- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
aynn cnm bndede o sıkıntı varr yanmdauzun bryle gezınce moralimm yrıne geliyodu anca .d
manken gibisin maşallah.
yok be yanındakinden uzun olunca hakimiyet sende gibi oluyo kafana takma bence güzeldir uzun olmakBide topukta giyemiyorum ben converse manyağıyım giymek istiyorum ama yürürken zorlanıcam sanırım zamanla alışılır heralde giyen giyiyo
bende 172 yim
genelde hep uzun oldum herkesten ama cokda uzun degil bence
daha uzun kizlar var :)
176 boyundayım herşeyi giyiyorum....allah başka dert vermesin
merhaba benim boyum 1.60 bende cok kisayim diye sorun yapiyorum esimin boyu 1.90 oldugundan boy kompleksi vardi zaten bende artik yendim
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
Başlığı görünce enaz 185 cm lik bir hatun diye düşündüm
Ne boyunuz çok uzun,nede kilonuz çok zayıf.
Çok ideal ölçüleriniz var.
Benim boyum 174 cm ve platform topuk bile giyiyorum.
önemli olan uzun boy kısa boy değil vücudun orantılı olması bence yoksa 1.71 gayet normal bi boy
vüzut orantısı derken tatlım bn 38 beden giyiyorum .öyle bi orantısızlık yok ama işte kndimi cok uzun zannediyordum.
cnm bn 18 yasındym ama hep 20 fln sanıyolar yuzm oval seklnde yesıl gozlym sevmlı mı bılemycm .d bn zatn kndımı begenmıslık hıc ypamm ne kızlar vr etrfmda oram gzl burm cekıcı bn hc hyatta sylymyrm oyle kndime azıcık guvenebılsemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?