anlamak istemiyorsunuz galiba okonuda kendi sebebimi yazdım burda sizler hangi sebeple böyle bişi yapardınıza ulaşmak istiyorum.benim için önemli.yorum yapmak zorunda değilsiniz.
Erkeğe karşı güvensizlik, sevgi eksikliği, kendisine yakıştırmama...
Kısaca erkek gönülden düşmüşse ve artık alışmışlığa yenilmişse aşk, kadın o yatağa girmez.
Yeni evliyken de o erkekler horluyor, pırtlıyor veya bilimum şeyler yapıyorlar ama kuzu kuzu giriyoruz.
Adam aynı adam, değişen hisler sadece.
yeni üyeyim çok bilmiyorum nereye açtığımın bile farkında değilim.
çok teşekkürler.bunu bekliyordum arkadaşların bi dövmediği kaldı beni.
Kk nın hoşgeldin karşılaması bu
İlk bir iki konuda üzerinize gelirler, sonra can ciğer kuzu sarması durumu:)
Kızmayın onlara da, kimin ne olduğu belli olmadığından şüpheci yaklaşımlar oluyor arada.
Konuyla alakalı bir şey daha söylemek istiyorum, yatak ayırmak hiçbir zaman çözüm değil.
Eğer arada başka sorunlar varken buna başvurulmuşsa sorunlar adeta kara delik gibi büyür.
Bazı hanımlar eşlerine küstüklerinde, cezalandırmak adına yatağa almama, yanına yatmama gibi durumlar sergilerler.
Geri dönülmez sonuçlar doğuran bir ceza aslında bu.
Eğer varsa böyle bir sorun, eşler arasında yatak ayırma gibi, üstesinden gelebilmek için canla başla iki taraf da çabalamalıdır.
yani ben kocam erken boşalıyor ya da iktidarsız diye yatak ayırmazdım sarılıp uyumak başka bir boyut çünkü.iyice soğurduk böyle bir durumda birbirimizden.herhalde beni uyutmayacak derecede horlasaydı falan ayırabilirdim.
Başkalarının hangi sebeple yataklarını ayıracakları,sizin probleminize nasıl bir katkı sağlayacak anlamadım.
Neyse cevap veriyorum;erken boşalma sorunu olsa yatağımı ayırmazdım.
Sırf bu sebepten iki senedir ayrı yatmanız da çok tuhaf.
Evliliği ayakta tutan tek şey tatmin olmak değil.
Evet cinsellik çok önemli ama tek ve en önemli şey değil!
neden mı yatakları ayırırdım....
sevmıyorsam eğer
aklımda başkası varsa ( kı o evlılığe devam bıle etmem o zaman )
veya ne bıleyım erkek arkadaşımla aynı evde kalırken bı hafta ayrı yattık
sabah 5de ışe gıtmem gerekıyordu o uyanmasın dıye yanlız yatmıştım rahatsız olmasın sabahın köründe dıye
ama sızın dığer konunuzu okudum
eğer öyle bı rahatsızlığı varsa yatakları ayırmak çözüm değıl
beraber doktora gıdebılırsınız
veya oturun konuşun, havada kalırsa bırbırınızden soğursunuz
Evlılıkte cınsellık tek ve en onemlı sey degıl buna canı gonulden katılıyorum
ama...
Yatak dısındakı evlılık yasantısında beklenen tatmın yoksa ınsan en azından yatakta tatmın bekler buda olmuyorsa yatakları ayırır...
Ve sonuc...
Bu sekılde olan bır evlılık coktan bıtmıstır taraflar sadece bosa kurek cekıp yıllarını zıyan ederler...
Ama yatak dışında ki evlilik hayatında tatmin yoksa,sadece cinsellik için evlilik olmaz ki!
Var mıdır ki,sadece cinsellik için evliliğini devam ettiren?
var ınanmayacaksınız belkı var...
7/24 evde oturan bır adam ve dısarı cıktıgı ender saatlerde karısının temızlıkten kazandıgı parayı fuhusa yatırıyo ve karısı hala onunla beraber neden cınsellık...
var ınanmayacaksınız belkı var...
7/24 evde oturan bır adam ve dısarı cıktıgı ender saatlerde karısının temızlıkten kazandıgı parayı fuhusa yatırıyo ve karısı hala onunla beraber neden cınsellık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?