• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar bir kadın neden don giymez

selinaysuonder

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
4
0
16
35
İzmir
selam kızlar. dün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk, konu iç çamaşırlarından açıldı ve ben hiç don giymem diye itiraf etti. biraz ağzını yokladım ama konuyu değiştirdi bir kadın ne için don giymez? sağlık sorunu mu vardır, teşhirle alakası olan bir kız değil ama acaba diye düşündüm, benden niye çekiniyor anlamadım bi sürü anlamsız soru geldi aklıma ne için olabilir acaba? arkadaşıma yardımcı olmam gereken bir konu var mıdır öğrenmek istiyorum...

Size de çıkar giyme demediğine göre sizi ilgilendirmez. Müne gelmeden terk-i diyar eyleyin bence.:ssz:

Son düzenleme:
selam kızlar. dün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk, konu iç çamaşırlarından açıldı ve ben hiç don giymem diye itiraf etti. biraz ağzını yokladım ama konuyu değiştirdi bir kadın ne için don giymez? sağlık sorunu mu vardır, teşhirle alakası olan bir kız değil ama acaba diye düşündüm, benden niye çekiniyor anlamadım bi sürü anlamsız soru geldi aklıma ne için olabilir acaba? arkadaşıma yardımcı olmam gereken bir konu var mıdır öğrenmek istiyorum...
size neden dert oldu ki bu.neden yardımcı olacaksınız. anlamadım

Pazardan bir kaç tane don alıp hediye et... :27:

Bir de çekindi demişsin burada konu açacak kadar kafana takmışsın herhalde çekinir...

Son düzenleme:
don mu kilot mu? ikisi aynı şey degıl de :27:
donu benım ananem gıyıyor :27:

Donun yerini tangalar falan aldı şimdi, tanga giyiyodur o bence :27:
(Ne acayip konular açılıyor bugün, lanet olsun sebebi neydi ?)

Ben de don giymem. Don farklı bi şey sonuçta. aklıma şey geldi. Yengem babasıyla yolda yürüken karşılarında bir adamla kızı yürüyormuş ve kızın pedi birden yere düşmüş inanabiliyor musunuz? :26: :1: Acaba bahsettiğiniz kişi bu olabilir mi? Pedini kendine yapıştırdı herhalde ve tutmadı ıyyyyy :95:

yaa şimdi neden merak ettim acaba bi sağlık sorunu falan mı vardır, arkadaşım bu merak ettim. tanga mı giyiyosun dedim yok dedi hiç giymem dedi yalnızca regl olunca pamuklu giyiyorum dedi. don mevzusuna gelince genel anlamda söyledim.. :D dedim kot giyersin sürter hele soğukta fena acıtır, yazın desen güzel güzel oğlanlar görünce ya da aklına şeytani şeyler gelince maazallah akıntı falan olur.. sürtünme sürekli tahrik eder... vs vs... :D şaşırdım bence ilginç.. çok rahat diyo böyle.. teşhirci de değil, nedir böyle anlayamadım gitti.. :D

Ben de don giymem. Don farklı bi şey sonuçta. aklıma şey geldi. Yengem babasıyla yolda yürüken karşılarında bir adamla kızı yürüyormuş ve kızın pedi birden yere düşmüş inanabiliyor musunuz? :26: :1: Acaba bahsettiğiniz kişi bu olabilir mi? Pedini kendine yapıştırdı herhalde ve tutmadı ıyyyyy :95:
o nasıl olmus yaa :27: don gıyseydı bacaklarında kalırdı o ped :60. lastıklı ya donlar

Back
X