Bir Kadinin en mutlu ani hangisidir??

yavrumun kıpırtılarını ilk hissettigim an çok mutlu oldum her vurdugundada mutlu oluyorum bide saglıkla kucagıma alırsam benden mutlusu varmı..babası ben ve aşkımızın meyvesi...bundan büyük mutlluk olurmu...rabbim herkse versin isteyen...

sevdiği erkekle ömrünü birleştirdiği ve ondan bir evlat sahibi olduğu ve evlatlarını güzel yerlerde görmek bir kadını en mutlu edecek şeylerdir bencea.s

Başlığı görür görmez aklıma ilk gelen şey;
Anne olduğu an .. Ya da bunu öğrendiği an... Oldu...Henüz anne olmamama rağmen...
Umarım bir gün o da oluropuyorumnanaktan
Başka ne olabilir ki , düşünüyom düşünüyom aklıma gelmiyo sositososito

cok dogru katiliyorum canim cok guzel yazmissin...en mutlu oldugum andi...heleki kizimi kucagima koyup gozgoze gelip aglamaya baslamasini unutamiyorum...:kedi:

şu an benim için kocamın ilgisi ve bana sevgili gibi davranması Rabbim işin gücünü hep rast getirsin onunda herkeside ınşaAllah ama bu aralar kocamı özledim

bi yakınım bana bi bayanın en mutlu olduğu an düğün günüdür düğününün olduğu gündür demişti.o gününü iyi değerlendir çünkü sonrasında hiç bişey istediğin gibi olmuyo demişti
onun adına çoooook üzülmüştümm.demekki evlilikten beklediğini bulamamıştı:çok üzgünüm:

bi gelin olduğu,bide anne olduğu andır herhalde.ben henüz ikisinide olamadım,ama ööle olduğunu tahmin ediyorum.:1rolleyes:

çokkkkkkkkkk mutlu anım oldu:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
ama dunyalara degısmeyecegım ıkı en mutlu anımmm
kızlarımı dunyaya getırdıgım andıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evlilik teklifi aldığım gün....evlendiğimiz gün...okuldan mezun olduğum gün...bi de anne olduğum zamanlarda üçünde de çok mutlu olmuştum...mutluluktan ağlayacak kadar

hamile kaldigini ögrenmek olsa gerek sonrada dogum yapip bebegini kucagina almasi...

Allah bana da yasatsin insallah ne diyim ((

bence anne olupta insanin o kucucuk yavrusunun ilk kelimesini annesinin gozlerine bakipta ANNE dedigi an iste o zaman dunyanin en mutlu insani sensin ALLAH HEPIMIZIN YAVRULARINI KORUSUN...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…