bir kadının hayatta zorlandığı 5 şey sizce nedir?

1-pantolon etekle tuvalete girmek. anam ağladı. tulumu hiç düşünemiyorum:ssz:
2-başörtülü olarak sakız çiğnemek. resmen işkence. sakın denemeyin. hele başınızdaki kayan bir eşarpsa.:26:
3-güzel görüncem diye işe geldiğiniz, ayaklarınızı sıkmasına rağmen görüntünüzün berbat olacağını düşündüğünüz için çıkaramadığınız hiper topuklu ayakkabılarınızla markete gitmek zorunda kalmak. düğünde halay çekmek zorun kalmak vs. vs.:ssz: (topuklu ayakkabı başlı başına dert)
4-eyeliner sürmek:52:
5- alışverişte tercih yapmak zorunda kalmak:44:

kadın olmanın zorluğu gece dışarı çıkılmaz bu en kötüsü
güzel giyindiğinde yoldaki öküzlerin bakışlarına tahammül etmek
elinizde çiçekle eve gelirken bi komşunun size acaip acaip bakması ama halbuki o çiçeği annenize almış olmanız
Evdeki temizliğin yemeğin büyük bir kısmını bizim yapmamız
ve her ay çektiğimiz karın ağrıları .

Bilumum kıl sorunuyla başa çıkmak
Doğum yapmak (ben evli bile değilim ama şimdiden korkutucu:( )
Bu tamamen sapkınlaşmış dünyada çocuk yetiştirmek
Regl ağrılarını çekmek
Son olarak boşanma,ayrılma gibi durumlar (çevremdeki kadınların en zor atlattığı şey kesinlikle değişik bir psikolojide oluyorlar:( )

Sag ele oje surmek :37:
Kafan bozuldugunda gece yarisi bi yuruyuse cikmak (artik sapik mi dadanir, biri laf mi atar)
"bugun ne giysemmmm" derdi
Normalde suslu puslu bir insansaniz, tembel bi gununuzde o halinizi birinin gorecegi korkusu :52:
Bir gun cok guzel olursunuz kimse gormez, ertesi gun suklum puklum disari cikarsiniz ne kadar tanidik varsa karsilasirsiniz :27:

heheheh :1:

sonuncu berbat bi durum yaaaaaa :)

1 - Kıskanç adama tahammül etmek
2 - Evden çıkarken ne giyeceğine karar vermek
3 - Alışveriş yapMAMAK. ( çok zor ! )
4 - Saç rengine karar vermek.
5 - Her işi beceremeyeceğini düşünen insanların zihnini değiştirmeye çalışmak !

1)işten çıktıgın anda evi veya evden çıkınca işi düşünmek zorunda olmak...
2)hem harika yemek,temizlik,ütü,çamaşır vs.yaparak jenıfer lopez gibin görünmek zorunda olmak...
3)vücududun herdayim kaymak seviyeside pürüzsüz olması gerekmesi...
4)hiç alışveriş ve harcama yapmadan son sistem bakımlı olabilmek...
5)kendinn dahil sana yapışık birilerini idare etmek zorunda olmak(eş,cocuk vs.)

not:çevresel entrikalar hariç...

kadınsın varmı ötesi....

zorlandığım bir çok şey oluyor ..aslında şu an saymaya üşeniyorum..ama şunu yazmak istiyorum ,ilk çocuğuma 7 aylık hamileydim..bir arkadaşla gezmeye gidecektik.bir saat belirledik o saatte evden çıkıp ,ortada buluşacaktık.işlerimi bitirdim..elektrik kesildi..saate baktım saat durmuş..telefonun saatine baktım şarjı bitmiş.televizyonun saatine bakayım dedim elektirikler kesik..karşı komşuya sorayım dedim..evde yok..evimden dışarı çıkayım dedim zifiri karanlık..tırabzanlara tutuna tutuna aşağıya indim..yoldan biri geçerse saati ona sorayım dedim..kimse geçmedi..geçseydide eve yeniden çıkmak çok zor olacaktı..saatin kaç olduğunu bilmemek çok zormuş

1)erkeklerin kıaskançlıkları
2)yarın ne giyeceğim konusunda çıkmaza girmek
3)epilasyon
4)topuklu giydiğimde kampüsün bütün taşlarına takılmam:)
5)galasaray maçlarından sonra gelen telefonlara cevap vermek(yenildiysek eğer)

1)kadın ne yapmalı ne yapmamalı diye yıllarca kafa ütülenmesi sonucu kendi kendinin zebanisi kesilmek
2)akşam makyaj çıkarmak
3)kışın 6 kat kıyafet içinde güzel görünmeye çalışmak
4)yediklerinin habire popona karnına gitmesi
5)reglinin yıllık tatiline denk gelmesi

1- eş seçimi
2-kariyer yapmakta 2. sınıf insan muamelesi görmüş olmak
3- yemek, ütü, çamaşır, bulaşık, evişleri vede çocuk bakarken uykusuzluğa tahammül edebilmek
4-kaynanaya tahammül edebilmek (yukarıdaki 3 maddenin tamamı bile bunun yanında vız geliyor valla bana )
5- 4. madde ve diğer 3 madde yüzünden sağlıklı beden ve psikolojiyi ayakta tutabiliyor olmak beni gerçekten çok zorluyoooooooooor

1- önceeee sağlık sıkıntılarrııııı psikolojik fiziksel vb
2 - sorumsuzzz vb olumsuz ozellıklerı olan bir kocan olması
3 - kaynana gorumce gıbı faktorlerle ugrasmak
4 - aşkkkk acıısı
5 - türkiyede kadın olmak

Epilasyon
Çok ince şeylere detaylara kafayı takmak
Sağ ele oje sürmek
Çocuk doğurmak
Kilolu olmak

Bencede böyle,,, epilasyona sinir oluyor her ay cart curt :9: Çok detaycıyım,, sağ elime ojeyi beceremiyorum kaç kez silip sürüyorum,,, gün gelicek çocuk dogurcam kısmetse korkuyorum,, Allahtan kilolu değilim ama bir kadın kilolu olmak istemez ki kadın için zor durum :26:

Böyle işte :ssz:

1-jinekolojik muayene ( çocuğum olmuyor 6 yıldır .. yattığım çatalı hesap edin )
2-regl ağrıları
3-ne yemek yapsam derdi
4-epilasyon
5-ütü

Back
X