Bir kalem yüzünden........

Varsin kullansin kaleminizi,guzellikle soyleyip begendiysen sanada Alalim aynindan deseydinizde "kullanma kalemimi"diye cikismasaydiniz arada ne kadar cok fark var,gucune gitmistir belki o anda esinizin ki oncesinde sizi mutlu etmek icin bi hediye almis,bence ozur dilemelisiniz once siz sonra esinizde diler zaten

hepten çıldırırdım heralde eşinin yerinde olsam,madem kırabiliyomuşsun o kadar da özel değilmiş o tantana neydi o zaman
işin ucunda inat var başka nolacak eşim istiyor ki herşeyi onla paylaşayım benim senin olmasın haklı sonuna kadar ama çocuk gibi bu sefer arkasını ben topluyorum ki bıktım artık

işin ucunda inat var başka nolacak eşim istiyor ki herşeyi onla paylaşayım benim senin olmasın haklı sonuna kadar ama çocuk gibi bu sefer arkasını ben topluyorum ki bıktım artık

E bıktıysan boşan böyle evlilik mi olur kursun kalem paylaşamayan ilk sizi duydum akabinde sarf edilen laflar eski konulara da baktım, değişik

Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Hatalisin
Boyle zaaflari hic anlamam ben
Hicbir nesneye fazla anlam yuklemeyin
O kalem defter herneyse sana keyif vermekten cikmis artik

Birde bunun kitaplarini vermeyen turu var
Yeni bi akim
Ayy herseyimi iste kitap isteme
Kitap bu kitap
Okunsun diye yazilmis basilmis iste
Ben okuyup begendiklerimi ozellikle veriyorum ki baskalari da o keyfi alsin

valla benim 5 yasindaki çocuklar yapiyor bu sekil kavgayi
buyyunce geçer diye umut ediyuordum geçmeyecekmiii

haa ikisinden birine sana daha g uzelini alirim deyince hemen birakiyor kavgayi :;))

ama adam jest yapmis kibarlik yapmis kalemi sakinmaniz olmamis bide kirmisiniz
off ki ne off

Ay gerçekten saçmalamışsınız kusura bakmayın ama. Eşin söz konusu olan,hayatı paylaşıyorsun kalem mesele mi? Eşinin lafları da ağır ama çıldırmıştır bir kaleme verdiğin kıymete onun karşısında.zaten sorunlu bir evlilik birde böyle saçma sebeplerden yıpratmayın.

Kalem yüzünden eşinin kalbini kırmışsın. Bide üstüne sinirlenip çoooook değer verdiğin kalemi kırmışsın. :KK57: Ne olacak sanki 2 tane kalem alsaydın eşinden çok mu değerli?

Son durum gittim ve şöyle dedim" yaptığım kabaca bir şeydi özür dilerim ama senin bana söylediklerinde yenilir yutulur cinsten değil tamam belki zorla öylw böyle birbirimize katlanıyoruz yada bu evliliği devam ettiriyoruz ama ikimizde lanet okunacak insanlar değiliz ben söylediğin şeyleri haketmedim herşeyden önce kızının annesiyim" o ise ne özür dilerim nede bişey yaparım bir kalemi bile benden esirgemen zoruma gitti ister boşan ister otur dedi olaylar bu minvalde gelişti ne diyeyim ben şimdi.

Son durum gittim ve şöyle dedim" yaptığım kabaca bir şeydi özür dilerim ama senin bana söylediklerinde yenilir yutulur cinsten değil tamam belki zorla öylw böyle birbirimize katlanıyoruz yada bu evliliği devam ettiriyoruz ama ikimizde lanet okunacak insanlar değiliz ben söylediğin şeyleri haketmedim herşeyden önce kızının annesiyim" o ise ne özür dilerim nede bişey yaparım bir kalemi bile benden esirgemen zoruma gitti ister boşan ister otur dedi olaylar bu minvalde gelişti ne diyeyim ben şimdi.
bosanmayi dusunmuyorsun galiba
o zaman otur
zamana birak bakalim
zaman herseyin ilaciymis
geri alamaycagimiza gore yasananlari beklemekden baska àçaren yok

bosanmayi dusunmuyorsun galiba
o zaman otur
zamana birak bakalim
zaman herseyin ilaciymis
geri alamaycagimiza gore yasananlari beklemekden baska àçaren yok
Üç buçuk yıldır oturuyorum boşanma lafından bıktım artık ben keşke zamanında gitseydim ama gidemedim yapamadım şimdi ise çok Üzgünüm çok kırgınım anlamıyorum asker inadı tuttu mu tutuyor ama ben küs kalmaya dayanamıyorum

Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Sizi yeterince tanimamasindan kaynaklanmis sanki problem. Olayi buyutmek degil bu bence, sizi iyi tanimamak, ozel zevkinizi ilgi alaninizi anlamamak. O yuzden herhangi birinin bir esyayi sakindigindiginda verecegi tepkiyi vermis. Sonradan is cigrindan cikmis yalniz ona bi sey diyemeyecegim sanirim icten ice biriktirdikleri de var bu konu haricinde :110:

Tmm hatalıyım ama bende bağıra çağıra laf etmedim sonuçta ses tonumda herşeyimdenormaldi
Ses tonuylada alakası yok aslında bunun.Biraz seçilen kelimelerle alakalı.Dediğim gibi,kalemimi kullanma demek yerine aşkım o kalem bana lazım,özel olarak aldım,beğendiysen sana da alayım aynısından diyebilirdin.Yine bir önceki yorumumda dediğim gibi en kötü gidip kendine yenisini alıp,hayatım senin olsun o diyebilirdin.Adam sana hediye almışta gelmiş,sen 1 kalemi esirgemişsin olacak iş değil.Yani ne kadar özel olabilir ki bir kalem, altın kaplamamı nedir yani.Öyle bile olsa eşinden değerli olmamalı,hiç bu kadar lafını yapmaya gerek yok.Hani sakın yanlış anlama ama eşim bana kullanma kalemimi dese al sok bir tarafına derdim ben olsam.Cidden derdim yani.Sonuçta bir kalem bu ya uzatmaya ne gerek var ki.

Çok Üzgünüm kızıma sarıldım ağlıyorum o ve annem olmasa bir anlamı yok hayatın. Çok bunaldım hayatımdan herşeyden birde hastalık eklendi.

Ben sizin kalem esirgediginizi dusunmuyorum. Bence ortada 'alt tarafi bi kalem, kullandirtsaydin nolacak' denilecek bi durum yok. Bu sizin hobiniz ilgi alaniniz karsinizdakinin saygili olmasini beklerdim ben. Yani alt tarafi baska kalem alip 'esim bu kalemi cok seviyor ben digerini kullanayim' demek, bunu dusunmek 10 saniye surerdi. Hayat arkadasligi bu incelikleri gerektiriyor bana gore. Sizin kalem esirgediginizi dusunup konuyu buralara getirdigine gore maalesef sizi taniyamamis.

Back
X