Bir kadın kendine bunu neden yapar?

unutamıyor... ahhh bilmemmi bu acıyı... sizi biliyormu acaba cidden en çok bunu merak ettim..

ben saplantı olarak düşünmedim kızın yaptığını, 5 yıl kısa bir zaman değil sonuçta nasıl acı çekiyodur, unutamıyodur. tabi yaptığı doğru değil ama,o kızın yerine kendimi koyunca çok zor olmalı yaşadıkları. sizin açınızdan da sinir bozucu, ama bence hiç oralı olmayın uzun süreli bi ilişkiden çıkmış bir adamla berabersiniz zaten, bu yola çıkarken buna benzer sorunlarla karşılaşcağınızı tahmin etmişssinizdir. erkek arkadaşınızdan eminseniz güveniyosanız ilişkinizi yaşamaya bakın bence.

1 yıl dediğimiz nedir ki ben kaç yıl beklemiştir ilk askimi

Erkek arkadaşın ayrıldıklarını anlatamamış gibi me geldi sanki ,belkide saklı,gizli yazışıyorlar ben erkeklere güvenmiyorum bence sıkıntı kızda değil erkek arkadaşında , öyle masum rolü yapıyor gibi me geldi , baktın devam ediyor gider haddini bildirirsin !okadar

eski nişanlının sizden haberi var mı?
bu arada ne yazık ki (haksız da olsa) eski nişanlıya da empati duyulabilir. 5 senelik bir ilişki ve nişanlılıktan sonra insanlar (özellikle bayanlar) hayatlarına çok sağlıklı devam edemeyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…