- 14 Kasım 2016
- 142
- 232
- 18
- Konu Sahibi LaPetiteFille
-
böyle kalori hesabı yapmak insanın kafasını yorar bence..zor olmuyor mu ?Tekrar merhaba,
Birkaç şok diyet denemem sonucunda kendi usulüme geri dönerek az kalori almaya odaklandım.
Sabah
1 kase sütlü yulaf lapası - 250
2 yumurta beyazı ve 1 tam yumurtadan omlet - 100
Öğlen
1 porsiyon tavuk göğüs haşlama - 150
Çeyrek tabak bulgur - 120
Aksam
1 porsiyon soslu somon - 200
Salata (zeytinyağlı, limonlu) - 120
1040 kalori
böyle kalori hesabı yapmak insanın kafasını yorar bence..zor olmuyor mu ?
ben yerinde olsam günlük ne kadar kaloriye ihtiyacım var ve ne kadar porsiyon neyden yemem lazım diye bi bakardım..şahsen ben öyle yapıyorum en azından kafam rahat neyi ne zaman ne kadar yiceni bilmek ve spor yapmak zaten kilo verdiriyorEvet biraz uğraştırıcı ama uzun vadede devam edebildiğim tek diyet :) Diğer diyetleri genelde sonuçlandıramıyorum ama bu diyetle 12 kg vermişliğim var.
sen kendini daha iyi bilirsin..umarım istediğin kiloya ulaşırsınpofu Çok haklısın, ben de birçok besinin artık kaç kalori olduğunu biliyorum ama yine de garantiye almak için kalori hesabını yapıyorum :) Ertesi gün yiyeceklerimi bir önceki geceden ayarlıyorum, hayatımı kolaylaştırıyor.
sen kendini daha iyi bilirsin..umarım istediğin kiloya ulaşırsın
4. gün tartı: 87.4
- Şekersiz sütlü kahve
- 1 küçük muz
- 15 fındık
- Kaşarlı sandviç
- 1 bardak şekersiz içecek
- 1 şekersiz Türk kahvesi
- 1 porsiyon nugget menü (tavuk nugget ve yanındaki fazla kalorili olmayan garnitürler)
- 2-3 dilim ekmek
Akşam 5'ten sonra acıkınca muhtemelen meyve, yoğurt ya da kuruyemiş yer ve 1200 kalori ile günü kapatırım. Şu ana kadar 1053 kalori yapıyor yediklerim.
günlük enerjinizi -1100 yapın haftada 7700 kalori eder, ve egzersizlerinizi +250 kalori yakacak kadar arttırın yaklaşık her gün 10-15 dakka artım size haftada yaklaşık -1 kg demektir :) ve 1200 kalori altında lütfen beslenmeyin
zaten biraz da bedeni dinlemek..acıkınca yemek doyunca bırakmakÇok teşekkür ederim. Tokluk hissi gelince bırakıyorum yemeyi ama asla zorlamıyorum. Aslında günlük sınırım 1400-1500 kalori. Akşam acıkırsam asla zorlamam, yerim :) Bu aralar biraz hareketsizim. Normalde çok daha fazla spor yapıyorum, insan spor yapınca çok acıkıyor. Öyle zamanlarda 1500 kaloriden az alınca doyamıyorumSiz diyet yapıyor musunuz? Ben de sizi takip edeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?