Esinin ve babanin soyleme tarzi yanlis ve direk tepki vermelik. Onlar disinda saat 8 gec bir saat degil bana gore ama nerede yasadigin, nasil biryer oldugu onemli bu durumda.
Kendi aracinla gidiyorsan yahut aracla evine birakiliyorsan, birileriyle birlikteysen o sartlarda bir cok kisi gec saatlerde disarda bulunuyordur, ben de dahil. Eve sabahta geldigim oldu ama bir basima degildim hicbir zaman. Bu bir basinalik illa yaninda erkek olmasi degil, kadin da olabilir.
Ama yaya halde, tek basina, issiz bir sokakta veya toplu tasima filan kullanip kalkip gece yarisi disarlarda "kadin kendini korur, bisey olmadi simdiye kadar" diye dolanamam acikcasi. Biber gazim var ama kullanmadim hic, oyle bir durumda ne kadar etkili kullanabilirim, firsatim olur mu bilmem. O yuzden hic feminist tavirlara girip kendimi riske atamam.
Dun gece markete kendim gitmek istedim zaten cok yakin. Saat 10 civariydi. Oturudugumuz yer duzgun, merkezi ve o saatte de disarida insanlar olur. Marketten donerken baktim ki esim camin kenarindan gizlice beni gözetliyormus. :)))) (Kiskancliktan filan degil bu arada o kadar hasta bir tip degil, endise duydmasindan kaynakli...)