- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.472
- 548
- Konu Sahibi sahregulkya
Çok mu canınız sıkılıyor bu akşam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde açıklama yapsaydınızVarılacak en iğrenç nokta ...
Ne noktası namussuzluk haysiyetsizlik onursuzluk Allah'ım uzak eyle.Varılacak en iğrenç nokta ...
Evrımsel psikoloji boyle dusunen bir kadının ne kadarda kisilik yoksunu zayıf zaaapzayıf hatta üşengeç (gibi gibi çoğaltılabilir) bir karakter oldugunu da açıklamış mı acabaynBunu daha önce bir konuya daha yazmış olabilirim ama ben bu konuda evrimsel psikolojinin görüşünü çok mantıklı buluyorum.
Kısaca şunu söylüyor: Evli olduğunu bildiği birine ilgi duyan kadın seçilmişi seçer. Yani erkek dürüst mü, kadını ekonomik olarak rahat ettirebilir mi, çekici mi, sadık mı, eğlenceli mi gibi kriterlerle uğraşmaz; evli erkek zaten onaylanmıştır, onu seçen bir kadın vardır ki bu da kriterleri sağladığını gösterir. Böylece kadın deneme-yanılma yaparak zaman kaybetmez, sonu hüsran ilişkilerle yıpranıp hayal kırıklığına uğramaz. Karşısındakinin tek bir kusuru vardı: evli olması. Onu da görmezden gelir ya da halledilir görür.
Mutsuz, duygusal boslukta olan, özgüvensiz, ilgi seven ama evli erkeklerle olmayacak kadar onur sahibi kadinlar var ve onursuzlugu bu sebeplere baglamak onurlu kadinlara yapilmis bir hareket bence. Aldatmanin ve evli bir erkekle olacak kadar kokusmus bir haysiyete sahip olmanin bence tek bir sebebi var oda ahlaksizlik, diger sebepler bahanelere saginip kendine temize cekmek icin cirpinmaktan ibaret.Bence duygusal boşluktadir, prensip sahibi oldu diyelim ama buna uyamayacak kadar gucsuzdur. Mutsuzdur. Evdeki kadından daha iyi, daha çekici olduğunu düşünmek ister, ozguvensizdir. Bazen bu da olmaz, en yakınındaki ona ilk ilgi gösteren erkeğe sarılır o erkek de evlidir ama ilgiyi kaybetmek istemez kendini o erkeğin yalanlarına inandırır. Bir sürü sebep olabilir...
Allah razı olsun aynılarını yazacaktım da üşendiydim. Tam olarak bundan.Bunu daha önce bir konuya daha yazmış olabilirim ama ben bu konuda evrimsel psikolojinin görüşünü çok mantıklı buluyorum.
Kısaca şunu söylüyor: Evli olduğunu bildiği birine ilgi duyan kadın seçilmişi seçer. Yani erkek dürüst mü, kadını ekonomik olarak rahat ettirebilir mi, çekici mi, sadık mı, eğlenceli mi gibi kriterlerle uğraşmaz; evli erkek zaten onaylanmıştır, onu seçen bir kadın vardır ki bu da kriterleri sağladığını gösterir. Böylece kadın deneme-yanılma yaparak zaman kaybetmez, sonu hüsran ilişkilerle yıpranıp hayal kırıklığına uğramaz. Karşısındakinin tek bir kusuru vardı: evli olması. Onu da görmezden gelir ya da halledilir görür.
Eger bir kadin o adami tercih ettiyse demek ki iyi bir koca, eger cocuklari varsa da aa demek ki iyi bir baba algisi olusmus olabilir.Varılacak en iğrenç nokta ...
Mutsuz, duygusal boslukta olan, özgüvensiz, ilgi seven ama evli erkeklerle olmayacak kadar onur sahibi kadinlar var ve onursuzlugu bu sebeplere baglamak onurlu kadinlara yapilmis bir hareket bence. Aldatmanin ve evli bir erkekle olacak kadar kokusmus bir haysiyete sahip olmanin bence tek bir sebebi var oda ahlaksizlik, diger sebepler bahanelere saginip kendine temize cekmek icin cirpinmaktan ibaret.
Bildiğim kadarıyla hayır.Evrımsel psikoloji boyle dusunen bir kadının ne kadarda kisilik yoksunu zayıf zaaapzayıf hatta üşengeç bir karakter oldugunu da açıklamış mı acabayn![]()
Bekar kadinin evli bir cifte verilmis sadakat sozu yoktur. Bu sebeple ilgi duyan bekar kadin degil de evli olmasina ragmen esine sadakat sozu olmasina ragmen bekar bi kadina ilgi gosteren erkek de sorun var demektir. Toplum olarak kadin sevmeyiz bu yuzden licimiz kadina, ancak gercek problem evli erkegin bekar kadina karsilik vermesidir.
Bu seçilmiş erkek modeli bekar kadınlar için ideal öylemi nasılsa iyidir ve evlenilmistirBunu daha önce bir konuya daha yazmış olabilirim ama ben bu konuda evrimsel psikolojinin görüşünü çok mantıklı buluyorum.
Siz değilseniz sizi ilgilendiren bir durum yok benceVarılacak en iğrenç nokta ...
Seni biliyorum ama ispat edememVarılacak en iğrenç nokta ...
Bu söylediğim bir sürü bilimsel görüşten biri sadece. Bana mantıklı geldiği için aklımda kalmış. Mutlaka partner seçimiyle alakalı başka şeyler söyleyen psikoloji alt dalları, görüşler vs. vardır. Aldatma, şiddet vs. saydıklarınız kendi içinde çok sebepli ve değişik konular. Böyle durumlarda her şeyden önce kişiliğin, karakterin çok önemli olduğunu düşünüyorum tabii ki.Bu seçilmiş erkek modeli bekar kadınlar için ideal öylemi nasılsa iyidir ve evlenilmistir
Vay be öleceğim aklıma gelir de bu nasıl bir bilimsel açıklama yada hangi bilim
Peki bu boşanmalar şiddet aldatmalar neden oluyor madem ? bekarla uğraşana kadar hazır seçilmiş bir evli adam var peki bu kötülükleri kim yapıyor acaba..
Ilginç tuhaf