Bir kalemde sildi atti

Benzetmedim. Sadece konularınız benzer olunca akıma geldi. Sizin anlattıklarınız daha farklı bir durum.

Biraz göz attim
Onun konusuna ama ben seviyor demiyorum. Numarasini degistigine göre hic sevmedi. Ona takintili degilim ama benden hemen vazgecmesini kaldiramiyorum. Cünkü ben onun icin herseyi göze alirdim. Herseyini kabullendim. Belkide hatam buydu.

Çok kavga eden bir çiftmiydiniz ki artık buraya kadar demiş
Ciddi hal almadan bitmesi daha iyi
Herkesin hakkında hayırlısı

Çok kavga eden bir çiftmiydiniz ki artık buraya kadar demiş
Ciddi hal almadan bitmesi daha iyi
Herkesin hakkında hayırlısı

Son bi ayda cok etmeye basladik. Ama yinede ilk yazan hep oydu. Belki gercekten kirdim onu. Ama onun nr degismesi cok üzdü ve gözlerimi actiAmin ins

Sevseydi böyle yspmazdi geçmiş olsun

Kaçan kovalanır unutma. Sen onu tamamen heryerden sil bakalım nasıl gelecek peşinden tıpış tıpış :)

Kaçan kovalanır unutma. Sen onu tamamen heryerden sil bakalım nasıl gelecek peşinden tıpış tıpış :)
Yoo gelmicek, her kaçan da kovalanmıyo; cümleten biraz yanlış anlıyoruz sanki o sözü:)

Konu sahibi üzülme gız iyi olmuş boşver, artık ne ara ne sor yoluna bak dik dur.

Bu işler belli olmaz ama çocuk silmiş seni erkekler böyle bitirdiği zaman bitirir devam ediyorsa eder gerçekten bitirmese açık kapı bırakırdı hal hatır falan sorardı ama çocuk numarasını bile değiştirmiş

O da ayrılıgı düşünüyormuş siz ondan önce davranmışsınız.
Aslında pişman değilsiniz boşluktasınız, alışkanlığın verdiği his.
Bol bol dışarı çıkıp arkadaşlarınızla vakit geçirin

Gercekten ayrilacaksiniz alin agziniza su ayrilma lafini.. Sonra dovunmeyin boyle..

Üzülme canım o zaten bunu istiyormuş. numarayı değiştirecek kadar ulaşmanı istemiyor , muhtemelen ciddiye binmesi korkuttu.

Kendine fırsat yarat gez dolaş. uzun zamandır ertelediğin herseyi yapma zamanı

Üzülme canım o zaten bunu istiyormuş. numarayı değiştirecek kadar ulaşmanı istemiyor , muhtemelen ciddiye binmesi korkuttu.

Kendine fırsat yarat gez dolaş. uzun zamandır ertelediğin herseyi yapma zamanı

Kendisi ciddiye binsin diye ugrasiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…