Bir kahve içmelik arkadaşım yok :(

Bikahvebisohbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
223
67
28
40
Merhaba kk
10 yıllık bir evliliğim bir çocuğum kendime ait bir ofisim var kendi işimi severek de yapıyorum. Maddi sorunumuz ,sağlık sorunumuz yok çok şükür.
Benim sorunum şu ki sohbet edebileceğim bir kahve içebileceğim bir arkadaşım yok
Bir çalışanım var, yarı yaşımda sayılır tüm gün onunlayım eşim sohbeti sevmez komşuluk ilişkilerim yok
Kadın arkadaşlarım uzakta ama benim gerçekten arkadaşa sohbet etmeye çok ihtiyacım var,
Hobbym yok her şeyi serdim kitap okumak sıktı, sporu bıraktım olmadığım kadar kilo aldım. Böyle olunca insahın içinden sosyalleşmek gelmiyor

Kursa vesaire gitsen

Pilatese gidin grup derslerine ben öyle arkadaşlar edindim küçük bir yere taşındım bocaladım başta ama böyle böyle çevre yaptım

Yaz geliyor valla
Kalkıp yüzmeye kaydolmanin vakti derim ben

Ben pilatese yazıldım hep sağlık hem muhabbet olsun diye, size de öneririm..

Kursa ya da eğer yaşadığınız yer uygunsa yürüyüş gruplarına katılabilirsiniz.Bahar da geldi.Mis gibi olur doğa yürüyüşü.Mesela ben yıllar önce rölyef kursuna katılmıştım.Hem yetenek istemiyor,hem sosyallesiyorsun,hem güzel zaman geciriyorsun,hem de elinde güzel bir tablon kalıyor.Koca senede bir tane yaptım ama olsun Bebeğim büyüsün ilerde yine gidecegim.
Bir de hobi edinirseniz çevreniz genisliyor.Mesela ben her gün tek başıma 1 saat koşardım.Zamanla diğer koşan insanlarla selamlasip , tanısıp arkadaş oluyorsunuz.Hatta tanidiklarinizdan size katılmak isteyenler oluyor.
Hergun hep aynı kafeye bile gitseniz,oranın müdavimleri ile arkadaş olursunuz.
Tabi bu söylediklerim yaşadığınız yer ve kültüre göre değişebilir.

Istanbuldaysaniz banada bir spor arkadaşı lazim

Hoşgeldin aramıza,doğru adrestesinben kk ya gelmeden ,hiç bilmezdim bu kadar güzel iletişim kurup ,mutlu olduğum bir arkadaş grubumun olacağını

Yürüyüşe başlayın.Cevre edinin.Kurslara gidin.

Hoşgeldin aramıza,doğru adrestesinben kk ya gelmeden ,hiç bilmezdim bu kadar güzel iletişim kurup ,mutlu olduğum bir arkadaş grubumun olacağını
Hoşbulduk.Umarım benim de olur, evet burda paylaşmak çok güzel ama insan gerçekten temas etmek istiyor. Allah kimseyi yalnızlokla sınamasın.

Hobby arıyorum resme yeteneğim var, rölfey araştıracağım teşekkür ederim

Ah abla benim de hiç arkadaşım yok bana da yardım eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…