Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının erkeği elinde tutması diye bir şey söz konusu olamaz bence.Çünkü iki tarafta birbirinden ayrılmamayı ve sorumluluk sahibi olmayı bilecek.Ama mutlu bir ilişki istiyorsan öncelikle anlayışlı olacaksın ve sevgini göstereceksin derim ben.. Karşındaki de seni gerçekten seviyorsa aynılarını yapacaktır...
hiç iplemeyeceksin o zaman kıymete biniyorsun![]()
hiç iplemeyeceksin o zaman kıymete biniyorsun![]()
efendidir erkek , yalnızdır , kimsesiz ,çaresiz..
bilmiyordur aileyi ,dinini.. öğrenmek ister ,,, güzel bi aile ortamını , sıcak yuvayı , sevilmeyi,,
bir anda ummadığın anda karşışlaşırsınız Allahın bir hikmeti..
tutmak istersin elinden
ona güzellikleri göstermek istersin... vesile olursun öğrenmesine ..bi dal olursun.. tutunacağı sağlam bir dal.. oda tutar asla asla bırakmaz..
çünkü sen onun artık nefesi güneşisindir...
erkek soysuzsa sen naparsan yap nafile...
efendidir erkek , yalnızdır , kimsesiz ,çaresiz..
bilmiyordur aileyi ,dinini.. öğrenmek ister ,,, güzel bi aile ortamını , sıcak yuvayı , sevilmeyi,,
bir anda ummadığın anda karşışlaşırsınız Allahın bir hikmeti..
tutmak istersin elinden
ona güzellikleri göstermek istersin... vesile olursun öğrenmesine ..bi dal olursun.. tutunacağı sağlam bir dal.. oda tutar asla asla bırakmaz..
çünkü sen onun artık nefesi güneşisindir...
Bence öncelikle kişi kendi kıymetini bilmeli ki karşısındaki kişide bilsin,aşırıya kaçan fedakarlıklar yapmamalı bence aile iş vs yani özünden taviz vermemeli ona karşı aşkınıda nefretinide ölçülü yaşamalı konuştuklarına davranılarında hep bir ölçü olmalı ve erkek içinde her zaman kaybetme korkusunu duymalı
:26: :26: :26: :26: :26:
bu konuda fikirlerini söylemek isteyen yok mu ???
katılıyorum size erkek her zaman kaybetme korkusunu duymalı...senin ondan her ne yaparsa yapsın vazgeçmiceni bilirse hiç bi kıymetin kalmıyor.
ayy cok tesekkür ederim ya cok güzel seyler yazmıssın ..konularında şu hareketleri yapmana bayılıyorum perimleçok hoşsun ya =)
sorduğun soruda değişkenlik gösteren o kadar çok şey var ki...
ilişkiden ilişkiye kişilerden kişiye bu soruya verilecek cevaplar çok çeşitlidir.bu yüzden genel geçer doğrulardan öte kendi tecrübelerini yazar herkes. bu da sana ne kadar uyacak bilinmez...
yine de birkaç şeye dikkat edebilirsin;
-karşı tarafı sıkmak, fazla ilgi ve onun isteklerini, ihtiyaçlarını fazla ön plana çıkarmak yanlıştır. Her zaman öncelikle kendi hayatına odaklan.
-ona önem verdiğini belli et, dozunda olduğu sürece bu fayda verecektir. yanında olduğunu bilsin ama hatalarına rağmen değil... affedemeyeceğin şeyler konusunda net ol. ya da seni rahatsız eden şeyler konusunda net ol. ben böyle istemiyorum de ve istediğin şey için pazarlık yap. böylece kendine değer veren biri olarak karşı tarafın gözünde daha fazla değer kazanırsın.
-onun için özel unutamayacağı şeyler yap. beyindeki limbik sisteme (duyguların merkezi) yerleş ve çıkma
-daha fazla olumlu düşünce daha az kavga...insanlar olumsuz duygular hissettikleri ve güvenmedikleiri insanlardan uzaklaşır. zevk aldıkları insanlarla beraber olur. bu yüzden karşı tarafta güzel duygular bırak.
şimdilik aklıma gelenler bunlar... bu arada bu kendine bağlamak istediğin çocuğu artık bu kadar tavsiyeden sonra bağlamazsan ayıp olur ha![]()