Bir kaç tavsiye?

littlebadgirls

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
34
0
16
İstanbul
Kızlar sevgilimle iki ay oldu ama ben onun yanında onu hala ilk gördüğüm zamanki gibi titriyorum elim ayağım birbirine dolanıyo ellerimin titremesi kesilmiyo ama bitek onun yanında böyle bu da benim kendim gibi davranabilmemi rahat olabilmemi kısıtlıyor bunun geçmesi en azından hafiflemesi için ne tavsiye edersiniz? :)

Rahat ol, o da senin gibi bir ademoğlu =)

Şaka bir yana bu kadar panikleme, sonra bu kendini kasmasına sebep olur. Nifak sokan teyzeler gibi olmak istemiyorum ama zaafını çok hissettirirsen kendini ağırdan satar, insanın doğasıdır bu.

O heyecanlansın seni gördüğünde =)

Ben rahat davranamadığım için o da rahat davranamadığını söylemişti kardeş kardeş elele tutuşup geziyoruz daha fazlasını yaparsam bayılıcak gibi hissediyorum o da benden bekliyo bu da problem oluyo baya büyük hemde =)

Haha haklısın ama titremekten hiç bişey yapamıyorum o da utangaç kalıyo öyle sap gibi kalıyoruz en azından hafiflese biraz kendimi olabilsem sevgiimi gösterebilsem böyle olunca içimde yaşıyorum titreyerek anca

Bence zamanla geçebilir bu halin bende çok utangaç biriyim aslında ilk başlarda sevgilimlede öyleydim ama şimdi aşırı rahatım yani 2 yıl oldu ilişkimiz :)

Ama sevgilim bu durumu sıkıntı yapıyor tartışıyoruz beni sevgilin olarak tam kabul edemedin diyor bunu göstermelisin diyor bende heyecandan bişey yapamıyorum sıkıntılı bir durumdayım biraz :)

Ama sevgilim bu durumu sıkıntı yapıyor tartışıyoruz beni sevgilin olarak tam kabul edemedin diyor bunu göstermelisin diyor bende heyecandan bişey yapamıyorum sıkıntılı bir durumdayım biraz :)

Sen ona bence güzelce anlat zamanla düzeleceğini her zaman böyle olmuycağını söyle birazda rahat olmaya çalış o senin sevgilin yabancı birisi değil böyle düşün :)

Ahh ah Şu an beni anlamayabilirsin ama 7 yıllık ilişkisi olan biri olarak söylüyorum; keşke ben de o heyecanı yaşasam.
Rahat olmaya çalış diyeceğim ama bence tadını çıkar bu zamanların :)

Bu durum tehlikeli benim için düşünün sarılamıyorum bile bayılıp gidicem diye hafifler umarım daha fazla sorun açmadan ilişkiyi yıpratıyo biraz karşıdaki sevmediğini düşünüyor çünkü :)

Ama 2 ay çok yeni
Bizim şu an ki halimize bakıyorum bir de ilk zamanlara bakıyorum. İnanılmaz bir fark var.
Buluştuğumuzda yüzüne bakamazdım. Sürekli kafam aşağıda ve sus pus tek kelime çıkmazdı ağzımdan :)
Bizim de bu yüzden tartıştığımız çok olmuştur ama zamanla alıştık tabi birbirimize.
Buluştuğunuzda sinemaya falan gidin. Fazla bir faaliyet gerektirmiyor. Zamanla açılırsın :)

aay bende öle olurum.. onu seveli 1sene gectı

suan konusmuorus ama dahala heycanlıyımdır.. elım ayagım durmaz.. zıplayasım gelırr..yerımde duramam.. arkadaslarım bıle sahıttır..

hatta sevdıgım ınsan gormustu halımıı gülmüştü..

herhalde ona cok komık gozukuordum yada zavallı!!!

Son düzenleme:
Sana rahat ol heyecanlanma diyemem çünkü elinde olmayan birşey bu bir sürede olmaya devam edicek sonra daha rahat olursun tabi ki ama şimdi bu kadar heyecanlandığını belli etmemeye çalış:)
bende ilk zamanlarda böyleydim yemeğe giderdik hiçbirşey yemeden kalkardım)

yasın genc tahminen..ilk kez yasıosan böyle seyler normal yani.. birkaç yıla actğn konuyu görüyor gbiyim.."ilişkinin heyecanı kalmadı ne yapmam lazm"..:)) o yzden bosver heyecanlan ve keyfini cıkar..

Ben de utangaçmışım hoşlandığım birinin yanında, yeni öğrendim bunu. Aşık olmadığım tiplerin yanında hiç utanmadığımdan bana tuhaf geldi bu halim. Erkeklere itici mi gelir, sevmekten vaz mı geçerler böyle olunca diye şüphelerim vardı ama normal bir şey olduğunu öğrendim yazılanlar sayesinde. Ve rahatladım. :) Hatta bir süre hoşlarına da gidebilir galiba. :
Böyle şeyler hissedebilmek gerçekten harika.

Bence onu gözünde çok büyütüyorsundur. 2 ay içinde bundan kurtulman gerekirdi büyük ölçüde.
Buluşmadan önce rezene çayı iç. Sakinleştirici etkisi vardır.
Netten kendimizi rahat hissetmek, sıkılganlıktan kurtulmak başlıklı yazıları oku.
Artık bir şeyler yapman lazım. Böyle devam etmez ki. :s

:))

Son düzenleme:

çok haklısın bende böyle gitmeyeceğini anladığım için ve de aramızda sorun olmasını istemediğim için sizlere danışmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…