- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Krgzzynp kim ki?
Krgzzynp kim ki?
Psikolojik problemleri olan, kendisinden fellik fellik kaçan adamı hala seviyor zanneden, adama musallat olan takıntılı bir üye.
Allahtan bulsun cnm boşverBende öyle düsünüyorum
Allahtan bulsun cnm boşver
Tsk benzettiginiz kisi icin. Kendimden nefret ediyorum
Suan
Inşallah canım artık kendı yoluna bak sen deInsallah. Ve onunda pisman oldugunu görürüm
Benzetmedim. Sadece konularınız benzer olunca akıma geldi. Sizin anlattıklarınız daha farklı bir durum.
Inşallah canım artık kendı yoluna bak sen de
Başarırısın sıkma canınıDeniyorum
Insallah basaracagim
Çok kavga eden bir çiftmiydiniz ki artık buraya kadar demiş
Ciddi hal almadan bitmesi daha iyi
Herkesin hakkında hayırlısı
Sevseydi böyle yspmazdi geçmiş olsunslm kizlar, ilk basta cok üzgün oldugumu belirtmek istiyorum. Lütfen üzerime gelmeyin. Bi bucuk yillik iliskim dört hafta önce sona erdi. Aileleri tanistirmayi düsünüyoduk. Son bi aydir gereksiz tartismalara girdik. En son tartismada ondan ayrildim. Bu sinirle yapilmis ani bir hareketdi. Eski sevgilim buna tmm sen bilirsin cevap verdi. Bi kac gün sonra sakin kafa ile düsündümde pisman oldumu anladim. Ona msj attim. Cevap gelmedi. Bir daha yazdim bunun benim kararim oldugunu, artik yapacak biseyin olmadigini söyledi. Tekrar pisman oldugumu yazdigimda, yine cvp atmadi. Dogum gününde msj ile kutladim. Cevap gelmeyince, artik telefonunu silecegimi yazdim. Yine cevap gelmedi. Aradan 10 gün gecti ve hic bi sekilde iletisime gecmedim. Sözümü tuttum ve iki gün önce en son whatsapp girdigini gördüm. Gizli no ile arayinca bu nr kullanmamakta oldugunu ögrendin. Nrsini degismis. Gercekten ona asiri yazmadim hic aramadim. Sanirim benim yüzümden degismis. Canim cok yaniyor kizlar. Beni hic mi sevmemis...
Yoo gelmicek, her kaçan da kovalanmıyo; cümleten biraz yanlış anlıyoruz sanki o sözü:)Kaçan kovalanır unutma. Sen onu tamamen heryerden sil bakalım nasıl gelecek peşinden tıpış tıpış :)
Bu işler belli olmaz ama çocuk silmiş seni erkekler böyle bitirdiği zaman bitirir devam ediyorsa eder gerçekten bitirmese açık kapı bırakırdı hal hatır falan sorardı ama çocuk numarasını bile değiştirmişslm kizlar, ilk basta cok üzgün oldugumu belirtmek istiyorum. Lütfen üzerime gelmeyin. Bi bucuk yillik iliskim dört hafta önce sona erdi. Aileleri tanistirmayi düsünüyoduk. Son bi aydir gereksiz tartismalara girdik. En son tartismada ondan ayrildim. Bu sinirle yapilmis ani bir hareketdi. Eski sevgilim buna tmm sen bilirsin cevap verdi. Bi kac gün sonra sakin kafa ile düsündümde pisman oldumu anladim. Ona msj attim. Cevap gelmedi. Bir daha yazdim bunun benim kararim oldugunu, artik yapacak biseyin olmadigini söyledi. Tekrar pisman oldugumu yazdigimda, yine cvp atmadi. Dogum gününde msj ile kutladim. Cevap gelmeyince, artik telefonunu silecegimi yazdim. Yine cevap gelmedi. Aradan 10 gün gecti ve hic bi sekilde iletisime gecmedim. Sözümü tuttum ve iki gün önce en son whatsapp girdigini gördüm. Gizli no ile arayinca bu nr kullanmamakta oldugunu ögrendin. Nrsini degismis. Gercekten ona asiri yazmadim hic aramadim. Sanirim benim yüzümden degismis. Canim cok yaniyor kizlar. Beni hic mi sevmemis...
Üzülme canım o zaten bunu istiyormuş. numarayı değiştirecek kadar ulaşmanı istemiyor , muhtemelen ciddiye binmesi korkuttu.
Kendine fırsat yarat gez dolaş. uzun zamandır ertelediğin herseyi yapma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?