bir kadın neden kocasıyla aynı yatağa yatmak istemez

valla nurtopu gıbı 3 cocukları var ama dedıgınız gıbı ıgrencler hele kı adam

Belki o üç çocuk için katlanıyordur.
Gerçi çalışmayan ve karısının parasıyla onu aldatan bir kocaya 40 çocuk için bile katlanılmaz ya.

Son düzenleme:
Pesss,o kadının aklına şaşayım ben.
Yazık ya,çalış kazan senin paranla fuhuş yapsın,
sen hala''ama çok dadmin ediyo beni''diye o çiğ adamla evli kal

kadını cok sevıyorum bana temızlıge geldı bıkac kere bu kadın unı son sınıf terk ustelık nıye sorusuna hep bahaneler uretırdı bana en sonunda kız kardesı soyledı kadının sok oldum ama varmıs ıste

gercekten dunyada olmaz dıye bırsey yok ıste

Belki o üç çocuk için katlanıyordur.
Gerçi çalışmayan ve karısının parasıyla onu aldatan bir kocaya 40 çocuk için bile katlanılmaz ya.

yok canım ya kadın calısıyo oglu calıyo kız lısede bı kucuk 4 yasında eee evde kadının babasından kalma cekecek bı durumu yok yanı

yok canım ya kadın calısıyo oglu calıyo kız lısede bı kucuk 4 yasında eee evde kadının babasından kalma cekecek bı durumu yok yanı

Bi de kira sorunu yok,çocuklar da yardımcı oluyor.
Pesss hakikatten.
Her şey nasıl bu kadar ucuzladı ya?
Cinsellik dürtüsünün,o libidonun bile bi sınırı olmalı.
Kendi hayatımın,çocuklarımın hayatının yok olmaya başladığı yerde o evlilik biter.

ben kocişimi çok seviyorum Allah daim etsin bu sevgiyi yatmama sebebimde kızmışımdır birşeye trip atıyorumdur zaten oda çok kısa sürer hemencecik gönlümü alır hoş daya yeni evliyiz Allah öyle kötü günler göstermesin inş. zor gerçekten isteksiz bir şekilde hayat sürmek Allah yardım etsin bence eşin iyi biriyse soguma iyice iyi yönlerine bak sevmeye çalış ne bileyim seven insan ufaktefek şeyleri görmezden gelir ama yuva kurmakda kolay değil gerçekten..:26:

bu kadın adama bu tip maceralarını hoş görüyor olabilir mi belki kendi de yapıyordur yoksa nasıl kabullenir ya da swinger gibi durumlar falan...

bir kadın neden kocasıyla yatmak istemez.

Görücü usulü evlenmiş olabilir, yada aşk bitmiştir, tatmin edemiyor olabilir "her anlam da" her şey de yatak odası değildir herhalde evli değilim ama sevdiğim biri olsa ve evlensem ne olursa olsun ayrı uyumak istemezdim hayat müşterek sevabıyla günahıyla eşin artık senin.

kocasina hala deliler gibi asik olsa bile .. kocasi kisisel bakimina dikkat ediyor olsa bile .. kocasi cok cekici ve her yonden esine yetiyor olsa bile .. sayet o kadin hamile ise hormonlar yuzunden kesinlikle kocasiyla yatmak isteyebilir ..koca tarafindan anlayisla karsilanmalidir ..

konu sahibinin diğer konusuna da cevap yazdım, bunu da görünce şüphelendim bayan olduğunu sanmıyorum arkadaşın, umarım yanılmışımdır, bir kadın kocasıyla neden yatmadığı sorusuna kendisi cevap verir bizdende öneri bekleyebilir ama sebebini sorguluyorsa, karısından bahseden biri gibi geldi bakalım neler olacak öteki konuya cevap verdiğime de pişman oldum bunu görünce.

eşininiz psikiatrist kontrolunde antidepresana başlasın.......erken boşalma sorunu kalmayacaktır

Yatmamak için çok sebebler vardır kadın için...

Erkek cinsellikte zorlama yapıyorsa...

Kadının ruhuna inemiyorsa..

Gözü dışardaysa..

Aile olmadığının farkında değilse...

Kadını ezip değer vermiyorsa...

En önemlisi saygıyı sevgiyi kadına göstermiyorsa..

Hangi kadın bu sorunları yaşıyorsa eşiyle tam bir birliktelik yaşayabilirki..

Yaşıyorsada bence zoraki bir beraberliktir o ...

yanılıyorsunuz emin olun sadece fikir almaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…