Evde zaten iki kedicik var. Ama tabii bu da "evde kalmış kız tribi" olarak yorumlanıyor. Bir kadının şefkat gösterme ihtiyacının karşılığı olduğu anlaşılmıyor.
Evliliğe karşı değilim elbette, ben de hayatımda sevdiğim ve sevildiğim birinin olmasını istiyorum ama bu işlerin biraz da kader kısmet olduğunu düşünüyorum. Yoksa ne yapayım? İlla ve mutlaka çerden çöpten bir sevgili filan mı edinmem gerek? İlla bu şekilde mi onaylanmalıyım? Aile kurmayı isterim, evet, ama aradığım gibi birini bulamıyorsam da illa içim almasa da birine evet deyip sonra "ne olursa olsun" diye mi bakmam gerek hayata? Yuva kurmak bu kadar kolay mı, boşanmak bu kadar basit mi?
Kendi halimde de mutluyum ben. Seveceğim, beni eksiltecek değil arttıracak biri olsun istiyorum. Ama karşıma o insan çıkmadıysa, sırf hayattan veya geleceğimden korkumdan illa herhangi biriyle evlenmem mi gerek?
Doğur bir çocuk, evlilik yürümezse boşanırsın, çocuk sana kalır.... Bana verilen akıllar bu! Olur mu böyle? Evlilik oyun mu? Çocuk oyuncak mı? Öfffff....
Bazen ince eleyip sık dokuyanlar birturlu sevdigi cikmayanlar sonra bulunca daha dogrusu saninca butun o hayalleri yikabiliyor umarim basiniza gelmez yalniz kadin mutlu olur olmasina hemde cok mutlu olur ama aksam sahilde denizi tek basina yada ark aile vs neyse seyrederken aldigin keyif gordugun manzara ile yaninda sevdigin insan ve elinde elinin sicakligi varken daha baskadirtabiki bunun icin onune gelene atlamak dogru degil ama senelercede insanin kalbi birine bile mi atmaz ? Sorun acaba hep karsida mi sorusu cikar :) mutlu gunler
Evde zaten iki kedicik var. Ama tabii bu da "evde kalmış kız tribi" olarak yorumlanıyor. Bir kadının şefkat gösterme ihtiyacının karşılığı olduğu anlaşılmıyor.
Evliliğe karşı değilim elbette, ben de hayatımda sevdiğim ve sevildiğim birinin olmasını istiyorum ama bu işlerin biraz da kader kısmet olduğunu düşünüyorum. Yoksa ne yapayım? İlla ve mutlaka çerden çöpten bir sevgili filan mı edinmem gerek? İlla bu şekilde mi onaylanmalıyım? Aile kurmayı isterim, evet, ama aradığım gibi birini bulamıyorsam da illa içim almasa da birine evet deyip sonra "ne olursa olsun" diye mi bakmam gerek hayata? Yuva kurmak bu kadar kolay mı, boşanmak bu kadar basit mi?
Kendi halimde de mutluyum ben. Seveceğim, beni eksiltecek değil arttıracak biri olsun istiyorum. Ama karşıma o insan çıkmadıysa, sırf hayattan veya geleceğimden korkumdan illa herhangi biriyle evlenmem mi gerek?
Doğur bir çocuk, evlilik yürümezse boşanırsın, çocuk sana kalır.... Bana verilen akıllar bu! Olur mu böyle? Evlilik oyun mu? Çocuk oyuncak mı? Öfffff....
sırf elinde elinin sıcaklığı olacak diye bin bir türlü kapris ve sıkıntıyı çekmek mutlulukmu?
ya da dayak şiddet hakaret?
ayy dayak yiyorum ama elimin üstünde el varmı desin bu kız?
erkeklerin ne kadar sorunlu olduğunu anlamak için şu forumda 2 saat geçirmek yeterli.
Dogru duzgun okuyor musun ? Her onune gelene yapis mi demisim ? Ne demisim cok bilmislik yapacagim diye kendini yirtma surda .. oyle kariyer boyle okul diye ahkam kesecegine ilk okudugunu anlama kabiliyetini gelistirsırf elinde elinin sıcaklığı olacak diye bin bir türlü kapris ve sıkıntıyı çekmek mutlulukmu?
ya da dayak şiddet hakaret?
ayy dayak yiyorum ama elimin üstünde el varmı desin bu kız?
erkeklerin ne kadar sorunlu olduğunu anlamak için şu forumda 2 saat geçirmek yeterli.
Kimse yalnız ölmek istemez. Karşı cinsten özel bulduğu biriyle özel olduğunu hissetmek kime iyi gelmez ki?
Her ilişkide şiddet mi yaşanıyor? Ne kötü bir tablo cizmissiniz. Fazla pesimist buldum. Bu kadın lezbiyen olup Hollanda'ya yerleşmeden kimseyle ilişki yaşayamaz size uysa.
Zamanı gelince elbet birini tercih edecek. Yaşınızı merak ettim konu sahibi...
Dogru duzgun okuyor musun ? Her onune gelene yapis mi demisim ? Ne demisim cok bilmislik yapacagim diye kendini yirtma surda .. oyle kariyer boyle okul diye ahkam kesecegine ilk okudugunu anlama kabiliyetini gelistir
fakat bir kaza veya afet olmadıgı muddetce, herkes yalnız ölür...
dogrudur.Fazla yüzeysel almissiniz yazdıklarımı :)
dogrudur.
ya da uzun uzun acıklamadıgımdan eksik kalmıstır veya siz nedemek istedigimi anlamamıssınızdır.
ahaha bi kariyer kıskancı kadın daha korkma güzelim zeka olsaydı sende okurdun düzgün yazamıyorum demiyorda gelmiş saydırıyor. ben ne okuduğumu gayet iyi gördüm resmen konu sahibine hep suç karşıdamı diyerek sanki ondan bi sıkıntı varmış demeye getirdin hiç eveleyip geveleme. senin gibi çifkef kadınlardan korkarım ben aman aman düşman başına.
Gayet acik yazdim senin anlayamama problemin benim problemim degil okumak zeki oldugun veya olundugu anlamina gelmez cok zeki olmayan biride cok iyi yerlere gelir "isterse" oda daha fazla calisarak olur secim insanlarindir sadece ben senin hicbir seyini kiskanmiyorum sadece sonradan gorme yahut gormemis oldugunu cok belli ediyorsun kariyer sahibi olan birtek sen yoksun bilmem anlatabildim mi ? Anlama seviyene gore en acik sekilde yazmaya calistim :) hava atayim derken eline yuzune bulastirma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?