- 18 Ocak 2018
- 2.958
- 7.952
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
İyi akşamlar herkese, zamanınızı almamak için direkt konuya giriyorum. İş yerinde görüştüğüm bir çocuk var. Aramızda sevgililikle ile arkadaslik arasında tam olarak tanımlayamadiğim bir ilişki var. O benden hoşlandığını söyledi benim de ona karşı bir şeyler hissettiğimi biliyor ama yaşam tarzimiz biraz farklı o yüzden ben biraz çekiniyorum. Daha önce bizden olmaz diye konuştuk ama birbirimizden kopamadik. Şimdilik birbirimizi tanımak için beraber vakit geçiriyoruz, mesajlaşiyoruz vs. Birbirimizin hayatını tolere edebilir miyiz biraz bunu anlamaya çalışıyoruz diyebilirim.
İş yerinde ama farklı bir bölümde bir kız var birkaç defa bizim bölüme geldi bu çocuk da ona yardımcı oldu. Geçenlerde kız buna mesaj atmış bana yardımcı oldun sana kahve ısmarlamak isterim diye. O da bana söyledi böyle bir durum var senle paylaşmak istiyorum dedi, sence ne yapayım dedi ben birşey demedim sonra kabul edeyim ya dedi ve kabul etti. Siz bu durumu nasıl yorumlarsınız, kahve teklifi bir çeşit randevu teklifi değil mi, gerçekten ne düşüneceğimi bilemiyorum size sormak istedim.
İş yerinde ama farklı bir bölümde bir kız var birkaç defa bizim bölüme geldi bu çocuk da ona yardımcı oldu. Geçenlerde kız buna mesaj atmış bana yardımcı oldun sana kahve ısmarlamak isterim diye. O da bana söyledi böyle bir durum var senle paylaşmak istiyorum dedi, sence ne yapayım dedi ben birşey demedim sonra kabul edeyim ya dedi ve kabul etti. Siz bu durumu nasıl yorumlarsınız, kahve teklifi bir çeşit randevu teklifi değil mi, gerçekten ne düşüneceğimi bilemiyorum size sormak istedim.