• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın bu kadar onursuz olabir mi?

Arkadaşlar bugün eşim nihayet gitti annesinin yanına kız yokmuş evde ama annesi olacak kadın ve ağbisi varmış, annesinin dikişlerini almaya götürmüşler en fazla 15 dakika kaldım dedi. Zaten ilk geldiğinde bende çok gergindim, oda o yüzden konuşmamıştık çünkü ben birşey sormamıştım. Biraz önce bana öyle birşey söyledi ki şok ama resmen şok oldum. En büyük görümcemin oğlu vardı bekar. Görümcem kızı oğluna istiyormuş üstelik bütün yaşananları bile bile ama çocuğun haberi yokmuş olanlardan. Eşim çok sinirlenmiş, gidip ablamla konuşacağım, sende gel diyor bana, o....u kimle evlenirse evlensin ama aileden biriyle olmaz ben ablamı kaybederim o zaman diyor. Bende ablan seni zaten silmiş bu rezilliği o kabul ettikten sonra bize ne dedim. Kesin bir şey yok ama yeğenimin de göz göre göre yanmasını istemem diyor.

masumum nasıl bir ailenin içindesin sen.
gerçekten akıl alır gibi değil...
bu söylenen evlilik planının da altında bir oyun vardır muhakkak...
tamam çok zor durumdasın,eşinden ayrılmak istemiyorsun,yuvanı yıkmamak için direniyorsun da.
nereye varacak sence bu çirkinliklerin sonu.
hala aynı fikrimdeyim eşin suçlu.
gittikçe karmaşıklaşan bu çirkin ilişkiler tahminimce sizin yakanızı hiç bırakmayacak..
eşinin çok yakışıklı filan olması saçma bahaneler..
neyse uzatmayayım fazla kırıcı yazmak istemiyorum.

Arkadaşlar nihayet o pisliklerden kurtuluyorum inşallah. Bugün eşimi k.validemin telinden kızın annesi aramış, bu evlilik işine karışmamasını, ikimizinde susması gerektiğini söyleyerek eşimi tehdit etmiş. Madem kızıma sahip çıkmadın, karını seçtin, bundan sonra da karışma ya değilse sonuçlarına katlanırsın demiş. Eşimden sonra diğer görümcemi arayarak ona da bazıları susacak demiş. Daha sonra tekrar eşimle telde tartışıp bayağı bir küfürleşmişler. Tabi kızda girmiş bu arada devreye, aylardır eşime hattını değiştirmesini söylüyordum ama değiştirmemişti. Yarın hem hattını değiştirecek hemde birlikte savcılığa gidip şikayet dilekçesi vereceğiz. Artık annesini de görmeye gitmeyecek. Demek ki bir musibet bin nasihatten iyiymiş. Ben gönüllü susardım zaten tehdide gerek yoktu ama eşime resmen seni vurdurturum demiş, dünde hastanede Azrailin çok yakınında, kendine dikkat et demiş. Bütün bunlar şikayet etmeye yetmez mi, ayrıca daha önce değiştirdiğim hattıma gelen çok çirkin bir mesaj vardı. Bunu da dilekçeme eklesem savcılık o mesaja ulaşır mı çünkü eşim o mesajı silmişti. Benim daha önce hiç savcılıkla falan bir işim olmamıştı, bu konuda bilgisi olan var mı acaba aranızda.

Anlamadıgım eşiniz gercekden evlenmesine nie karşı cıkıor alan razı veren razı oldukdan sonra hazmedemediği ne ? Çok komik bir durum gözleriniz hala kapalı eşiniz kızın baskasına gitmesine razı olmuor belliki konu ahmet mehmet değil ...Ayrıca bu şikayet vs senin gururunu geri getiricekmi coook merak ediyorum dogrusu .

Arkadaşlar nihayet o pisliklerden kurtuluyorum inşallah. Bugün eşimi k.validemin telinden kızın annesi aramış, bu evlilik işine karışmamasını, ikimizinde susması gerektiğini söyleyerek eşimi tehdit etmiş. Madem kızıma sahip çıkmadın, karını seçtin, bundan sonra da karışma ya değilse sonuçlarına katlanırsın demiş. Eşimden sonra diğer görümcemi arayarak ona da bazıları susacak demiş. Daha sonra tekrar eşimle telde tartışıp bayağı bir küfürleşmişler. Tabi kızda girmiş bu arada devreye, aylardır eşime hattını değiştirmesini söylüyordum ama değiştirmemişti. Yarın hem hattını değiştirecek hemde birlikte savcılığa gidip şikayet dilekçesi vereceğiz. Artık annesini de görmeye gitmeyecek. Demek ki bir musibet bin nasihatten iyiymiş. Ben gönüllü susardım zaten tehdide gerek yoktu ama eşime resmen seni vurdurturum demiş, dünde hastanede Azrailin çok yakınında, kendine dikkat et demiş. Bütün bunlar şikayet etmeye yetmez mi, ayrıca daha önce değiştirdiğim hattıma gelen çok çirkin bir mesaj vardı. Bunu da dilekçeme eklesem savcılık o mesaja ulaşır mı çünkü eşim o mesajı silmişti. Benim daha önce hiç savcılıkla falan bir işim olmamıştı, bu konuda bilgisi olan var mı acaba aranızda.

