Bir Kadının Erkegini Elinde Tutması İçin Gerekenler ...???

bir erkek sirf sen onu kendinde tutuyorsun diye seninle olabiliyorsa, zaten yalnis insandir.. biraktigin an, gidecektir demek..
birakalimda bu soruyu erkekler sorsun kendilerine, onlar bizi kaybetmemeyi düsünsünler, cünkü KADIN dünyanin en degerli varligidir...

SAYGIIII ...herseyden önemli olan SAYGIdir.. saygi yoksa sevmekte cirkinlesir, güvenmekte cirkinlesir... hersey acitir seni.. yani sen saygi duyarsan, ve karsinda karsilik verirse NO PROBLEM....:71:

haklısınız ...çook tesekkürler..

Kesinlikle katılıyorum. Biraz korku duymalı, elinde tutmaya çalışmalı. Zaten beni seviyor ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez deyince havalanıyor istediği gibi hareket ediyor. :57:

o duyguya kapılmıs durumdaysa amaa dönüsü yok mu:18: :18:

Kesinlikle katılıyorum. Biraz korku duymalı, elinde tutmaya çalışmalı. Zaten beni seviyor ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez deyince havalanıyor istediği gibi hareket ediyor. :57:

o duyguya kapılmıs durumdaysa amaa dönüsü yok mu:18: :18:

efendidir erkek , yalnızdır , kimsesiz ,çaresiz..
bilmiyordur aileyi ,dinini.. öğrenmek ister ,,, güzel bi aile ortamını , sıcak yuvayı , sevilmeyi,,
bir anda ummadığın anda karşışlaşırsınız Allahın bir hikmeti..
tutmak istersin elinden
ona güzellikleri göstermek istersin... vesile olursun öğrenmesine ..bi dal olursun.. tutunacağı sağlam bir dal.. oda tutar asla asla bırakmaz..
çünkü sen onun artık nefesi güneşisindir...

:46::46::46::nazar: ÇOK GÜZELLL

efendidir erkek , yalnızdır , kimsesiz ,çaresiz..
bilmiyordur aileyi ,dinini.. öğrenmek ister ,,, güzel bi aile ortamını , sıcak yuvayı , sevilmeyi,,
bir anda ummadığın anda karşışlaşırsınız Allahın bir hikmeti..
tutmak istersin elinden
ona güzellikleri göstermek istersin... vesile olursun öğrenmesine ..bi dal olursun.. tutunacağı sağlam bir dal.. oda tutar asla asla bırakmaz..
çünkü sen onun artık nefesi güneşisindir...

:46::46::46::nazar: ÇOK GÜZELLL

Bu nasıl bişiy ya erkeği elinde tutmak ne demek ya? kendin olursun beğenen kalır beğenmeyen gider hiç anlamıyorum ben böyle lafları !

Back
X