Bir kac gundur gel gitlerim

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
73
51
Slm arkadaslar
Bu aralar ev tadilati esya hesaplar ne nerden alinacak derdindeyiz para kit kanaat yeticek.Esimin takintisi vardir boyle seylerde kafasina takar hersey mukemmel olmali onun icin sanki
Bundan iki gun once ben arkadasima gitmistim ve bana mesaj atti
Mesajda:Bazen kendimi cok kötü hissediyorum. Sanki herseyi yanlis yapiyorum. Su an öyleyim mesela. Seni ve aylini haketmiyorum bisey basaramiyorum gibi... ama seni cok seviyorum ve kizimi. Biraz kendime dikkat edip daha iyi olmaya calisicam ve basaricam. Iyi geceler hayatimin anlami!
Bana gore cok iyi bir es maddi seypere takiyo bize en iyisini vermek icin guya bunun icinmi yazdi bilmiyorum
Ben nedense bu mesajdan sonra kendimi kotu hissettim.cunku bana gore hersey yolunda neden boyle bisey yazdi anlamadim halada anlamiyorum.sanki benden gizledigi seyler varda pismanlik duyuyor gibi.. Turkceside pek iyi degildir aslinda.. Ama tam olarak yazdigi buydu ogunden beri iyi hissetmiyorum.

Son düzenleme:
Bile bile yanlış işler yapıyor yani? Ben de olsam huzursuz olurdum.

Resmen itiraf gibi sanki. Belki bi saçmalık yaptı üzüleceğin türden ,vicdan yaptı. Sormadinmi yaa ben olsam çatlarım o an yanına gider sorarım.

Cok clisuyor bize zaman ayiriyor hafta sonu hep birlikteyiz icki kari kiz vs yok gayet normal bir insaNBCsadece sinirlidir bizede duskundur mesaj bu:
Bazen kendimi cok kötü hissediyorum. Sanki herseyi yanlis yapiyorum. Su an öyleyim mesela. Seni ve kizimi haketmiyorum bisey basaramiyorum gibi... ama seni cok seviyorum ve kizimi. Biraz kendime dikkat edip daha iyi olmaya calisicam ve basaricam. Iyi geceler hayatimin anlami!

Resmen itiraf gibi sanki. Belki bi saçmalık yaptı üzüleceğin türden ,vicdan yaptı. Sormadinmi yaa ben olsam çatlarım o an yanına gider sorarım.
Bazen kendimi cok kötü hissediyorum. Sanki herseyi yanlis yapiyorum. Su an öyleyim mesela. Seni ve kizimi haketmiyorum bisey basaramiyorum gibi... ama seni cok seviyorum ve kizimi. Biraz kendime dikkat edip daha iyi olmaya calisicam ve basaricam. Iyi geceler hayatimin anlami!

Bunu yazmisti
Bile bile yanlış işler yapıyor yani? Ben de olsam huzursuz olurdum.

Biz sana ne dersek diyelim sen anlamak istediğini anlamışsın arkadaşım. Sizi haketmeyeceğini düşündüren ne yaptı da bunu yazdı...
Bilmiyorum ama bu sozden pek hoslanm aldatan yada hata yapan erkek sozu gibi ama onada ihtimal vermek zor cunku hep bizimle oyuzdende sasirdim daha iyi olucam vs acaba duygusallastimi bilmiyorumki gunde yuz kere arar cokcta dyskundUr bana..

sormadınız mı kendisine?
Direk yazdim aldatmiyosun icki icmiyorsun bizim icin en iyisini istiyosun neden hakketmicen bendede hatalar var dedim ve diger gun obana tekrar msj atti karsi komsu evini degistiriyormus bizde kapi taktirmak icin baskasina para veriyoruz ama baska erkekler kendisi yapiyor kendimi kotu hissettim yazmis..aksamda aynisini soyledi isten geldiginde

fazla takıntılı sanırım..
herkesin elinden her iş gelecek diye birşey yok..

S her nekadar iyi oldugunu yettigini dusunsende belliki eşin kendisinin yetmedigini dusunuyor. Belki fazlasini vermek istiyor ama veremiyor onuda kendine dert ediyor olabilir. Mesajinda hata yaptigi izlenimini vermedi bana. Kari kiz vs. Gibi gelmedi. Atiyorum mesela dusunuyordur bir iki tane giyisi yerine 3-4 tane alabilirdim neden alamiyorum. Vs. Bu sadece ornek.

fazla takıntılı sanırım..
herkesin elinden her iş gelecek diye birşey yok..
Ben sebebinin bu oldugundan da suphe duyuyorum ben ona bikere demistim erkekler ev tamirinden anlali diye.belki takinti yapti ama bu soz benim icin cok can sikici cokchata yapan icten ice vicdan yapan insan sozune benzer etc.

Ben sebebinin bu oldugundan da suphe duyuyorum ben ona bikere demistim erkekler ev tamirinden anlali diye.belki takinti yapti ama bu soz benim icin cok can sikici cokchata yapan icten ice vicdan yapan insan sozune benzer etc.

eşinizi tanıyan sizsiniz.. bu durum onu dertlendirecek bir konumu siz bilirsiniz..
mesela benim eşim olsa tamircimiyim ben yahu der çıkar işin içinden aklının ucuna bile gelmez ben erkek olarak beceremedim vs gibi ..
yapı olarak siz bilirsiniz adamın huyunu suyunu..

Aslinda cok takar bunu dun bana cok pahali bir foto makinasi almis ve biliyordu OKu istedigimi... Bana dedi hep boyle almak isterim hep iyisi olsun en iyisi diye ekledi

5 yillik evliyiz ama icini bilmek cok zor biraz duygularini kirginliklarini arkaya atan bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…