okurken ilk aklıma gelen şey eşinin bi şekilde savcılığa gitmekten vazgeçeceğiydi.
umarım ben yanılırım ve eşin artık üzerine düşeni yapar.
hattını bile değiştirmemiş olması düşündürücü ama yine de bir umut bundan sonra radikal kararlar alabilir ve uygulayabilir.
masumum eşini masum görme.sana gelen tehdit içerikli mesaja müdahele etmeyen silen bir adama biraz daha temkinli yaklaş bence.

insan ulaşamadığı şeyin delisidir, kızın da biraz psikolojisi bozuksa ben yaptıklarını anormal görmüyorum.

ben bunlar bitek kanal 7de samanyolundaki filmlerde oluyo sanıyodum

Kurtulmak mı diyorsun sen bu işe? Kız ailenin icine tamamen girmek üzere.

Nasıl bir aile bu ya?

Yaa evet kurtulmussunuz...yarin öbürdünde yigen arar Dayiyi,dayi el öpnege gelecez der,karsilik oturup ay icersiniz...ilerdede Dayi özlediysen ....tövbe estafrullah yaaaa...ne kurtulmasi yaaa bide kadin sizi tehdit ediyor siz ne kurtulmasindan bahsediyosunuz, esinizde nekadar sakin nasil agirdan aliyor bunca seyi hayret...gitsin konussun yigeniyle benim birlikte oldugun kadini sen esmi yapacan krndie desin bakalim ne olcak,aaa yigen böyle kabul ediyosada kesin tüm iliskilerinizi ,bu ne yaaaa resmen insest...siz daha kurtuluyom deyin iyice icine batmissiniz böyle arsiz insanlarin farkina varin bence...

masumum bu konuda tek masum olan çocukların..nasıl bi aile bu,ne çirkin ne mide bulandırıcı..

sen kurtulmamışsın arkadaşım ve sana şunu söyleyeyim eşin asla sağlam papuç değil..ben iyi şeyler düşünmüyorum onun hakkında.kendini de çocuklarını da kurtar bu garip aileden.

Yaa evet kurtulmussunuz...yarin öbürdünde yigen arar Dayiyi,dayi el öpnege gelecez der,karsilik oturup ay icersiniz...ilerdede Dayi özlediysen ....tövbe estafrullah yaaaa...ne kurtulmasi yaaa bide kadin sizi tehdit ediyor siz ne kurtulmasindan bahsediyosunuz, esinizde nekadar sakin nasil agirdan aliyor bunca seyi hayret...gitsin konussun yigeniyle benim birlikte oldugun kadini sen esmi yapacan krndie desin bakalim ne olcak,aaa yigen böyle kabul ediyosada kesin tüm iliskilerinizi ,bu ne yaaaa resmen insest...siz daha kurtuluyom deyin iyice icine batmissiniz böyle arsiz insanlarin farkina varin bence...

Canım ben kurtulduğuma inanmak istiyorum belki. Birde biz zaten yeğenle falan pek görüşmüyorduk. Ben bile yeğeni 3 yada 4 kez gördüm. Eşim bugüne kadar onları ciddiye almıyordu. Birşey yapamazlar diyordu. Zaten yeğeniyle konuşmak istediği için kadın olay çıkardı. Eşim masum mu değil mi bilmiyorum kalpleri bilen Allah'tır sadece ben uzak dururum. Zaten ilişkilerimizi kestik. Eşimin bir art niyeti varsa halen şu son olayda nasıl çirkef insanlar olduğunu birkez daha anladı.

Anlamadıgım eşiniz gercekden evlenmesine nie karşı cıkıor alan razı veren razı oldukdan sonra hazmedemediği ne ? Çok komik bir durum gözleriniz hala kapalı eşiniz kızın baskasına gitmesine razı olmuor belliki konu ahmet mehmet değil ...Ayrıca bu şikayet vs senin gururunu geri getiricekmi coook merak ediyorum dogrusu .

