• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın kendine bunu neden yapar?

Eski sevgili-nisanli adi ustunde "eski" yani. Ustelik hayatinda baskasi var. Bende anlamiyorum boyle kadinlari. Umarim bir gun anlarlar kendilerini ne kadar kucuk dusurduklerini . Allah akil versin ne diyeyim. Ben yerinde olsam o kizi parcalardim!

Bu sevmek değil, bu saplantı ve sapıklık. Gerçekten seven biri sevdiği kişinin kararlarına ve hayatına saygı duyar, rahatsız edip durmaz.

Sevgiliniz bir şey söylüyor mu yani yapma etme falan diye?
Açıkça konuşup kapatmışlar mı olayı?
Yani bu cesaret nerden geliyor kendisine ilginç bir kadınmış.

İlginç bir durum.. :KK34: Sevgilinizin sanırsam yüzü fazla yumuşak fazla efendi gibi geldi bana. Terbiyesini bozmayınca karşı taraf sürekli atak halinde. Sizin yerinizde ben olsam terbiyemi bozardım dayanamazdım yahu.. Adamın da saçını başını yolardım böyle bir şeye müsaade ediyor diye. Böyle bir durumla karşılaşsam içimde ki diğer kadın böyle çıkacak demek ki :KK57:

Ayrılılığı kabullenememiş sanırım.Sinir bozucu bi durum.Sevgilin çok sert bi dille konuşsa diyorum ama öyle böyle değil yani küfür falan da edebilir ,çirkinleşsin iyice.
O zaman gurur yapar belki..

Merhabalar, KK da bu açtığım ilk konu keşke daha neşeli bir topikle başlasaydım ama kısmet bunaymış. Hızlıca giriş yapacağım; sorun sevgilimin eski nişanlısı! 5 küsür senelik bir ilişkinin ardından ayrılıyorlar ve ayrılmalarına müteakip biz tanışıyoruz. Flört ve git gel dönemimiz bittikten sonra pek güzel bir ilişkiye başlıyoruz. Ancak bu eski nişanlı sürekli erkek arkadaşıma ulaşmanın yollarını arıyor, yılbaşında evinin bahçesine hediyeler atıyor, kendi doğumgününde arıyıp neden beni aramıyorsun diye hesap soruyor, erkek arkadaşımın çalışanlarına hediyeler yolluyor, hala instagramında onunla olan ve onun eşyalarıyla/evinde/bahçesinde vs çekildiği resimleri tutuyor. Diyeceksiniz ki sen bunları nereden biliyorsun. İlk kez benim yanımda aradığında erkek arkadaşımdan tüm hikayeyi dinlemiştim, geçmişimizde çok ortak nokta olduğu için de merak edip baktığımda bunları görmüştüm. Sonra da unuttum gitti pek üzerinde durmadım. Ama bugün olan bir olay üzerine artık kızın hastalıklı ruh hali canımı sıkmaya başladı.
Bu kız bir kadın dergisinde editörlük yapıyormuş, bugün erkek arkadaşımın mutfağında yerde bir köşede poşetinde bir dergi gördüm. Baktım bu kızın dergisinin Ekim sayısı. Bu ne diye sorduğumda kızın ara sıra dergiyi eve yolladığını söylediler. Ev home office gibi kullanılıyor bu nedenle giren çıkan gırla.

Diyeceksiniz sorun ne peki? Sorun şu, ben bir kadın olarak kendisinin ruh halini anlayamıyorum, neden 1 sene geçmiş olmasına rağmen, kendisini rezil etme pahasına böyle girişimlerde bulunuyor? bir kadın bunu kendine nasıl reva görür? Arkasından onu aşalayarak konuşmak da istemiyorum sonuçta o da bir ana baba kızı. Burada bir sürü kadınız, hepimizin bir sürü de kadın arkadaşı var. Benzer saplantılar gösteren birilerini tanıyor musunuz? Ben kimseyi incitmeden bu konuya karışmalı mıyım? Bizim ilişkimizde herhangi bir sorun yok, hatta gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Ama bu kızın durumu ufaktan can sıkıcı olmaya başladı.
erkek arkadaşına tekrar deneyelim tarzı bir şeyler diyor mu ki. Bana yaptıkları 5 yıldır tanıdığı bir insanla arkadaşlığını devam ettirmeye çalışmak gibi geldi daha çok. Size gore uygun olmayan davranışlar olabilir ama belki onun hayat gorusune gore ayrıldı diye 5 yıl geçirdiği bi insanı komple hayatından çıkartmak mantiksizdir. Yanı dergi gondermek, hediyelesmek arkadaşça şeyler bana kalırsa. Sevgililer gününde ara dememiş ki. Sen rahatsız oluyorsan erkek arkadaşına söylersin o da net bi dille hayatından her anlamda çıkartır. Bence erkek arkadaşın da durumu normal karşılıyor ama seninle arasını bozmamak için sana yansıtmak istemiyor. Sen şahit oldun mu erkek arkadaşının kızı direk uyardığına?

