Bir Kadinin yüzü

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Geceleri aynaya baktinmi hic, benim gibi baktinmi?
Herkes uyuduktan sonra o karanligin getirdigi sessizligi dinleyerek baktinmi?

Gözlerindeki pirilti duruyormu daha, yoksa söndümü alevi benimki gibi?
Zorla bir gülüs koparmaya calistinmi dudaklarindan, olamayacagini görerek..?
Saclarinin kokusu degistimi seninde, eskisi gibi sonbahar kokmuyor degilmi?

Sonra makyaj cantani alip mutsuzlugnu boyamak istedinmi?
Bir ruj bir rimel bir farla yüzündeki hüzünün kaybolacagini sandinmi benim gibi..?

Makyajin bittikten sonra karsindaki affeti begendimi? Geri geldimi gözlerindeki pirilti?
Gelmedi degilmi, ne kadarda boyarsan boya o pirilti geri gelmiyor degilmi?

Bir kadinin yüzü sekilden sekile girer, mahsum, cekici, sevimli her hali alabilir...
Ama bir hali vardir , onca farin rimeln, rujun altinda bile saklayamaz onu, ne kadarda ugrassa yinede aynaya baktigi zaman sadece kendinin gördügü sadece kendinin anladigi bir cift gözün bakislari ve icindeki hüzünü....

ne kadar boyanırsan boyan yada ne maske takarsan tak yüzüne.....
aynadakı bakısın...gözündeki hüzünü hiç bır sey gecıremez ..yada uzaklasmak adına ..kaç gıt..uzaklas ama o hüzün hep senlendır....
ne olursa olsun gercekler ...saklanmaz...hele aynalar asla...

evet gulsum sultan yıne nokta atışı yapmışsın
dün bir etkınlıge katıldım keyfım yerındeydı cok sadeydım ama mutluluktan kendımı cok hoş ve guzel hıssedıyordum
ama bugun moralımı bozan bırsey oldu, saclarım yapılı makyajım ve kıyafetım yerınde ama kendımı su an cok moralsız hıssedıyorum
bır defa agladım goz makyajım bozuldu
mutluluk en sıhırlı makyaj sanırım

o hüzünü sen görürsün ama, aynaya baktiginda görürsün, tebessüm etmeye calisirsin zorla bir gülüs yaratmaya gitmez duygucum gitmez

evet canim, en güzel makyaj mutluluktur, duru tertemiz parlak bir makyajdir o...ne ruja nede rimele gerek duyarsin, bir gülüsün bir bakisin yetera.s

ahh negüzel anlatmışınız
genç yaşlı evli bekar hep bir hüzün var içimizde

paylaşım için teşekürler.
çok eskiler gittim

Ahh be Gülsümcüm ahhh..
İçin kan ağlarken dış görünüşünü istediğin şekle sok,ama kalbinin içindeki acı bir defa vurmuşsa gözlerine,asla değiştiremezsin onu..
Aynen hiç süs püs yapmadan,hatta saçını en tepeden topladığında attığın şen kahkahanın ne kadar gerçek mutluluk olduğunu bilemediğin gibi..:1rolleyes:

Gülsüm Sultan bu yazın bana eski bi anımı hatırlattı lisedeyken bir dönem çok mutsuzdum ve sınıftan fazla samimi olmadığım bir arkadaşım bana sen gülerken bile sanki gözlerinde saklı bir damla gözyaşı var demişti benneyaptımki hayret etmiştim ne kadar saklamaya çalışsakta gözler yalan söylemiyo işte seni üzen şeyi eğer özel değilse bizimle paylaşmak ister misin? :teselli:

Bilemiyoruz degilmi canim!!

Hic unutmam birgün evde oturuyordum üstümde esofmanlar, makyajsiz ve daginik topuz saclarla, o gün cok mutlu olmustum, telefonda konustugum bir insandan cok hayirli ve güzel bir haber aldim...aksam esim eve geldi, bana söyle bir bakti ve dediki:
Ne kadar güzelsin bugün ya...sende bir degisiklik var!! Oysaki halimi bir görsen-tatlicadiarzu-
Fakat bu günlerde hüzünlüyüm Laalisim, ne kadarda süslensem püslensem esimin bayildigi o türkan soray gözlerime rimeler farlar sürsem, saclarimi sekilden sekile soksam olmuyor Laalem olmuyor, gözlerimdeki hüzün gitmiyor..:çok üzgünüm:

"" gözler kalbin aynasıdır"" demişler....
içimizdeki hüznü de,mutluluğu da gözlerimizden yansıtmazmıyız?
bakışlarımız canlıdır,gözbebeklerimiz iri iri ve parlak,
aynaya baktığında, sade bir yüz ama mutluluk her yanını sarmış,görüyorsun işte....
bazen de bakışlarımız ölü gibi,baygın baygın,
yani zorlamasan kapanacak göz kapaklarımız,
üzüntünün,mutsuzluğun yorgunluğundan....
yaşadıklarımız yüzümüze,gözümüze yansıyor maalesef...
ama ne olursa olsun mutluluk bizim elimizde unutmayalım...
zaman su gibi geçiyor...
daha dün 18 ime girdim diye havalara uçuyordum...
şimdi aradan geçmiş 19 yıl....
mutsuzluğa kapılarınızı kapatın ve o gözlerinizin içi hep gülsün....
cennet dünyadaymış gibi yaşayıp,mutlu olmaya,
bizi mutsuz edebilecek herşeyi elimizin tersiyle itmeye,
nefes aldığımız her anın kıymetini bilerek,yaşamanın
tadını çıkarmaya varmısınız...
hadi öyleyse gülün,aynaya bakın ve gülün...
sevgilerimle....

Eminimki senin her daim gülen gözlerin var söngülcüm, insallah hep gülsün..
a.s

bazen maskelerimizi kullanmak zorunda kalıyoruz...
belki sevdiklerimizi üzmemek adına,belki de kendimizi kandırmak adına...
ama unutmayalım ki aynadaki o gerçek yüz
mutlu olmayı hakediyor ...
sevgiler...

ayy çokk güzell birr yazıı yaa
kadınlarr herşeyii yaşayıpp her türlüü zorluğaa karşı ayakta kalmayıı başarabiliyor

Tesekkür ederim canim..Dogru söylüyorsun her türlü zorlugu yasayip ayakta kalmayi basarabiliyoruz, kalbimizin can cekismesi gözlerimizde görünse bile bir far bir rimele onu kaybetme calisiyoruz, üzmek istmiyoruz ya, belkide kendimizi kandirmak istiyoruz ya.:çok üzgünüm:

sana nakkadaarrr gıcık olduğumu daha önceden söylemiş miydim sümbül sultan...
söylemediysem hemen acilen söylüyorum şimdi...
tam da hüznümü saklamak için morlara boyandığım, daha 1 saat önce çok çirkinim be dediğim gün okuduğum yazıya bak...
en çok makyaj yaptığım günler en depresif günlerimdir...eğer yüzüm allı güllü boyalıysa bil ki canım çok sıkkındır...bugün de öyle bir gün işte...
sadece gözlerimin ışıl ışıl parladığı günler ben güzelim derim...saçım da kıyafetim de berbat olsa güzelimdir...ihtiyaç duyduğum pırıltı zaten vardır o günlerde bende...
offff...cuma cuma...aman be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…