- 20 Aralık 2012
- 144
- 5
- 46
Eşimde zaten bunu söylüyor. Annem olmasa onlarla ne işim olur. Zaten annesi de kızda evde olmayacak sadece ağbim olacak dedi. Dün gitmek istiyordu ama ağbisi izin alamadığını gelmemesini söyledi. Bugün kaynanam gene bir sürü laf saymış, sana hakkımı helal etmem, karın seni benden soğutuyor demiş. Bunu söyleyen kadın 15 gün öncesine kadar benim evimde kalıyordu 2 yıldır soğutmamışım da şimdi soğutacağım sanki. Ben gidip anneme yüzyüze anlatacağım bir daha gelemeyeğimi söyleyeceğim diyor. İkimizin arasında kalmak istemiyormuş. 87 yaşındaki kadın sağlıklı düşünemiyormuş. Ben istesem gizli giderim neden senin rızanı almak için uğraşayım art niyetli olsam diyor. Bir sürü yemin etti. Sen hayatımda olsanda olmasanda o kız bir hataydı. bir daha hayatıma giremez vs .dedi. Bakalım göreceğiz. Ben kayınvalidemi sildim zaten. Hem onu hemde bir çok aile bireyini.
henüz 18 yaşındayım ve size şu kadarını söyleyebilirim. ne olursa olsun özgüveniniz tam olmalı ve size saygısızlık edeni asla unutmayın affedin ama unutmayın. affedin derken kin tutmayın ama unutmayın ona geri dönmeyin derim. o aileden de eşinizden de hayır gelmez artık. size değer veren insanlarla olmak sizinde hakkınız. bırakın zaten sonradan hepsi çok pişman olacak yaptıkları şeylerden. bu dünyada olmasa ahirette hesabı sorulacak. kendinize güvenin, inanın. o güç sizde var eger 14 yıl yalnız yaşamışsanız. çocuklarınızı da alıp sakin ve huzurlu bi hayat sürün. kim bilir belki yeniden aşık olursunuz yada değer verdiğiniz biriyle mantık evliliği yaparsınız. olmaz demeyin sadece inanın, kendinize ve Yaradana..