Bir kadın bu kadar onursuz olabir mi?

Ne demek istediğinizi anlayamadım, eğer sorgulamaktan kastınız eşimle evliliğimi devam ettirmekse bu gayri ahlaki bir durum değil bence.
ahlaktan bahsettiğimi nerden çıkardınız, konu başlığınızda bahsettiğiniz şeyden bahsediyorum ben de. tabii ki ahlaksız bir durum değil ama herkesin algısı farklıdır. herkese onursuzluk farklı şey ifade eder. tabii o kadın onursuzluğun dibine vurmuş. ama siz bir şeyleri kabullenmişsiniz zaten. o yüzden uzak durmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. ben mesela en ufak pürüz yaşayıp da muhattap olmak istemediğim insanlar için arkadaşlarıma bana onun hakkında laf getirmeyin diyorum. kaldı ki sizinki çok ciddi bir konu. size laf getiren akraba eş dost kimse bunu size getirerek o kadının ahlaksızlığına tuz biber katıyor. bu kişilerle de ilişkinizi sorgulamanız gerek.

maalesef kelimesi kelimesine katılıyorum , acı ama gerçek oldu bu :26:

dusa girdigini nasil anlatiyo
laf nerden ciktida anlatiyo
kayinvalide cidden seni gozden cikarmis
oglunu kandirmak istiyor

kalbini kirmak istemem ama
kocani defetsen olmazmi :26:

Çok haklısın arkadaşım zaten bunu yapabilseydim bu olayları yaşamamış olacaktım. Eşimi önce çocuklarım vs diyerek affettim, sonra detayları öğrenince aslında bir nevi eşimin kandırıldığını öğrendim, kandırıldı derken asla onu akladığım düşünülmesin, eltim olacak o kadın önce eşimle normal sohbetler için sık sık aramaya başlamış, daha sonra eşimi başka kadınlarla tanıştırmaya kalkmış, bu konuşmalardan birine şahit oldum o yüzden eminim. en son kendi kızı için üstü kapalı konuşmuş ve sonrası gelmiş zaten.

kusura bakmayın ne demek istediğinizi anlayamadığım için öyle yazdım. söylediklerinde çok haklısın.

dediğim gibi annesi dahil eşinizin ailesinden kimseyle görüşmem eşimi de görüştürtmem ben olsam.
eşinizi affetmişsiniz zaten dönüp o konuda yorum yapmak gereksiz siz kararınızı verdikten sonra. inşallah kurtulursunuz bu beladan

nasıl yani kadın kızları peşkeş çekiyor gibi bişey mi ?? anlamadım.kocası karısının hareketlerini nasıl fark etmiyor.

Çünkü onları ziyarete giden bir diğer eltim, benim en kısa zamanda savcılığa başvurmamı istedi.

neden savcılığa başvurmanız gerekiyor?size karşı fiili bir düşünceleri mi varmış?

çok soru sordum ama şaşırdım valla

Evet canım kadın resmen eşime kızları peşkeş çekiyor, eşim bu olaylar başlamadan önce benim yanımda arayıp ondan borç istemişti cüzi bir miktar, kadın kendisinde para olmadığını, bir arkadaşında olduğunu, kadının çok güzel olduğunu, dul olduğunu vs. söylemişti, ben ilk o konuşmadan rahatsız olmuştum, daha sonra eşimle o kadını, sonra yabancı uyruklu başka bir kadını konuşturmuş, işte gittiğim spor salonunda çok güzel kadınlar var gibi,en son kendi kızını teklif etmiş yani, işte daha önce tanışsaydık, sana kızımı verirdim diye sonrada arkası gelmiş, aslında kadınla kızı bunu çok önceden planlamış direk kendi kızını söyleyememiş, eşim benim en büyük hatam ilk bahsettiğinde tepki göstermeyişim diyor. Savcılık konusu ise eşimi bana ve çocuklarıma zarar vermekle tehdit etmişti ama eşim ciddiye almadı, k.validemi ziyarete giden bir diğer eltim uyardı beni savcılığa suç duyurusunda bulun diye, ama nedenini söylemedi.

dusa girdigini nasil anlatiyo
laf nerden ciktida anlatiyo
kayinvalide cidden seni gozden cikarmis
oglunu kandirmak istiyor

kalbini kirmak istemem ama
kocani defetsen olmazmi :26:

Ben kocamdan ayrılmayı çok istedim ama o kabul etmedi, boşansanda seni bırakmam, senden ayrılamayı hiç düşünmedim dedi ama olaylara dur demezse sonumuz öyle olacak galiba.

Çok şey yazdım sildim, kırıcı olmamak için. Ama şunu söylemem lazım : Kendine saygısı olan hiçbir insan böyle bir yapının içinde barınmaz.

yuhh eltin bildiğin kadın ticareti yapıyo. bu nasıl aile nasıl kayınbiraderin kv nin midesi alıyo nasıl kocanın midesi alıyo. allahtan bu kadar korkan eşinin o eve anası için bile olsa ayak atmaması gerek. kv de çok namuslu bi kadın olsa eltinin evine yayılmazdı. dünyanın çivisi çıkmış ressmen.