Ben bunu saplantı olarak görmüyorum sonuçta beş senelik geçmişleri var kıskanmanı anlarım haklısında.
Keşke böyle şeyler yapmasa ama hastalıklı göremedim bunu ben.
Biraz daha zamana ihtiyacı var demek.

erkek arkadaşına tekrar deneyelim tarzı bir şeyler diyor mu ki. Bana yaptıkları 5 yıldır tanıdığı bir insanla arkadaşlığını devam ettirmeye çalışmak gibi geldi daha çok. Size gore uygun olmayan davranışlar olabilir ama belki onun hayat gorusune gore ayrıldı diye 5 yıl geçirdiği bi insanı komple hayatından çıkartmak mantiksizdir. Yanı dergi gondermek, hediyelesmek arkadaşça şeyler bana kalırsa. Sevgililer gününde ara dememiş ki. Sen rahatsız oluyorsan erkek arkadaşına söylersin o da net bi dille hayatından her anlamda çıkartır. Bence erkek arkadaşın da durumu normal karşılıyor ama seninle arasını bozmamak için sana yansıtmak istemiyor. Sen şahit oldun mu erkek arkadaşının kızı direk uyardığına?

Eski sevgiliyi bir arkadaş olarak hayatında tutma meselesinde kesinlikle sana katılıyorum, hele ki 5 yıllık bir ilişki ise bu. Yalnız benim bu konudaki olumlu bakışımı biliyor sevgilim, dese ki biz artık sevgili değil dost olarak görüyoruz birbirimizi inan sorun etmeyeceğim bu kadar. Sadece gözüm üstlerinde olacak hani farklı bir boyuta geçer mi muhabbet diye. Yalnız kızın durumu dosthane girişimlerden ibaret değil, bunu bu şekilde anlatan da erkek arkadaşım. Onun anlattıklarından fazlası yok elimde. Ben hiç şahit olmadım konuşmalarına, olmak da istemiyorum, bunu aşmak erkek arkadaşımın görevi buna bulaşmak istemiyorum. Dediklerine güvenmek zorundayım, sonuç

Ben bunu saplantı olarak görmüyorum sonuçta beş senelik geçmişleri var kıskanmanı anlarım haklısında.
Keşke böyle şeyler yapmasa ama hastalıklı göremedim bunu ben.
Biraz daha zamana ihtiyacı var demek.
Haklı olabilirsin, zamana bırakıp gözlemlemekten de başka yapacak pek birşeyim yok zaten.

Eski sevgili-nisanli adi ustunde "eski" yani. Ustelik hayatinda baskasi var. Bende anlamiyorum boyle kadinlari. Umarim bir gun anlarlar kendilerini ne kadar kucuk dusurduklerini . Allah akil versin ne diyeyim. Ben yerinde olsam o kizi parcalardim!

:KK54: hahahah sanırım bir süre daha salon kadını çizgimi koruyacağım :D

Sevgiliniz bir şey söylüyor mu yani yapma etme falan diye?
Açıkça konuşup kapatmışlar mı olayı?
Yani bu cesaret nerden geliyor kendisine ilginç bir kadınmış.

Dediğine göre her seferinde tersliyormuş. Ama dozu nedir, ne kadar net konuşuyor bilmiyorum. Bir de hediyeydi oydu buydu gönderdikleri üzerine sanırım arayıp bunlar ne böyle falan demiyor, sadece aradığında vs tersliyor. Zaten öbür türlüsünü ben de istemem her istediğinde öyle ya da böyle iletişime geçebilmesi, erkek arkadaşımı da oyuncak etmesi demek olurdu.

Ayrılılığı kabullenememiş sanırım.Sinir bozucu bi durum.Sevgilin çok sert bi dille konuşsa diyorum ama öyle böyle değil yani küfür falan da edebilir ,çirkinleşsin iyice.
O zaman gurur yapar belki..

Konu doğrudan bana sirayet etmediği sürece ben sevgilimi yönlendirmeyeceğim. Zaten bu bahane ile ben onu da gözlemlemiş oluyorum kendi çözüm yolunu kendisi bulacak. Ben dedim diye yaparsa ne kıymeti kalacak ki?

bence sevgilin doğruyu söylemiyor. kızla sert bir dille konuşsaydı, kızın bunları yapacak cesareti olmazdı.
Ben de öyle dedim, ama kabul etmiyor, laftan anlamıyor ben de yok sayıyorum artık diyor. Değil sert konuşmak engelleyebilir mesela ama onu da yapmamış. Kız da bence oradan cesaret alıyor.

Back
X