Bir kadın neden evli erkeklere ilgi duyar ?

İğrenç bir nokta yok herkes herkese ilgi duyar kısmını beğenmedim
Kendini bilen kişi sınırını da bilir
Evet herkes herkese ilgi duyabilir, aksiyon almadikca ilgi duymak neden igrenc olsun.
ihanet eder, aldatir, kandirirsa igrenclik olur. Konu sahibesi ucu acik sordugundan her yere cekilebilir ama sinirini bilmek de benim dediklerimin icindedir, diye dusunuyorum.
sevgiler

Aslında bahaneleri içgüdüsel oluyor buna sığınıyorlar içgüdülerin esiri olmak yada yapılan şeyin kabul görmeyeceğini anlatıkların da çıkar yol ben yapmadım o yaptı gibi bir şey biraz karışık
Mantıken Hiç bir açıklamasi yok baştan kaybediyorlar
İçgüdüsellik hayvanların kontrol edemediği bir şeydir. Biz de hayvanlar grubuna dahiliz ama düşünebiliyoruz, aklımız var. Kullanabilene!!! İçgüdüsel bir sürü şey var. Ama bunların hepsini yaşamak zorunda değiliz. Saldırganlık, cinsellik de id’de olan içgüdüsel bir davranış. Ama önümüze gelene saldırıp, taciz etmiyoruz. Evet evlilik akdini erkek veriyor ama bir kadın da bile bile evli bir erkekle birlikte oluyor, kendi hemcinsine kadınlar için zaten zor olan bir dünyada bu kötülüğü yapıyorsa benim nezdimde o erkek kadar suçlu ve aşağılıktır. Elbette muhatabımız eşimiz olmalı, kadına bir şey söylemek haddimiz değil ama böyle kadınlara gram saygı duymuyorum.

Evet herkes herkese ilgi duyabilir, aksiyon almadikca ilgi duymak neden igrenc olsun.
ihanet eder, aldatir, kandirirsa igrenclik olur. Konu sahibesi ucu acik sordugundan her yere cekilebilir ama sinirini bilmek de benim dediklerimin icindedir, diye dusunuyorum.
sevgiler
Evli misiniz bilmiyorum ama eşiniz şu kadına ilgi duyuyorum dediğinde normal karşılayabilecek misiniz bakın güzel bulmak yakışıklı bulmak değil sizin ifadeniz ilgi bu bir histir ve kendi adıma ben buna normal bakamam kimse de bakmasın Allah aşkına ya çünkü adımlarla devamı aldatmaya gelir ben bu meseleye masumca bakmam

Evli misiniz bilmiyorum ama eşiniz şu kadına ilgi duyuyorum dediğinde normal karşılayabilecek misiniz bakın güzel bulmak yakışıklı bulmak değil sizin ifadeniz ilgi bu bir histir ve kendi adıma ben buna normal bakamam kimse de bakmasın Allah aşkına ya çünkü adımlarla devamı aldatmaya gelir ben bu meseleye masumca bakmam
Iliskim var evli bireylerdenim, birinin bir baskasina ilgi duymasi olagan bir sey hisler engellenebilir ya da bastirilabilir mi?
Birine duyulan ilgi sonrasi sinyal cakma, bastan cikarma, aldatma, ihanet gibi hamle yapilmazsa eyleme gecmemisse kabul edilmeyecek bir sey yok ortada.

Iliskim var evli bireylerdenim, birinin bir baskasina ilgi duymasi olagan bir sey hisler engellenebilir ya da bastirilabilir mi?
Birine duyulan ilgi sonrasi sinyal cakma, bastan cikarma, aldatma, ihanet gibi hamle yapilmazsa eyleme gecmemisse kabul edilmeyecek bir sey yok ortada.
Tercih meselesi ben kabul edemem ilgi duyduğu başka bireyse evini paylaşması gereken de o dur. Ben başka birine ilgi duyan birisiyle bile isteye ilişki yürütebilecrğimi sanmıyorum. Bu bana iğrenç geliyor işte

İçgüdüsellik hayvanların kontrol edemediği bir şeydir. Biz de hayvanlar grubuna dahiliz ama düşünebiliyoruz, aklımız var. Kullanabilene!!! İçgüdüsel bir sürü şey var. Ama bunların hepsini yaşamak zorunda değiliz. Saldırganlık, cinsellik de id’de olan içgüdüsel bir davranış. Ama önümüze gelene saldırıp, taciz etmiyoruz. Evet evlilik akdini erkek veriyor ama bir kadın da bile bile evli bir erkekle birlikte oluyor, kendi hemcinsine kadınlar için zaten zor olan bir dünyada bu kötülüğü yapıyorsa benim nezdimde o erkek kadar suçlu ve aşağılıktır. Elbette muhatabımız eşimiz olmalı, kadına bir şey söylemek haddimiz değil ama böyle kadınlara gram saygı duymuyorum.

Düşünebilen varlıklarız zaten bu işleri yapanların bahanesiyse bu ya ben ne yaptığını bilemedim bir boşluk oldu düşünemedim ne olduğunu anlıyamadım
Başkasının yuvasını yıkmak için bin takla atan kadınlar ve bu oyuna gelen ve karakteri oturmamış erkeklerin bu kadar basit şeyi düşünmelerini ben düşünemiyorum
Dönüsü olmayan hatalar yapılıyor
Bunun adı evli adamlar seçilmiştir içgüdüsü olsun yada arkadaşların yazdığı mantık dışı olan ama bunu doğru sanan tezler olsun bana mantıksız geliyor
Dediğim gibi yaptıkları şeyin mantıken açıklaması olmadığı için içgüdüydu deyip buna sığınıyorlar
Icgudulerse hayvanlar da oluyor hayvanlar yaratilislarinin gereğini yapıyor oysa insanlar hicbir şeyin gerekiyene uymuyor bu tarz yaşayanlardan bahsediyorum
Saygı duyulacak işler değil zaten öyle yada böyle aldatma varmı var en doğru gerçek mi buda net ve açık o şunu dedi bu aslında şu teze şu araştırmaya girer sadece hataya yer aramak zemin hazırlamak
Ben kişinin ne yaptığına bakarım...bilmem kimin ne dediğine değil...

Kasiniyordur, kendini diger kadinlardan ustun goruyodur, kendiyle problemleri vardir, asagilik kompleksi de olabilir. Herseyi psikolojiye ona buna baglarsak da isin icinden cikamayiz.

Varılacak en iğrenç nokta ...
Zaten ahlak bakimindan yozlasmistir.
Hayati boyunca duzenli bir aile hayati olmamistir.Boyle tipler genelde duzeni olan evli,isli ve guclu erkeklere bayilir.
Birde hazircidirlar,evli bir kadin zaten esini secerken ince eleyip sık dokumustur elinden geldigince.Onlarda baskasinin emeklerini hice sayip yapisirlar adama.Zaten oncesinde esi elinden geldigince yoklamistir.Kendisi tekrar zahmet edip arastirmaz.
Ama her zaman unutur,mutlu olamaz cunku yuva yikanin yuvasi olmaz...

Back
X