Bir kadinin dışarda işi var bile olsa aksam 8 de sokaga cikamaz mi?

Ben de esim gec gelecek olursa iki kucuk kizimla on ikide eve geldigim cok olmustur.ama soyle; avm den arabamla cikip oturdugumuz siteye girip arabayi park ediyorum ve eve giriyorum.yasadigimiz yeri guvenli bulsam da araba olmasa o saatlerde sokakta olmaya tirsarim acikcasi.malum zaman cok kotu artik...
Babaniz ve esinizin kadin aksam ezanindan once evde olur demesi eski kafali olduklari icin.

aynen bende valla şuanda bile yok korkuyorum ama napalım

Reactions: H E
Saat onemli değilde ,karanlık çökmeye basladiginda ve insanlar seyreklestiginde korkarim tabikide.artik havalar erken kararıyor.bence erkek kadin çok farketmiyor ama evet bu bir sürü milletin başıboş dolaştığı güzel vatanımda bencede babanızı ve eşinizi dinleyin

Kayinpederim. Babam karismaz esim karismaz.ama kayinpederim dunyanin gelmia gecmis en saygin en mutasip aileden geldigini saniyor.o kendini o camiadan goruyor .yaslilik diyorm geciyorum.

gece 12 ye kadarda dışarıda olsam en fazla almaya gelir yada taksiyle gel mutlaka der. Tabi sık sık yapmadığım sürece.. devir kötü ben pek çıkmıyorum açıkcası genede..

Bir kadın istediği saatte dışarı çıksın tabikide. Ama devir kötü, onlarda sizi sevdiğinden endişeleniyordur. Siz eşinizi babanızı daha iyi bilirsiniz, öyle değil midir? Empati kurun, çocuğunuz için endişelenmez miydiniz? İlla kendileri de kötü niyetli mi olmaları gerekiyor? Bunun için kötü niyetli olmaları gerekmiyor, haberleri takip etmeleri yeterli.

Eşimle sevgiliyken 11 de eve geliyordum,daha merkezi bi yerde oturuyorduk,şimdi o saatte eve gelmeye korkabilirim çünkü güvenli bi ülkede yaşamıyoruz ki,10 yıl önce etrafımda olanın bitenin mi farkındaydım sanki tamamen cahil cesaretiydi.

8 de biraz abartı sanki siz de ayak işlerinizde onları kullanın o kadar kaygılanıyorlarsa onlar halletsin bi zahmet.

Gece 3, 4, 5'te eve tek döndüğüm zamanlar oldu, başıma da bir şey gelmedi çok şükür.

Acaba babanız ve eşiniz, 8'de dışarıda olan bir kadın saldırıya uğramayı hakeder mi demek istediler yoksa sadece ülke gerçeklerinden dolayı mı endişe ediyorlar? Ona göre cevabım değişecek çünkü.

Esim de bende bu sacma fikre hep karsi olduk.Esimin isi uzunsa benim disari cikmam ggerkirse 10da olsun yine cikarim dışarı

Tabii ki çıkabilir aileniz abartmiş. Onlara da hak veriyorum (sonuçta o kadar manyaklık sapıklik türedi ki ülkede insan korkuyor) ama abartmişlar. Benim ailede pek sorun olmuyor ama bir arkadaşımın babası muhafazakar mutaassip biri. Mesela o arkadaşımın akşamlari sokağa çıkmasını istemez. Bilemiyorum ki...

Allah ım hareketli bir sahil şehrinde yaşıyorum burası cennet sanırım sabahlara kadar sokaklar cıvıl cıvıl şükür ettim şuan yaşadığınız yer ile alakalı bence de 8 de çok erken bir saat

siz bence eşinizle babanızı akşam 8 den sonra sokağa salmayın.
mazallah sokakta tek başına bir kadın falan görürler. kadının sebebi olmayın.
Evet yaaaa sapık erkekleri tespit edip sokağa çıkarmasalar, gerekirse hiçbir erkeği çıkamasalar :) Rahat rahat gezeriz.

Bence erkeklerin 7den sonra sokaga cikmasi yazak olsun boylece tum cinsel saldirilarin onune gecilmis olur.

Ben isim olmasa da keyfime cikarim, saat 8 gec bir saat degil ki. not: Siz cikmayin tabi zaman kotu, ben Avrupa'dayimBu zamana kadar gece gezmesinden donerken ya da gec saatte isten gelirken 1 kez bile rahatsiz edilmedim. Sadece 1 kez 1 Arap mi multeci mi ne b.ksa artik gunduz gozuyle satasti, o da kafasina cantami yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…