- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.211
- 698
- Konu Sahibi sahregulkya
500cc ?Gelmiş iki gözümun ciceeeg. Aklından sayı tut desem kaç tutar acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500cc ?Gelmiş iki gözümun ciceeeg. Aklından sayı tut desem kaç tutar acaba![]()
Bildiniz efem. 10 puan.500cc ?
Evet herkes herkese ilgi duyabilir, aksiyon almadikca ilgi duymak neden igrenc olsun.İğrenç bir nokta yok herkes herkese ilgi duyar kısmını beğenmedim
Kendini bilen kişi sınırını da bilir
Olayı hiç anlamadım ama merak ettim... Kısaca bahsedebilir misiniz?Ailesi izin verse ağrı yapmaz![]()
İzini isim diye okudum yaaAilesi izin verse ağrı yapmaz![]()
Başta öyle yazdım sonra düzelttimİzini isim diye okudum yaa![]()
Noluyor dedim bi.
![]()
İçgüdüsellik hayvanların kontrol edemediği bir şeydir. Biz de hayvanlar grubuna dahiliz ama düşünebiliyoruz, aklımız var. Kullanabilene!!! İçgüdüsel bir sürü şey var. Ama bunların hepsini yaşamak zorunda değiliz. Saldırganlık, cinsellik de id’de olan içgüdüsel bir davranış. Ama önümüze gelene saldırıp, taciz etmiyoruz. Evet evlilik akdini erkek veriyor ama bir kadın da bile bile evli bir erkekle birlikte oluyor, kendi hemcinsine kadınlar için zaten zor olan bir dünyada bu kötülüğü yapıyorsa benim nezdimde o erkek kadar suçlu ve aşağılıktır. Elbette muhatabımız eşimiz olmalı, kadına bir şey söylemek haddimiz değil ama böyle kadınlara gram saygı duymuyorum.Aslında bahaneleri içgüdüsel oluyor buna sığınıyorlar içgüdülerin esiri olmak yada yapılan şeyin kabul görmeyeceğini anlatıkların da çıkar yol ben yapmadım o yaptı gibi bir şey biraz karışık
Mantıken Hiç bir açıklamasi yok baştan kaybediyorlar
Evli misiniz bilmiyorum ama eşiniz şu kadına ilgi duyuyorum dediğinde normal karşılayabilecek misiniz bakın güzel bulmak yakışıklı bulmak değil sizin ifadeniz ilgi bu bir histir ve kendi adıma ben buna normal bakamam kimse de bakmasın Allah aşkına ya çünkü adımlarla devamı aldatmaya gelir ben bu meseleye masumca bakmamEvet herkes herkese ilgi duyabilir, aksiyon almadikca ilgi duymak neden igrenc olsun.
ihanet eder, aldatir, kandirirsa igrenclik olur. Konu sahibesi ucu acik sordugundan her yere cekilebilir ama sinirini bilmek de benim dediklerimin icindedir, diye dusunuyorum.
sevgiler
Iliskim var evli bireylerdenim, birinin bir baskasina ilgi duymasi olagan bir sey hisler engellenebilir ya da bastirilabilir mi?Evli misiniz bilmiyorum ama eşiniz şu kadına ilgi duyuyorum dediğinde normal karşılayabilecek misiniz bakın güzel bulmak yakışıklı bulmak değil sizin ifadeniz ilgi bu bir histir ve kendi adıma ben buna normal bakamam kimse de bakmasın Allah aşkına ya çünkü adımlarla devamı aldatmaya gelir ben bu meseleye masumca bakmam
Tercih meselesi ben kabul edemem ilgi duyduğu başka bireyse evini paylaşması gereken de o dur. Ben başka birine ilgi duyan birisiyle bile isteye ilişki yürütebilecrğimi sanmıyorum. Bu bana iğrenç geliyor işteIliskim var evli bireylerdenim, birinin bir baskasina ilgi duymasi olagan bir sey hisler engellenebilir ya da bastirilabilir mi?
Birine duyulan ilgi sonrasi sinyal cakma, bastan cikarma, aldatma, ihanet gibi hamle yapilmazsa eyleme gecmemisse kabul edilmeyecek bir sey yok ortada.
İçgüdüsellik hayvanların kontrol edemediği bir şeydir. Biz de hayvanlar grubuna dahiliz ama düşünebiliyoruz, aklımız var. Kullanabilene!!! İçgüdüsel bir sürü şey var. Ama bunların hepsini yaşamak zorunda değiliz. Saldırganlık, cinsellik de id’de olan içgüdüsel bir davranış. Ama önümüze gelene saldırıp, taciz etmiyoruz. Evet evlilik akdini erkek veriyor ama bir kadın da bile bile evli bir erkekle birlikte oluyor, kendi hemcinsine kadınlar için zaten zor olan bir dünyada bu kötülüğü yapıyorsa benim nezdimde o erkek kadar suçlu ve aşağılıktır. Elbette muhatabımız eşimiz olmalı, kadına bir şey söylemek haddimiz değil ama böyle kadınlara gram saygı duymuyorum.
Zaten ahlak bakimindan yozlasmistir.Varılacak en iğrenç nokta ...