- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Ama bu saçmalık. Kalbinde kim varsa, aklındaki de o’dur. Yada işte tam tersi. Acaba yara bandı olaylarımı var ortada??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilimin hayatı tehlikede olsa ve canımı vermem gerekse verirdim yani onunlayken deli cesaretim vardı. Şuanki için böyle bir durumum yok ama sevmiyorum diyemem kesinlikle seviyorum çünkü kendimi tanıyorum sevmediğim insanla 2 haftadan fazla sevgili kalamam,iğrenirimCevap tabii ki olmaz.
İçeriğe bakıncada yeni sevgilinizi yeterince sevmiyorsunuz gibi geldi. Yoksa diğerini düşünmek hatta kıyas etmek pek mümkün olmazdı.
Ayrılırsam üzülürüm seviyorumBence ayrilmalisin çünkü sevmiyorsun.
Duygularin ağır bastığı yerde mantik olmaz mantik varsa hala o kişide duygular gerçeği yansitmaz.Olur. Birinde duyguların ağır basar, diğerin de ise mantığın.
İyi ki hatirlatiyorsunuz. Hanımefendinin aşk hayatı o kadar hızlı ki yetişmek ne mümkünBi tane çocuk vardı ya burnundakini alan ona ne oldu ya merak ettim![]()
Sahur sonrası suyu fazla kaçırmışım. Aklıma nerden geldi ya :)Bi tane çocuk vardı ya burnundakini alan ona ne oldu ya merak ettim![]()