Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

aynn cnm bndede o sıkıntı varr yanmdauzun bryle gezınce moralimm yrıne geliyodu anca .d

yok be yanındakinden uzun olunca hakimiyet sende gibi oluyo kafana takma bence güzeldir uzun olmak Bide topukta giyemiyorum ben converse manyağıyım giymek istiyorum ama yürürken zorlanıcam sanırım zamanla alışılır heralde giyen giyiyo

aaa bide yurumesı var topuklularla dmi .d

Son düzenleme:
bende 172 yim
genelde hep uzun oldum herkesten ama cokda uzun degil bence
daha uzun kizlar var :)

var tabi ama ne biliym vlla sz böyle söylynce böyle bişeyi kafaya taktıım için üzldm .d artkkk takmıyorummmm cnm forumun sayesnde cnkü cevremdekler hp kısa onlarla bu derdimi paylassam evt cok uunsun derlr

176 boyundayım herşeyi giyiyorum....allah başka dert vermesin

1.71 mi ?
Haline şükret bence.1.80boyum.Gayet idealsin.

merhaba benim boyum 1.60 bende cok kisayim diye sorun yapiyorum esimin boyu 1.90 oldugundan boy kompleksi vardi zaten bende artik yendim

merhaba benim boyum 1.60 bende cok kisayim diye sorun yapiyorum esimin boyu 1.90 oldugundan boy kompleksi vardi zaten bende artik yendim

offf 1.90 mı canm bnm annemde 159 fln babam da 1.90 :) annem le babam gibiymissiniz annemle babam cok şirin oluyolar yanyana olunca bence sizde öylesinizdir . hiç problem etme ne güzel sen yenmissin bnde bugün yendim diyebilirim bi moral depolaması oldu bende de :))) artıkk iyi ki uzunn boyluyum diyorum

Başlığı görünce enaz 185 cm lik bir hatun diye düşündüm

Ne boyunuz çok uzun,nede kilonuz çok zayıf.

Çok ideal ölçüleriniz var.

Benim boyum 174 cm ve platform topuk bile giyiyorum.

Başlığı görünce enaz 185 cm lik bir hatun diye düşündüm

Ne boyunuz çok uzun,nede kilonuz çok zayıf.

Çok ideal ölçüleriniz var.

Benim boyum 174 cm ve platform topuk bile giyiyorum.

tama bitanem sağol bnde giyicemmm artık yani kilo almk için ugrasmıyım artık dimi kendime eziyet ediorm yaa.(ya bacak kalınlatırıcak bi ilaç veya bi egzersiz filan var mı) .s.s.s.s bildiğin tatlım

yani ben kilo almayı sadece bacaklarım kalınlasır belkki diye istiyodum .s.s

Son düzenleme:
önemli olan uzun boy kısa boy değil vücudun orantılı olması bence yoksa 1.71 gayet normal bi boy

önemli olan uzun boy kısa boy değil vücudun orantılı olması bence yoksa 1.71 gayet normal bi boy

vüzut orantısı derken tatlım bn 38 beden giyiyorum .öyle bi orantısızlık yok ama işte kndimi cok uzun zannediyordum.

Türkiye standartında 1.70 kadın uzundur.
Uzun değil diyenlere şaşırdım.
Çünkü genelde 1.60-1.65tir boylar.
Erkekler ise 1.75tir.
O açıdan bakınca ortalama üstü bir boydasın bizim ülkemizde,1.71 ile.
Dilediğin gibi topuklu giymelisin. Herkes baksın.
Bakınca ne kadar güzel bir boyda olduğunu düşündüklerine eminim.
Topuklu ayakkabı bacaklarını da daha güzel gösterir hem.
Dikkat çekmekten çekinme. Kendine güven.
Topuklular en az 10 cm neredeyse. 1.80e gelirsin hatta aşarsın.
Ohh miss...
Ben bile 1.69 boyumla topuklu giydiğimde rahat 1.80 oluyorum.
Süper bir şey bu.

vüzut orantısı derken tatlım bn 38 beden giyiyorum .öyle bi orantısızlık yok ama işte kndimi cok uzun zannediyordum.

Topuklu giydiğinde kendini uzun hissetmen doğal çünkü etraftakiler kısa.
Dediğim gibi boy ortalamamız düşük.

Türkçe yazar mısın?

boyun uzun sapsarı doğal sacların var beline kadar
zayıfsın,yeşil gözlüsün

eee??? derdini inan hiç anlamadım

tatlım milleti ne takıyorsun, herkes birşey söyler, birşeylere karışır, yorum yapar... Özel bir yere gittiğinde elbetteki topuklu giymek seninde hakkın, kendine özgüvenli ol, boyun çok iyi hele türkiye standartlarında çok çok iyi bunun farkında ol ve kendini herşeyinle sev...

Bana bu konu dert yanma amacıyla açılmış gibi gelmiyor nedense.
Fight Club'da şöyle bir söz var: "Acı çekenleri görmek ister misin? Salı günü bir araya gelen testis kanserli hastaları gör. İşte o, gerçek acıdır."

Ben de sana şunu diyeceğim, gerçekten bir derdi olanları görmek ister misin? Eşiyle ve eşinin ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar başlığına bak. "1.70 boymla tpklu giymormmmm" diye ağlamak yerine, aldatılan çocuklu kadınların acısını oku.

Ayrıca bence "boymmm uznnnn (((" diye ağlamak yerine "Tkçe knşamıormmmmm (((" diye ağlamalısın. Şimdi bana "Hzl yzıormm ondnnn" diye yanıt vereceksin, biliyorum. O sesli harfleri olmadan yazı yazınca kazandığın 0.9 milisaniyeyi faydalı nerelere harcıyorsun, merak ettim. Atom parçalamaya mı?

Sinir oluyorum Türkçeyi kötü kullananlara, sinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…