Son düzenleme:
Allah kimseye vermesin boyle bir seyi. Sizin ailede iliskiler cok karismis. Yaygin midir eve kuma gelmesi filan kulturunuzde? Bolgelere gore filan degisiyor ya ondan sordum.
Oncelikle kayniniz nasil tepki veriyor? Cok ayip degil midir uvey kizin evli kardese sarkintilik etmesi? Ne bileyim insan uvey baba da olsa acar agzini iki cift laf eder.
Kv ye zaten bir sey demiyorum, kadin dustukten sonra herhalde devreleri yakmis, vicdan da kalmamis.
Bu ise siz veya kv filan nokta koyamazsiniz. Bunu yapacak tek kisi esiniz. Simdi benim cok sevdigim bir laf vardir: bir yolun gunaha cikabilme olasiligi, seni bir sekilde gunaha surukleme olasiligi varsa o yola hic girmeyeceksin. Esinizin eger annesinin evinde o kizla karsilasma olasiligi varsa bence hic gitmemeli, veya annesi kalkip da kizi anlatiyorsa daha lafa baslamadan sozunu kesmeli filan. Ama anlattiginiza gore esiniz bu mevzuda guclu degil ve akli karisabilecek birisi. Allah size sabirlar versin.

Esinizi cekin karsiniza konusun, esiniz belirli bir sure gitmesin annesine. Iyilestikten sonra disarda veya sizin evde gorusurler. Olmedi ya kv evlat hasretinden. Esiniz de kv nin ne yapmaya calistigini gorsun, gormek istiyorsa tabii. Maalesef kizin boyle konusmalari filan esinizin nefsine hos gelebiliyordur.
Nasil insanlar var sasirip kaliyor insan

Çok şey yazdım sildim, kırıcı olmamak için. Ama şunu söylemem lazım : Kendine saygısı olan hiçbir insan böyle bir yapının içinde barınmaz.

Bunun farkındayım arkadaşım kırılmam, artık ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum, sağlıklı bir karar verecek durumda değilim çünkü, kendime olan saygımı kaybetmemek için çabalıyorum ama nafile.

kaynım önceden ailede en sevdiğim insanlardan biriydi. İlk duyduğunda tepkiliydi ama kadın ne yaptı etti susturdu adamı, burada fazla açıklamak istemiyorum ama kadın tekin birisi değil. sadece bu kadar söyleyeyim.

Arkadaşım, mesele sadece seninle ilgili de değil. Çocukların kız mı erkek mi, kaç yaşındalar bilmiyorum ama, unutma ki onlar da etraflarında olup bitenlerin elbet farkına varacaklar. Bu durum geçse bile ahlak anlayışı böyle olan bir akrabalar zinciri içerisinde çocukların hangi değerleri alıp benimseyecekler bunu düşündün mü? Yarın bir gün, babam ve akrabaları bunları yaptığında annem sessiz kaldı, demek ki bunlar doğal şeyler diyen çocukların olsun ister misin? Hem kendin için, hem de çocukların için bu durumdan kendini bir an önce çıkarmalısın. Ben henüz evlenmedim, çocuğum da yok. Belki o yüzden bekara konuşmak kolay deyip geçebilirsin ama nolur dediklerimi bir düşün. Eşin, böyle bir yapının içinde büyüdüğü için ona tüm bunlar normal gelebilir ama sen bunları hak etmiyorsun. Kimse bunları yaşamayı hak etmez.

Eşim doğulu ama hiç kuma alan yok ailede, K.validem oraya gidene kadar kimse onlarla görüşmüyordu, zaten kadın k.valideyi kullanmak için götürdü. K.validem gitmeden bende eşimde, eşimin oraya gitmeyeceğini söyledik. oda tamam gelmesin dedi ama oraya gittikten 2 gün sonra başladı gel demeye, bende eşime bana söz verdin diyorum, ya annem bana hakkını helal etmezse diyor. Zaten 1 ay sonra annemi getireceğim diyor ama k.validenin bu tavrından sonra artık ben bakmak istemiyorum.

orası kesin 8tekin olmadığı yani) senin baya eşine rest çekip eşinide gerekirse yanına alıp o eve gidip bu olaya son noktayı koydurmalısın. eşin annesinin abisinin yanında karısının zamanında kendisine nasıl kadın bulma çabasında olduğunu en son kızını teklif ettiğini bunun nasıl bir namus anlayışı olduğunu sormalı. eh zaten eşin bunu sen demeden yapmalıydı. şimdiye kadar pısırıkça kenarda oturuyosa demekki oda onlarla aynı kafadan. ama senden yeşil ışık bulsa aynı kervana katılacak.

azıma çok kötü sözler geliyo gerçekten. yazık o aileye nasıl utanmadan gelin diye evlerinde tutuyolar.

Bu isin lami cimi yok, esinizi oraya gitmemeli. Oraya gittigi taktirde kiz da bundan cesaret alacaktir, daha da arttiracaktir fenaliklarini. Annesi oglunu resmen gunaha cekiyor, bunu yapmadigi taktirde annenin bu konuda bir hakki oldugunu dusunmuyorum. Siz cok kararli bir sekilde konusun esinizle. Ziyaretin basit bir ziyaret olmadigini anlatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…