- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 33
- 44
- Konu Sahibi LaPetiteFille
-
merhabalar : ) hemen hemen ayni zamanda basladik sayilirmis, ben de seni takibe alayim :)
ah ah, su an senin kilonda olmak için neler vermezdim : ))
6. gün tartı: 86.4
870 kalori
- 2 küçük muz
- 1 kupa şekersiz sütlü kahve
- 2 dilim kızartılmış tost ekmeği
- 1 kase yağsız lor peyniri
- 1-2 dilim ekmek
- yarım porsiyon çiğ köfte
- 5-6 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 1 fincan şekersiz kahve
- 1 armut
Hasta olduğum için bugün spor ya da yürüyüş yapamadım.
9. gün tartı: 85.9
800 kalori
- 1 muz
- 1 portakal
- 2 çikolatalı tatlı
- 1 kupa şekersiz sütlü kahve
- 1 şekersiz kahve
- 1 büyük porsiyon patatesli, lor peynirli omlet
Akşamları çok acıkmamak için protein ağırlıklı şeyler yemek iyi geliyor bana, o yüzden yumurta ve peynirli bir öğün hazırlayacağım kendime. Hala hastalığı atlatamadığım için yürüyüşe çıkmıyorum çünkü bir an kendimi iyi hissetsem de sonra hemen halsiz düşüyorum, kafamı kaldıramıyorum.
Çok şükür kilo verebiliyorum ama yine de bu hızda vermek motivasyonu kırıyor biraz. Neredeyse hiç acıkmıyorum, diyet de zor ya da yorucu değil ama vermem gereken kiloların fazlalığını düşününce sanki bir türlü bitmeyecek bir yolmuş gibi geliyor. Keşke bir an önce söyle bir 75 kiloyu görsem. Belki 65 kilo bile yeterli gelecek bana, daha fazla vermeme gerek bile kalmayacak ama o zamana kadar o kadar uzun bir yolum var ki! Uff puff!
Hedefe kilitlenmiş .. çok sistemli gidiyorsun ... Menülerini yazışın , hesaplamam ... insanın diyete niyete yoksa bile diyete sokar :))
Hızlı tavşan ... Uzun zamandır diyetle iç içeyim . Yavaşlatılmış programlar , bir süre motivasyon bozup ... hepten bıraktırıyor insana ...
Hızlı ama emin adımlarla bir tavşan olacaksın ...hedefe varıp , ipi göğüsleyecek ... sonra hedefte sabitlenmek için sebatkar kaplumbağa olacaksın :)
Sağlıklı ..keyifli kilo vermeler
Çok çok teşekkür ederim, bunu duymak şu an o kadar iyi geldi ki
Tekrar motive oldum adeta
Rica ederim ... Genelde günlükleri dolaşırım , şimdi Cuma yarışmalarına katılımdan seni görünce ...günlüğünü de gördüm .
Hoşuma gitti .
Başaracaksın .
Başarınca bana da haber ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?