Bir kadın bu kadar onursuz olabir mi?

masumum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
2.535
19
158
Diğer
Selam arkadaşlar, bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama fikirlerinize en azından dertleşmeye ihtiyacım var, Eski konumu bilenler bilir, bundan aylar önce aldatılmıştım hemde kaynımın üvey kızıyla, bu süre içerisinde zor bir süreç geçirdim, ama eşim çok pişman olduğunu ve bir daha asla böyle birşey olmayacağını ısrarla söylüyordu ve kızla bir daha hiç görüşmediğini de biliyorum daha bu akşama kadarda aynı şeyleri söyledi, asıl sorun kız ve annesi, bu süreçte benim namusuma dil mi uzatmadılar, telefonla taciz mi ettirmediler vs. ve kız sürekli eşimi bekleyeceğini ve acelesi olmadığını söylüyormuş, haliyle haberleri geliyor, kız aslında eşime daha kendisi evliyken ilk gördüğünde aşık olmuş, bu nasıl bir aşk ki, evime kuma gelmeye, k.valideme bakmaya hatta bütün evimin temizliğini yapmaya, gündüzleri dışarı çıkmamaya bile razıymış, niyeti asla eşimle beni ayırmak değilmiş, aslında eşime kızın annesi hem ev hemde araba alacakmış ama eşim bendeki evi ve arabayı tercih etmiş, şimdi k.validemi bile kandırmışlar, size soruyorum arkadaşlar burada hepimiz kadınız, bir kadın aşkı uğruna bu kadar onursuz ve seviyesiz olabilir mi, sevgi bu kadar ucuz mu, yoksa ben mi çok geride kaldım anlayamadım. İnanın kafam çok karışık dertleşmeye çok ihtiyacım var.

öggggggggggggg
yok daha neler ya
bi kadın nasıl razı olur bunlara ya hakkaten hem onursuz hemde gurursuz
sen napacaksın
eşin seni aldatmışta
boşanmayacakmısın

malesef ki artık böyle gurursuz ve onursuz kadınlar var. insan gördükçe şaşırıyor. hiç boşuna anlamaya çalışma böyle insanlrı anlamak çok zordur normal değillerdir çünkü

önemli olan eşinizin ne deyip ne yaptığı, evliliğine ve size ne kadar sahip çıktığı. elin kadını herşeyi hak görüyo olabilir kendinde. hakkı olduğundan değil tabii ama onun ne düşündüğünü kontrol etmenin imkanı yok. ya eşiniz çıkıp ağzının payını verip susturacak, ya da siz kulağınızı kapatıp duymazdan geleciksiniz.
çok zor bi durum yerinizde olsam ciddi sıkıntı duyardım bu durumdan. ve eşimin harekete geçip konuyu kapattırmasını beklerdim.

Aslında sıkıntı buradan başlıyor, k.validem şu an onlarda kalıyor, ben eşimi göndermiyordum ama annesi hergün arayıp ağlıyor gel diye, bende ya kızla karşılaşırsan dediğimde değil kız annem bile istese, Allah korusun gene aynı hataya düşmem zaten yeterince sana ve Allaha karşı mahcubum diyor ama o insanlara güvenemiyorum. Çünkü onları ziyarete giden bir diğer eltim, benim en kısa zamanda savcılığa başvurmamı istedi. bende ortada somut bir delil yokken başvurmak istemedim.

Eşi şunu yapacak alacak herkesi karşısına "bana bakın bana eğer bir daha böyle bir teklif olursa böyle konuşmam haberiniz olsun benim eşim budur onu deli gibi seviyorum ve bir tek o benim kadınlığımı yapabilir gerisi teferruattır beyninize sokun" demeli

Kayınvaliden, oğlunun yuvasını dağıtma peşinde olan insanlar ile nasıl aynı evde kalabiliyor ben de bunu anlayamadım.

eşinizi hayatınızdan çıkarın böylelıkle o iğrenç düşünceli insanlarda çıkmış olur

bukadar yakın akrabayla sizi aldatan bi adamı nasıl affettınız

yerınızde olsam hiç bunlarla muatap olmama hepsini silerim

okuyunca mıdem bulandıyaa kızın kabul ettıklerını

ben senin yerinde olsam asla ve asla eşimin o kapının eşiğine yaklaşmasına izin vermem. kendi ne derse desin. annesini çok istiyorsa dışarda görsün. bu kadının aklı hala senin eşinde ve annesini kullanıyolar bu iş için. annesine de yazık ayıp yaptığı. oğlunun yuvası yıkılsa vicdan azabı çekmeyecek ki?

allah vicdan versinnn bu tarz ınsanlara ha bir de en onemlısı allah korkusu versınn bu ne mıde bulandırıcı seyler nasıl kendılerıne yakıştırıp bunları söyleyebılıyorlar neteresan vala dünyanın çivisi cıkmıs..eger az bır ımkanınız bıle varsa alın esınızıı gıdın başka bır sehre uzaklasın herkestennn....allah yardımcınız olsunnn...

Kusura bakma ama bence aile dediğin bu insanlar içinde bu durumu kabul etmeyecek olan bir tek sen varsın. Sen tamam desen, o kızın size kuma olarak gelmesine hayır diyecek tek bir birey bile yok o grubun içinde, eşin de dahil. Gözünü aç da biraz etrafına bak. Benim oğlumun başına böyle bir şey gelse, aman bir olay olur da evladımın yuvası yıkılır diye, o evde olduğum sürece oğlumu oraya çağırmam. Öteki oğlumun karısı bu işe destekse onunla konuşmam. Kocanın yerinde olsam o eve ölsem de adım atmam. Ama dediğim gibi bu işte olumsuz hisleri olan sadece sensin. Sen aradan çekilsen hepsi keyfine bakar, kimse de seni umursamaz

Kayınvaliden, oğlunun yuvasını dağıtma peşinde olan insanlar ile nasıl aynı evde kalabiliyor ben de bunu anlayamadım.

K.validem 15 gün öncesine kadar bende kalıyordu, düştü kalça kemiğini kırdı, bu kızın annesi işte benim yanıma gel ben sana bakıcı tutarım vs demiş, ben rahatsız olduğum için tek başıma bakamayacağımı biliyor, bende bütün çocukları birleşin bakıcı tutun ben bakarım oraya gitmesin dedim ama kimse para vermek istemeyince oraya götürdüler. Şimdi k.validem bana düşman oldu, eşimi hergün arıyor, kızın duşa girdiğini bile anlatıyor, sürekli kızdan bahsediyor eşime, eşimse o yaşlı onu kandırmışlar diyor.

affetmissin orasini geciyorum cunku senin bilecegin is
ama bu kadar travma yasamaya degermiydi ?
yani kocan icin degermi?

bir baska nokta yine beni sok eden
kayinvaliden nasil oglunu o eve cagirir ve
esin nasil der "annem beni gormek istiyor" diye
nasil kocani kabul ederler o eve

savci olayini anlamadim birde
ve sen o kadar huzursuz o kadar mutsuzsun neden bosanmiyorsun
bu igrenc insanlardan uzak durmuyorsun?

eşinizle sorunlarınız yenı başlamamış yıllardır devam eden sorunlar var belliki buda tuz bıber olmuş ama hala vazgeçemiyor olmanız geçrekten şaşırtıcı size kuma gelmek isteyen kadınla eşinizimi kapışıyorsunuz anlamış değilim

belki yorumumdan dolayı bana kızacaksınız ama bu adamı kabul etmek kendı değerınızı düğürmekten başka bişi değil

yinede size kalmış yaşamadan bılınmıyorur belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…