Bir Kadinin en mutlu ani hangisidir??

ilk kızımı doğurduğumda ebenin kucağında gördüğüm an,evlendiğim gün.Şeniz

evlendiğimiz gün:asigim:
anne olacağımı öğrendiğim gün:asigim:
oğluşumun doğduğu gün:asigim:

inşallah bu mutluluğunuz bir bebekle taçlanır canım:Saruboceq:

valla kızımı doğurduğumda elime verdiklerinde inanamamıştım bu bebek benim mi diye.o zaman o mutluluuğun farkında değildim ama şu an dünyanın en mutlu kadını beim.kızımı,eşimi çok seviyorum.Allah isteyen ve hak eden herkese yaşatsın bu duyguyu

hamile oldugumu ogrendıgım an
insallah dogurup annelıgını tadarım o zaman anne olmak derimkaydirigubbakcemile3

kesinlikle evlendiği an ve anne olduğu andır bide eşinin ona güzel sözler söylediği ve hissetirdiği andır bence.....

şuan için sevdiğine kavuştuğu andır diyeceğim :asigim:
ileride belki anne olduğu andır derim :1rolleyes:

hayatta çok mutluluklarım oldu, kendimle çok gururlandığım anlar oldu..
ama benim için için en özel an kızımın doğdu andı...o nedenle kesinlikle ama kesinlikle anne olduğu andır bir kadının hayatındaki en güzel an...
aşk buymuş diyecek kadar anlamlıdır...acıya teslim olduğunuzda size dünyanın en büyük mutluluğunun geleceğini bir kez daha görürsünüz...
hem çocuk doğar, hem anne doğar o anda... etraf sessizleşirken bir çığlık duyarsınız...hem anneliğin hemde yeni bir hayatın çığlığını...
o yüzden doğum hele ki ilkse en muhteşem andır...

bi kadının en mutlu olduğu an eşinin tamam hayatım sen nasıl istersen dediği andırhihoyyyt

sevginizin karşılıksız olmadığını gördüğünüz gün sevdiğinizin askerden geldiği gün bir yakınınızın sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu olduğu gün.bebeğinizi kucağınıza aldığınız gün.çocuğunuzun okula başladığı ilk gün yada başarılı bir şekilde mezun olduğu gün işyerinde terfi ettiğiniz gün .çılgınca alışveriş yaptığınız gün .sevdiğiniz kişiyle evlendiğiz gün.hayalinizdeki evi ve arabayı aldığınız gün bütün sevdiklerinizle bir arada olduğunuz gün vs.vs.:lepi: benim en mutlu olduğum günlerdir

bence bir kadının asla en mutlu anı yoktur. tamm kalbi pırrrrrr pırrrr ucarken mutlaka ince bir detayla yada etrafındaki odunların düşüncesizliğiyle her an burnundan gelebilir.
evlilik teklifi,dogum,düğün,ilk öpücük vsvvsvsvsvs herşey buna dahil.

kadın olmak cok zor. hiç bir zaman birseyin En inine sahip olamayacagıma inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…