Canım eşim kızın başkasına gitmesine ses çıkarmamıştı. Daha önce kızın isteyeni olduğunda hiç tepki göstermemişti. O kişinin yeğeni olmasına tepki gösterdi.

insan ulaşamadığı şeyin delisidir, kızın da biraz psikolojisi bozuksa ben yaptıklarını anormal görmüyorum.

Evet kızın biraz değil bayağı psikolojisi bozuk, bu olaylardan öncede kızın psikolojik olarak iyi olmadığın bana söylemişlerdi ama ben kızda bir tuhaflık görmemiştim. Bunu sonra eşimde söyledi zaten.

Arkadaşım senin eşinin tutulacak tarafı yok ama yuvam için devam edeceğim dersen saygıyla karşılanır tabii...

Evli barklı adam ne diye elalemin kızıyla beraber olur, bu nasıl bir rezillik? Allah kimselerin başına vermesin.

Bu yaşananlar sadece kızın onursuzluğu değil arkadaşım. Herkesin günahı vebali kendine. Allah yardımcın olsun. Eşinin ailesiyle olan ilişkisini minimize etmen lazım.

Eşini mağdur pozlarına sokup çokta yüz vermemeni tavsiye ederim...

Çocuğun bu ilişkiden haberi yok. Tahminimce görümcemin kocasının da haberi yok ama kızlarının ve görümcemin haberi var. Bu arada eşim için şunu söyleyebilirim ki eşim çok sabit fikirli bir insan. Kendi istemediği hiç birşeye ikna olmaz. Hattını değiştirmedi çünkü işyerini vs. bahane etti. Birde bir dediği bir dediğini tutmaz. Bu kızdan öncede böyleydi, şimdide böyle. Çok fevri ve ani kararlar alır buda ona hep zarar verir. Onunla birlikte bende zarar görüyorum. Daha önce diğer konumda da yazmıştım. Psikolojik sorunları olan birisi. Bu yüzden elbette ona güvenmiyorum hiç bir konuda benim için önce çocuklarımın güvenliği önemli. Bu yüzden ev değiştirmeyi düşünüyoruz. Benim için hiç bir şey bugüne kadar kolay olmadı bundan sonrada olmayacak. Kızın evleneceğini söyledikleri çocuksa tam bir psikopat, neden bilmiyorum ama 2 gündür kendimi çok rahat hissediyorum. Son aylarda o kadar yıprandım ki belki bende sağlıklı düşünemiyorum.

Şaka gibi Hayretler içinde kaldım. ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu kızın amacı bu aileye yamanmak galiba ? Canım Sen kurtulduğunu sanıyorsun ama aksine Görümcenle işi bitirmişler... Olan görümcenin oğluna olacak bence bütün bu olanlardan onun haberi olması lazım. Mesaja Gelince merak etme ben Hukukçuyum. Mesajı çok rahat bir şekilde bulurlar bu konuda için rahat olsun. Ne iğrenç Mide bulandırıcı bir ailesi varmış eşinin. Mezhepleri ve mideleri çok genişmiş Allah yardımcın olsun.............................................

Son düzenleme:
Dediğimiz gün avukatla görüşmeye gittik. Eşimde bende anlattık durumu, eşim annesi orada kaldığı için tedirgin olduğunu söyledi. Kadına en son görüşmesinde hiç bir şekilde kendisine ve bana ulaşmaması gerektiğini söylemişti. Avukatta benim şikayetimin tek başına pek bir anlam ifade etmeyeceğini, eşimle olan görüşmelerinde şahit vs gibi deliller olmadan belkide ciddiye alınmayacağını söyledi. En son telefon görüşmesinden sonra bir daha bizimle iletişime geçerlerse o zaman gidip şikayet etmemizin daha doğru olacağını söyledi. Eşimde artık annesi söz konusu da olsa bir daha asla gitmeyeceğini avukatın yanında da söyledi. Dün k.validemin bir kaç parça kıyafetlerini bırakmak için gittik. Ablası ve ağbisini de yanımızda götürdük. Onları evin yakınlarında indirdik. dönüşte de aynı yerden aldık. Yani tüm bağlarımızı kopardık. Dün halası da eşime annesini kendisininde görmek istediğini , eşimden götürmesini istedi eşim yoğun çalıştığını götüremeyeceğini söyledi ve mecbur kalmadığımız sürece diğer aile fertleriyle de gereksiz görüşmeme kararı aldık. Eşim dün bana ilk kez, şunu kabul ediyorum ki bende dahil benim ailem bozuk hiç değilse sen ve çocuklarım temiz kalın, ben yeterince sana karşı mahcubum, birde öyle bir insan için yuvamı yıksaydım benim halim ne olurdu dedi.

Back
X