Bir kalpte iki kişi olur mu?

Ama bu saçmalık. Kalbinde kim varsa, aklındaki de o’dur. Yada işte tam tersi. Acaba yara bandı olaylarımı var ortada??

Cevap tabii ki olmaz.
İçeriğe bakıncada yeni sevgilinizi yeterince sevmiyorsunuz gibi geldi. Yoksa diğerini düşünmek hatta kıyas etmek pek mümkün olmazdı.
Eski sevgilimin hayatı tehlikede olsa ve canımı vermem gerekse verirdim yani onunlayken deli cesaretim vardı. Şuanki için böyle bir durumum yok ama sevmiyorum diyemem kesinlikle seviyorum çünkü kendimi tanıyorum sevmediğim insanla 2 haftadan fazla sevgili kalamam,iğrenirim

Yani aynı şeyi sevgilin düşünüyor olsydı sen bunu öğrenseydin ne yapardın

Alışkanlık ile sevgi arasındaki farkı fark edebilmek önemli. Eski sevgilinize özlem duyabiliyorsanız gerçekten şu anki sevgilinizi gerçekten sevmiyor olma ihtimaliniz çok yüksek. Ancak sanırım bunun farkında değilsiniz. Çok seviyorum diyorsunuz ancak eski sevgilinizle kıyaslama yapıyor ve az da olsa özlem duyuyor gibisiniz. Gerçekten kalpten bağlı olduğunuz kişi olduğunda değil kıyaslama, özlem; aklınıza bir başka kişinin daha fazla artısı olduğu, olabileceği ihtimali dahi gelmezdi diye düşünüyorum. Umarım hissettiklerinizden emin olabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İki kişi arasında kaldıysan İkincisini tercih et ilkini sevsen ikincisine bakmazdın çünkü

Konuyu okuyamadim ama şu şarkı sözleri başlığa uygun bence.

Karar ver artık kimi daha çok sevdiğine o mu yoksa ben miyim yolumu cizeyim. Gözler beni arar kalbin onu düşünür tercih yap yoksa 3 kalp birden ölür. Ahhh ben üzgün, ahhh sen üzgün, o da üzgün yapma ! Herkes üzgün.

Hepsi şarkısı küçükken favorimdi aklimda kaldiginca yazdim dinle bakalım piremses ders cikarirsin belki. 😃

Bence iki kişi sevilebilir, kör kütük aşık olunca insanın gözü başkasını görmez evet ama her ilişkimizde de aşık olmuyoruz sonuçta. O yüzden aynı anda iki kişiyi sevebilir insan bence. Biri daha ağır basar tabiki ama sevgi öyle pay edilecek bir şey olmadığı için birini sevince başkalarına hiç kalmıyor bitiyor gibi bir durum yok yani onu seviyorsun demek ki öbürünü sevmiyorsun demek saçma geliyor bana. Tabi hoş bir durum değil birden çok kişiyi sevmek ama gerçekleşmesi mümkün sanki. Neysee

Eski sevgilinizi hala sevdiğinizi düşünmedim ben. Yeni ilişkiye alışma sürecinde ,hele de eskisinin üzerinden çok zaman geçmemişse, kıyaslama olabiliyor. Acaba unutamadım mı, seviyor muyum diye düşünüp durmak yerine şimdiki sevgilinizle anın tadını çıkarın. Aldatmadığınız sürece arada aklınıza birilerinin gelmesi sorun değil sanki.

Konunu okuyunca beyazıt öztürkün repliği geldi aklıma.Yağmur yağsın istiyorum ama ıslanmak istemiyorum.O zaman eski sevgiline dön canım.Madem böyle düşünüyosun.Ama bence senin belli bir süre yalnız kalman gerekiyor.

Önceki sevgilinle neden ayrıldığınızı düşün belki soğursun. O doğru bir insan olsaydı şu an hayatında başka biri olmazdı..

Oluru olsaydı, eski sevgilin biraz daha düzgün biri olsaydı, seni ne olursa olsun hayatında tekrar isteseydi şimdiki sevgilinle devam eder miydin? Ayrılsam üzülürüm der miydin?
Eski sevgilim ile olmazdı, düzgün bir adam değil diye düşündüğün için mi bu yeni sevgilinden ayrılmak istemiyorsun? Yoksa gerçekten yeni sevgilini eskisi ile ilgili olumsuzluklardan bağımsız mı istiyorsun hayatında?

Back
X