ve bir iki damla süt geldi anlayamadim evet cocuk istiyorum ama bu konuda kendime stress yapmiyorum tabi aylardir deniyoruz da böyle seyler ilk defa yasiyorum ondan acaba mi dedim
daha yapmadim son 3gün adetime onu bekliyorum canim
Test yaptınız mı merak ettimbugün de sol gögüsüm asiri agriyor ve bir iki damla süt geldi anlayamadim evet cocuk istiyorum ama bu konuda kendime stress yapmiyorum tabi aylardir deniyoruz da böyle seyler ilk defa yasiyorum ondan acaba mi dedim
maalesef regl oldum cnm ama o belirtileri neden yasadim bilmiyorum hatta gecenlerde annemler yüzüne birseymi yaptin dedi güzelik gelmis hamilemisin dediler ama regl oldugum icin degilimTest yaptınız mı merak ettim![]()
maalesef regl oldum cnm ama o belirtileri neden yasadim bilmiyorum hatta gecenlerde annemler yüzüne birseymi yaptin dedi güzelik gelmis hamilemisin dediler ama regl oldugum icin degilim