Bir kalem yüzünden........

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff

Bir kalemden buraya kadar nasıl baglamıs kocanız
Ben de aynı sizin gibiyim, calıstıgım esyalara dokunmasınlar isterlerse diger esyalarımı alıp götürsünler umrumda olmaz
Ama esinizin hosuna gitmis herhalde keske sesinizi cıkarmasaydınız o da ders calısıyormus, özenmistir belki kaleme
Su an kalem sorun degil ettigi laflar büyük sorun, siz özür dilemeyin, onun dilemesi gerek.

3 kuruşluk birşey için can sıkmaya deymez di bence. Hata ilk başta sizde adam gelmiş hediyesiyle güzel bitebilir di gece demekki oda kalemi beğenmiş özellikle onu kullanıyor. Yenisini alabilir Diniz sorun etmek yerine. 2. Eşiniz de söylememesi gereken şeyler söyleyip üzmüş sizi ikinizde sinirle hareket etmiş siniz.. Sakinleşince herşey düzelir konuşup karşılıklı özür dileyip konuyu kapatır sınız

Hatalısınız bence. Aynı kalemden alabilirdiniz bitane daha, bisey olmazdı. Esiniz size incelik etmis üstelik öncesinde.

Sonrasında esiniz de kabahatli ama belki de sizin tavrınız incitmistir onu baslatan sizsiniz zira.

Keske artık beklemeden terapiye gitseniz hocam. Tek başınıza gidin bence ilk önce sonradan belki esinizle gidersiniz. Bikere gittiniz bosanin dedi diye vazgecmeyin hemen gitmekten

Tekrar alabilirdin neden bu kadar büyüttün ki küçücük bir kalem için olayı bu kadar?
kıymetli benim malım dersen herif de öyle der. ama o laflar hiç yakışık almamış yani yaratık karı vs.. çok çirkin

Bence abartmışsın.1 kalem ya alt tarafı.Sende daha tatlı bir dille söyleseydin.Mesela aşkım bak o kalemi kullanmam lazım benim,özel olarak aldım istersen sana da aynısından alayım beğendiysen diyebilirdin.Ya da en kötü bırak kullansın git yenisini al.Eşinde suçlu o da lafını sözünü bilmeden konuşmuş,ikinizinde yaptığı ayıp.

Her açtığınız konuda size evlilik terapisi tavsiye ediyorum.
Bu konuda da aynısı olacak.

Lütfen terapiye gidin.

Yoksa evliliğiniz uzun ömürlü olmayacak.

Tmm hatalıyım ama bende bağıra çağıra laf etmedim sonuçta ses tonumda herşeyimdenormaldi

Evde huzur bozmussunuz.ne gerek vardi.tekrar alirdiniz o kalemden defterden.huzurunuzdandami kiymetliydi yapmayin.
Nor:esinizin laflari cok agir olmus

allah başka dert vrmesin ne diyim

Hep topu bir kurşun kalem yahu,özel demişsin bikaç yerde nedir özelliği pardon, cidden merak ettim kaçı kaç kuruş özel olsa en fazla ne kadar özel olabilir, kalem zaafı ne fetiş gibi, eşinin yerinde olsam kalemi kırardım metaforu karşı taraf anlasın artık

Ben kırıp attım zaten kalemi bu salak şey yüzünden bana hakaret etmene gerek yoktu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…