Bir kadın bir erkek

bu diziyi gecen yıl keşfetmiştim. bizde türk max yok ama netten epey izleyip izleyip gülmüştüm. bence süper bir dizi. türkmax ım olsaydı hayatta kacırmazdım. pc. den birşeyler izlemeyi sevmiyorum o yüzden kaldı demet evgara bayılırım zaten...

Eşim de bende bayılıyoruz..
Bazen gülmekten koltuktan düşesim geliyor..
Kahkahalar çınlıyor..
Eşim..Hatun bozdu kendini diyor bana..
Demet evgar ın oyunculuğu çok doğal ve başarılı..

kadın erkek ilişkisi sansürsüz çok güzel anlatılmış ikiside süper oynuyor zemuszemus

Ben de bayılıyorum bu diziye. Salı günleri Geniş Aile'nin üstüne iyi gidiyo. Gülme akşamı diyorum salı akşamlarına...

Demet Evgar çok doğal hele yemek yerken nasıl tıkınıyo hayretle izliyorum sürekli bişeyler yiyip şarap içiyo sırnaşık şey

tesadüfen bi gün internette izledim şimdi hep takip ediyorum gerçekten güzel ve kısa olduğu için muhabbet dağılmıyo konu neyse o kalıyo bu yönü çok hoşuma gidiyor

hiiççç kaçırmam,süper bence de:))
fransız versiyonunun uyarlamasıymış bizdeki..
muhteşem oyunculuklar gerçekten..

cok eglenceli bi dizi yakaydirigubbakcemile3
kadin erkek iliskileri esprili olarak en gercek taraflariyla bu dizide

Kesinlikle ilk bölümleri daha güzeldi..
son yeni bölümlerde iyice saçmalamış demet evgar..
böyle çocuk diliyle konuşmalar falan..

ben ilk çıktığı günden beri izliorum bu kadar gündemde değildi tabi ama buralara geliceği belliydi bayılıorum yani erkek arkadaşımı bile aşlıştırdım haha

biz de eşimle izliyoruz
hele kadının bi öküzsün deyişi var kopuyoruz yaa
öküzsün kütüksün çok salaksın :roflol:

bende hic bi bölümünü kacirmadim
ama son bölümler ilk bölümlere bakarak biraz sönük sanirim

bdie fark ettiniz mi dizin süresi kisaldi
eskiden 40 dakkaydi simdi yarim saat falan anca
konular tükeniyor galiba

super bir dizi bayiliyorummmmm.hele demet evgar muhtesem, cok basarili bir oyuncu.butun bolumlerini izledim netten.
3 sezon 13 eylulde basliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…