Bir kalemde sildi atti

ahh ahh onlar kadinlar gibi degil genellikle gerci öyle kadinlar da cogaldi da, iliskinin acisini cekmeden civi civiyi sökerci mantigi... bilmiyorum hakkinda hayirlisi.

Aslinda ayrilmadan önce bu ayrilik konusu acilmisti benim tarafimdan. Eminmisin dedi bi kere sorcam dedi. Hayir dedim. Düsün kararini ver dedi. Sonra ki gün normal konustuk. Iste iki gün sonra yine tartisirken ayrildim

Aslinda ayrilmadan önce bu ayrilik konusu acilmisti benim tarafimdan. Eminmisin dedi bi kere sorcam dedi. Hayir dedim. Düsün kararini ver dedi. Sonra ki gün normal konustuk. Iste iki gün sonra yine tartisirken ayrildim

genelde tartisirken ayrilik lafi etmiyorsaniz 2 gün arayla duyunca o da kabul etmis sanirim,gerci sonra geri adim atmissin ama ise yaramamis :/

Keşke ayrılma kararı verdiğinizde bunun arkasında dursaydınız. Ayrılma kararı veriyorsunuz, birkaç gün geçtikten sonra pişmanım barışalım diyorsunuz; birazcık da olsa egosu yüksek biriyse bunu değerlendirir tabii. Şimdi ne kadar da vazgeçilmez, mikemmmelll bir erkeğimm yarabbim diye kendi kendini gazlıyordur. Egosunu tavan yapmışsınız, totosu yere inene kadar sizi arayacağını sanmıyorum.

Onun totosu yere inmez kolay kolay. Iste seviyorum maalesef durmak isterdim ama kalbimi dinledim

Numara degistirmek bence buyuk bir hareket. Hadi bir sure mesajlarina aramana cevap vermese anlarim, kirgindir. Ama adam numarasini degistirmis. Resmen ulasmani istememis. Ben de arkadaslara katiliyorum. Seni zaten gozden cikarmis bir suredir, bu olay da uzerine gelince adamin ekmegine yag surmus oldun. Sana onerim derin bir sessizlik icinde olman bundan sonra.

Seviyosan da barismazmisin? O cok pisman olsa?

Gururum incildi zaten, ona asla ulasmam artik. Sessizim. Sevseydi gelirdi diyorum. Degismis bitirmis. Yazik olmus zamanima

Seviyosan da barismazmisin? O cok pisman olsa?

Asla barışmam
Sevgi unutulmayacak bir şey değildir
Aşk acısı bu dünyadaki en hafif acı
Silerim gider, ayrılık tehdidi bir ilişkide bana göre en büyük hakaretlerden biri
Erkek arkadaşında bu yapıda biri olabilir
Daha önce yaşadım böyle bir şey çok pişman oldu ama dönmedim çünkü dönseydim aynı şeyi yine yaşayacaktım, bu ilişkileri laçkalaştıran bir durum, bitecekse biter, kimse vazgeçilmez değildir, ayrılık lafı kesin karar verilmeden ortaya atılmamalı

Haklisin ama sinir ani iste. O an bana dogru geldi ama sonradan cok özledim

Erkekler ayrılmak istiyorum demez ama karşısındaki kadını o pozisyona getirtir. Benim de başıma gelmişti ve ben demiştim ayrilalim ve çekip gitmişti.. Kendini uzme zaten o kafasına koymuş ve seni o noktaya getirmiş.

Bir daha dönmedi mi?

Baska biri ,ayrılmayı zaten düşünüyordu vs vs yok aşırı gurur yapmış . Kavga sebebi neydi bilemiyorum onun da etkisi olabilir . Bir sure uzak kalın bence

Ah bu ilişkilerde ayrılık meselesi olmasa..
İnan insanın içini acıtan bir durum.

Ama numarasını değiştirmişse ve bunu ilk fırsatta yapmışsa artık bırak gitsin uğraşmaya değmez.

Kendini topla ve acini yaşa bastırma duygularını içinden ne geliyorsa öyle davran ve geçecek bunu bil.

Umarım en yakın zamanda doğru insan karşına çıkar ve bunlara güler geçersin.

Tsk ederim amin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…