Bir kadın bir erkek

shining

Hoş Geldin Bebeğim
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.202
2
316
Bursa
arkadaslar bu diziye bayıldım ben,:lepi: ilişkiler üzerine küçük skeçlerden oluşuyor, eşim de bende bayılıyoruz izlemeye,,:içelim: tavsiye ederim

bende türkmax yok izliyemiyorum ama facede videdoarını izliyorum süper aslında ama bazende abartıyolar belden aşağı bayağı giriyolar,

Bende bayılıyorum
kadın erkek ilişkisi bu kadar güzel işlenebilir
meme kanseri bölümü bir harikaydı

Bence de cok guzel isliyorlar,, zati gec vakte koyuyolar, o bakımdan bel altı olması veya olmaması falan sorun diil, ki gercek hayatta da boyle diil mi kaydirigubbakcemile3

Uyumadığım zamanlarda ben de izliyorum.. Komik ama uyarlama olduğu için bazı replikleri çok saçma oluyo..

29 bolum izledim
cok eglenceli valla tavsiye ederim kizlar.

sürekli takip etmesemde,rastladığım zaman mutlaka islerdim,çok başarılı bi yapımda bence,demet evgarın oyunculuğu zaten tartışılmaz

Ben bu sezonun ilk bölümünde o kadar gülmedim arkadaşlar.Yine de eğlenceliydi;ama süper bir bölüm değildi açıkcası..

çok güzel bu dizi çok komik ikiside ama çok terbiyesizler baya uyarlama bi dizi yani

iki çift arasında geçen sohbet aktarılıyor burada. çiftler nasıl rahatlarsa kendi aralarında, bunlar da öyle rahat.. bence çok başarılı bir dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…