Kocamın başka kadın yanında olduğunu nasıl ispat ederim?

Açsınlar çekişmeli madem neyin tehdidini ediyormuş avukat. Yüklüce bir şeyler alın iki çocuğunuz var sizin. Ev varsa mutlaka alın mesela. Bunları şart koyun. Elinde avuncunda bir şey kalmayınca öteki kadın da tekmeyi basar zaten.

Wp yazışmıyoruz benimle iletişimi kesti.Sadece avukatımla görüş diyor asla iletişim kurmuyor. Kızımı bulaştırmayacağım. 9 yaşında oğlum var bazı konuşmalarımı duydu, babamın çift hattı vardı anne ben gördüm sen bilmiyor muydun diyor. Çift sim kullanıyor diyor. Vardı birşeyler zaten ama ben yaz boyu uzaktaydım hiç araştıramadım; yıl içinde de çok sık yurtdışında oluyor zaten yaptıysa da anlayamam diyerek kurcalamıyordum. Yoksa bir ara spam klasöründe arkadaşlık sitelerinden eşleşmeler bulmuştum. Telefonuyla yapışık yatıyordu zaten, benimle duygusal fiziksel hiçbir teması yoktu. Bana akşam uyuyorum dediği vakitlerde gece 3 lere kadar wpde çevrimiçi oluyor birileriyle yazışıyordu.
yani bunları niye kendinize yaşatıyorsunuz ki. çocuklar zaten küçük, kendinize bir hayat kurmaya çalışın kendinize ve çocuklarınıza odaklanan, adam zaten çocukları için ölüyor diyorsunuz, eğer siz bu şekilde ondan uzaklaşırsanız gözünde kıymetiniz artacaktır. diğer türlü hırs ve sürekli ona odaklanmak onu uzaklaştırmaktan başka birşey yapmaz. tekrar bir araya gelmek değil mesela ama sonuçta bu adam sizi eşi olarak seçip iki çocuk yapmış yine aynı değerinize dönebilirsiniz ama kendiniz için yapın bence bunu

Daha önceki konumdan bakabilirsiniz boşanma aşamasındayız. Eşim ben yaptıklarına dayanamayıp evden git diyince hemen gitmişti. 1 ayı geçti nerde olduğu belli değil, çocuklar soruyor söylemiyor “uzaklardayım” diyor. Biz görüşmüyoruz, avukatı beni sürekli tehdit ediyor hadi hemen anlaşın bir an önce yoksa çekişmeli açıcaz diyerek. Prim vermiyorum çünkü amacı belli bir an önce kurtulup başkasıyla yaşayabilmek. Dün kızımla görüntülü konuşurken kenarda dinliyordum, bir kadın “al canım” dedi ona bişey verdi. Bir kadın var yanında, acaba polise gidip eşim kaçak desem bulunur mu? Avukatlarla görüştüm ama onlar hep dava sonrasıyla ilgili bilgi veriyor öncesini söylemiyorlar. Canım o kadar yanıyor ki sağlıklı düşünmek çok zor. Bir kadınla olduğunu nasıl ispatlarım?
O zaman çocukları bahane etmiştin şimdi neyi edeceksiniz ya maddi durumunuz yerinde Allah aşkına niye yapıyorsun su eziyeti kendine

Diğer konumda da yazışmıştık sizinle. Burada sorun ben duygularımı bitiremedim, o bitirdi. Ben duygularımla hareket ediyorum hala ve canım çok yanıyor, o benden çoktan ruhsal olarak boşanmıştı ve onun için çok kolay. Ben zorlanıyorum. Kestirip atamıyorum çok haksızlığa üzüntüye uğradım.
Diger konunuzda da farkettim şimdi de diyorum ki kendine değer vermeyene kimse vermez o kadar cok poposunu kaldirmissiniz ki adam sizden o kadar vazgeçmiş kendinize bir hayat mi kursaniz

Şu an benzer şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum arkadaşım bırak bu adamı. Bu adam sana daha önce de yaptı bunu sana geri geldiğinde o kadın onu bırakmıştı çünkü. Lütfen şu adamı bırak. Fazla fazla iste elindeki maldan mülkten o zaten bi an önce boşanmak için kabul edecek. Çevremde bunun bir sürü örneği oldu. Seviyor olabilirsin ben de severek ayrılıyorum ama seviyor olman onun adam olduğunu göstermiyor sevgi denen şey huzur vermiyorsa takıntıdır. Zor biliyorum ama yapma bunu kendine. Boşver uğraşma kanıtlayamazsın olan sana olur bi de senin bu adamdan çocukların var, çocuklar da yıpranır.

Daha önceki konumdan bakabilirsiniz boşanma aşamasındayız. Eşim ben yaptıklarına dayanamayıp evden git diyince hemen gitmişti. 1 ayı geçti nerde olduğu belli değil, çocuklar soruyor söylemiyor “uzaklardayım” diyor. Biz görüşmüyoruz, avukatı beni sürekli tehdit ediyor hadi hemen anlaşın bir an önce yoksa çekişmeli açıcaz diyerek. Prim vermiyorum çünkü amacı belli bir an önce kurtulup başkasıyla yaşayabilmek. Dün kızımla görüntülü konuşurken kenarda dinliyordum, bir kadın “al canım” dedi ona bişey verdi. Bir kadın var yanında, acaba polise gidip eşim kaçak desem bulunur mu? Avukatlarla görüştüm ama onlar hep dava sonrasıyla ilgili bilgi veriyor öncesini söylemiyorlar. Canım o kadar yanıyor ki sağlıklı düşünmek çok zor. Bir kadınla olduğunu nasıl ispatlarım?
Gerı gelir sende kabul edersın. Adam senı gerı kabul edecegını çok ıyı bılıyor.

Anlaşmalıda alacağınızı çekişmelide alamazsınız. Protokolü hazırlayın gitsin. Alabileceğiniz her şeyi de alın…

Wp yazışmıyoruz benimle iletişimi kesti.Sadece avukatımla görüş diyor asla iletişim kurmuyor. Kızımı bulaştırmayacağım. 9 yaşında oğlum var bazı konuşmalarımı duydu, babamın çift hattı vardı anne ben gördüm sen bilmiyor muydun diyor. Çift sim kullanıyor diyor. Vardı birşeyler zaten ama ben yaz boyu uzaktaydım hiç araştıramadım; yıl içinde de çok sık yurtdışında oluyor zaten yaptıysa da anlayamam diyerek kurcalamıyordum. Yoksa bir ara spam klasöründe arkadaşlık sitelerinden eşleşmeler bulmuştum. Telefonuyla yapışık yatıyordu zaten, benimle duygusal fiziksel hiçbir teması yoktu. Bana akşam uyuyorum dediği vakitlerde gece 3 lere kadar wpde çevrimiçi oluyor birileriyle yazışıyordu.
bu raddeye gelmeye gerek var mıydı
adam yüzüme bakmıyo diyordunuz
neden tekmeyi koymadınız da bir de üstüne aldatılıp terk edildiniz
bunun yurt dışındaki versiyonu boşanmayan kadın-adamları öldürmek
biz de oraya doğru gidiyoruz

Back
X