• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadın olarak.....

bir kadın olarak kendi ''varoluşunuzu'' kendinizi ne kadar gerçekleştirdiğinizi düşüy

• eş ve anne olmak bana yetiyor...

OY: 12 15,0%
  • çalışan kadınım ya, önemli olan bu...

OY: 9 11,3%
  • eş,anne ve çalışan olmak dışında hayallerim var...

OY: 35 43,8%
  • kendimi gerçekleştiremiyorum...

OY: 24 30,0%

• Ankete Katılan
    80
Kendimi gerceklestirmek mi?

Zerresi mumkun olmadi bende.

Istemedigim bir bolumu okudum, issiz kaldim. Muhendisim ama ogretmen olmayi dilerdim.

Sevdigim adamla evlendim dedim. 6 ayda hayatim karardi. Evliligin hic de hayallerimdeki gibi bir sey olmadigini ogrendim. Bosaniyorum.

Tutkularim, arzularim, anne olma istegim, esime karsi karsi konulamaz bir cekimim vardi. Evlendigim gece vajimismus oldugumu kesfettim. Kadinligimi hic bilmeden bosanmanin esiginde olmak dayanilmaz.

Es, is, kariyer, hedef, arzu... Hepsi icimde kaldi.

Umutsuz degilim. Bu benim sinavim. Rabb'im benim icin de guzel gunler hazirlamistir umarim.

Anne olmayi bu kadar cok isterken, hayallerim hala yok olmamisken... sabirla kendim olacagim, kendimi bulacagim ve yasamanin keyfine varacagim gunleri sabirsizlikla bekliyorum.

Geciktirme Allah'im..

Bana Allah yeter...

kendime hiçbir zaman yeterli geleceğimi düşünmüyorum çok doyumsuzum bu konuda. o yüzden hiçbir şey sınırlandıramaz beni, ölünceye kadar kendimi geliştirmeye devam

eş anne ve çalışan kadın olmak dışında hedeflerim yok.şuan hiçbiri tam olarak gerçekleşmiş değil.

Back
X