- Konu Sahibi littlebadgirls
-
Ama sevgilim bu durumu sıkıntı yapıyor tartışıyoruz beni sevgilin olarak tam kabul edemedin diyor bunu göstermelisin diyor bende heyecandan bişey yapamıyorum sıkıntılı bir durumdayım biraz :)
Kızlar sevgilimle iki ay oldu ama ben onun yanında onu hala ilk gördüğüm zamanki gibi titriyorum elim ayağım birbirine dolanıyo ellerimin titremesi kesilmiyo ama bitek onun yanında böyle bu da benim kendim gibi davranabilmemi rahat olabilmemi kısıtlıyor bunun geçmesi en azından hafiflemesi için ne tavsiye edersiniz? :)
Ben de utangaçmışım hoşlandığım birinin yanında, yeni öğrendim bunu. Aşık olmadığım tiplerin yanında hiç utanmadığımdan bana tuhaf geldi bu halim. Erkeklere itici mi gelir, sevmekten vaz mı geçerler böyle olunca diye şüphelerim vardı ama normal bir şey olduğunu öğrendim yazılanlar sayesinde. Ve rahatladım. :) Hatta bir süre hoşlarına da gidebilir galiba.:
Böyle şeyler hissedebilmek gerçekten harika.
Bence onu gözünde çok büyütüyorsundur. 2 ay içinde bundan kurtulman gerekirdi büyük ölçüde.
Buluşmadan önce rezene çayı iç. Sakinleştirici etkisi vardır.
Netten kendimizi rahat hissetmek, sıkılganlıktan kurtulmak başlıklı yazıları oku.
Artık bir şeyler yapman lazım. Böyle devam etmez ki. :s
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?