sana vurmasinin cok yanlis oldugunu soyluyormusun ona? her kavgada
nasil KASITLI olarakmi sinirlendiriyorsun veya farkinda olmadanmi?
Sen bu dayak olayina nasil kar$ilik veriyosun?
tabiki cok ta agladım benim cok üzüldügümü gördü yani .
kasıtlı olarak degil ama zaten sinirlendirdiigm zaman dayak yiycegimi biliyrm artık.. ama bu gerçek beni susturmaz.. niye alttan aliim ki dayak yememek icin? kocamı üzmememk icin bazen alttan alabilirim, ama dayak yememek icin asla alttan almam.
dayak yedigim zaman kücük bebek gibi aglıyorum :/ ona vurmaya cesaretim yok zaten cunku ben 1 yaparsam o bana 10 katını yapıo gücüm yetmio.. öylece aglıyorum gururm cok eziliyor..
ama bugn boşanma kararı aldım... artık iyi huyları sevgi sözcükleri bana sökmez. batsın böyle sevgi!
alsanaalsanasmile
1. Bir kez el kaldıran hep kaldırır mı (pişman olsa bile) ?
2. Dayak yememek için alttan almak gerekir mi?
3. Diğer huyları çok iyiyse, dayak yememek için susmalı mı kadın?
4. Karısını döven adam karısını seviyormudur? Sevme ihtimali varmıdır?
5. Çocukları olan kadın, ne olursa olsun ilk dayaktan sonra arkasına bakmadan gitmeli mi?
dayak yedigim zaman kücük bebek gibi aglıyorum :/ ona vurmaya cesaretim yok zaten cunku ben 1 yaparsam o bana 10 katını yapıo gücüm yetmio.. öylece aglıyorum gururm cok eziliyor..
katiliyorum size bu arada ........1-Hiç dayak yemedim ama yiyenler öyle diyor,affetmeyin gerisi geliyor diyor.. Doğrudur bence huylarımızı ve alışkanlıklarımızı değiştirmek çok zor..:sm_confused:
2-Ayy bu çok komik..Sanki tüm erkekler potansiyel dövücü de biz dayak yemeyen kadınlar ezikmişiz gibi olmuş..:roflol:
Yazık ya nolmuş sizin psikolojinize böyle..:çok üzgünüm:
3-Nereye kadar susacaz yav? Neden susuyoz ki?
4-İnsan sevdiğinin canını yakar mı,ağlatır mı? Tabii ki sevmiyordur..
5-Çocuklar annesinin bir daha dayak yediğini görmesinler diye anne çekip gitmeli bence..
Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorm
5. Çocukları olan kadın, ne olursa olsun ilk dayaktan sonra arkasına bakmadan gitmeli mi?
1-evetArkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorm
farkındayım da böyle düşünen okadar cok insan var ki... en iyi arkdasım bile 'sende az degilsin adamı sinir etmissindir' diyor... çogu ise bende üstüne gitsem bende dayak yerim, alttan al diyor...
eee bu mu evlilik yani??? yoksa ben mi cok bekledim evlilikten... ben ne susmasını bilirim nede alttan almasını... nerdeyim ben yaa.. :/// nerde sizin gibi modern görüşü insanlar...
çevremdekiler bana öyle bakıyor ki sanki yuva yıkan benmişim, alttan almam gerekiyormuş.. ve sizlerle konuşmasaydm acaba o insanlar haklı mi dicektim yani.. :/
kasıtlı olarak degil ama zaten sinirlendirdiigm zaman dayak yiycegimi biliyrm artık.. ama bu gerçek beni susturmaz.. niye alttan aliim ki dayak yememek icin? kocamı üzmememk icin bazen alttan alabilirim, ama dayak yememek icin asla alttan almam.
ama bugn boşanma kararı aldım... artık iyi huyları sevgi sözcükleri bana sökmez. batsın böyle sevgi!
alsanaalsanasmile
Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorm
1. Hiç dayak yemedim ama, pişman olsa bile bir kez el kaldıran adam arkasını getirir diye düşünüyorum, hele ki kadın sesini çıkarmaz, tepki vermez ya da verdiği tepkiyi zamanla unutursa
2. Alttan almayıp, adamın burnunun dibinde vıdı vıdı yapmak adamı tahrik etmektir aslında. Ama bazı adamlar günün stresini atmak için hanımını dövüyor. Yani kadın dayağı yiyecekse alttan alsa da yiyor
3. Hayır, kadın asla kendini ezdirmemeli. Adam sinirliyse, daha çok üstüne gidip kavga başlatmamalı ama adamın siniri geçince kadın haklı ise hakkını mutlaka savunmalıdır, susmamalıdır.
4. Dayak attığı noktada sevgiden söz edilemez.
5. Evet, çocuklarının da ruh sağlığı için kesinlikle gitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?