Bir kadinin dışarda işi var bile olsa aksam 8 de sokaga cikamaz mi?

Şu an 30 yaşındayım ancak ailemle yaşadığım zamanlarda da, yaşım 20lerdeyken de bu böyleydi, bazen arkadaşlarımla görüştüğümde gece yarısından sonra da eve girdiğim oluyor bugüne kadar yanlış hiçbir şey yapmadım, güvende hissettiğim insanlarla, güvende hissettiğim yerlerde görüşüyorum elimden geldiği kadar. İnsan kendini bildikten sonra işi varsa, gezmek istiyorsa istediği saatte dışarda olur bunun kadını erkeği yok

Biber gazim ve iki kizimla canim ne zaman isterse cikarim.eskiden biber gazida almazdim suriyelilerden sonra basladim

En tehlikeli yerde yasadim bi sureligine ve gec saatlerde eve dondugum oldu.cok sukur basima bisey gelmedi hic.guvenli bi yerse korkulacak hic bisey yok kadin kendini koruyabilir

6 yıldır evliyim.. istediğim saatte çıkarım evden eşimde birkere bile çıkamazsın demedi.. tabiki gece 12 falan değilde yazın 11 de eve geldiğimi bilirim.. kışın ise 10 da falan eve geliyorum arada işim varsa daha geç..

Öğrencilik hayatından aile yanına geçtim. Haber verdiğim sürece eve dörtte girdiğim de oldu. Eve dörtte, beşte giriyorum diye de tecavüze uğramam gerektiğini kimse düşünmedi. Çok üzülerek söylüyorum ki, sizin kocanız, babanız dışarıda bir kadın görünce "hmm bu saatte yalnız, derhal tecavüz edile!" diye düşünüyor.

İngilterede bir kadın akşam 10 gibi parkta saldırıya uğrar. Kadının çığlıklarına insanlar yetişir kadın kurtulur. Hakim 10 yıl 1 gün ceza verir. Adam itiraz eder birşey yapmadım diye. Hakim de 1 gün işlediğin suç için, 10 yılı ise İngiliz kadınların gece rahat dolaşması için verdim demiş...

benim gibi köyde yasarsan sabahin 4 de köpegi bile cikarirsin. in cin top oynar bu daha cok korkutur

Ben mecburen daha geç giriyorum eve ama evet erkek içinde kadın içinde zaman çok kötü artık.ev çok güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…