Aslında arkadaşı bence çok masumca bir soru sorarak kendi iç muhasebesini yapmış gibi geldi bana. En nihayetinde 2 uç nokta, biri okul biter bitmez evlenen biri, biri iyi bir işte çalışıp evliliği öteleyen biri. Arkadaşı şu an evli mi o ayrıntı açık kalmış ama evli olsaydı E_Lanora kendi kızına şükrünü dile getirmezdi diye düşünüyorum. Aslında biraz şans, biraz kader, biraz kendi seçimlerimiz. Kabin memuru olmak evliliğin yasaklandığı mesleklerden değil. Hostes,pliot vs olup da okul biter bitmez evlenen insanlar da vardır eminim. Bu biraz da yazgı meselesi.
O zaman E_Lanora doğru diyemeyiz bence. elbette çocuklarımız sonsuz şükrümüz. Ama Allah korusun ya evlendiği insan doğru kişi olmasaydı? Ya Allah çocuk nasip etmeseydi ve tüm bunlar onu psikolojik sorunlara götürseydi çalışma
Hayatı olmasaydı. O zaman da E_Lanora doğru diyebilir miydik?
Ben de okul bitince bir süre çalıştım. Evliliğe açık ya da kapalı değildim ama işimi önemsedim. Allah’ın nasip ettiği vakit gelince de evlendim. Elbette çocuğumu dünyalara değişmem ama bu durum da kabin memurunun yanlış yaptığını göstermez. Belki uçakta bir ateşe ile bir iş adamı ile tanışacak evlenecekti. Bu durumda hem kariyer, hem evlilik yapıp E_Lanora’dan x2 doğru yapmış olmayacaktı. Ben haksız bir eleştiri buldum E_Lanora’nın o mesajında.