Bende boşanmış bir kadın olarak ailemin yanına dönse idim düşünemiyorum durumu.Ben de evlendim yalniz yasiyorum esim yurtdisinda. Mezun olduktan sonra evlenmeyip ailemin yaninda ise gidip gelseydim depresyonlardan cikamazdim kisitlamalardan. Simdi evli kadinsin yani. Onceden nerde gorulmus bekar kuzin tek kaldigi.
Bende boşanmış bir kadın olarak ailemin yanına dönse idim düşünemiyorum durumu.
Şükür ki tek başıma ayaktayım.
Tahmin edebiliyorum neler hissettigini.
Babam evlenirken cok kati bir konusma yapmisti bana. Babama sadece erkek arkadasim oldugunu soylemek istedim. Ve maddi olarak toparlaninca evlilik dusundgmuzu.
Eminsen hemen evlen yok bilmiyorum diyosan hemen ayril. Evlendin. Geri gelirsen kavga ettik bilmem ne diye bi daha bu evden cikamazsin barismana da musade etmem baskasiyla da evlendirtmem dedi. Cocuk oyuncagi degil dedi.
Ay hatirladikca sinirlerim bozuldu. Doktorasi devam eden muhendisim. Muhtac degilim kimseye. Ama mantiklari bile sinirimi bozmaya yetiyor. Sanki bosansam senin o huzursuz evine donucem uyuz adam.
Şu hayatta yaptiğım en büyük hataydı evlilik .Lutfen birazcık mutlu hissediyorsaniz kiymetini bilin.[/QUOTE
canım neden hata olduğunu düşünüyorsun?
hatta yalnız daha mutlu olur biliyormusun kedileri seviyorsun herhalde alırsın da iki tane pisicik mutlu mesut yaşarsın elin adamının kirli donlarını yıkamakla mutluluk olmuyor çocuk içinde artık bekar anneler için çok imkan var evlat edinebilirsin farklı yollar deneyebilirsin hani olmuyorsa olmuyor zorlamamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?