Bir karar aşamasındayım. yardım.

Elifkerem2009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
2
0
1
39
Ben 8 senelik evliyim. Ilgisiz somurtkan iskolik bir eşim var. 2 . Oğlum olduktan sonra evde 2 yabancıya dönüştük. Aylardir konuşmuyoruz. 2. Bi cocuk istemiyordum. Yine bi kavgadan sonra beni ikna etti. Soz hersey guzel olcak falan dedi. Ben saf tabi sen kabul et. Birazda oglum icin. Cunku cok kardes istiyordu. Babasi aklina girmisti. Neyse . Her tartışmada her kavgada hep ben giderdim yani Özür dilemeye . Hayatımıza devam ederdik En son tartışma da gittim Özür Diledim günler sonra. çünkü çok yükselmiştim. Dedim böyle olmaz. Gel barisalim. Aynı evin içinde küs kalmayalim. Yok o ggünden beri hala tavrı aynı. ve bu adamı 8 sene boyunca sürekli her türlü ihanetine rağmen afettim . Büyükler araya girdi affettim. Belki düzelir umuduyla affettim. Ama yok. Olmuyor. Ben bıraktım artik. Ne onur ne gurur kaldı bende. 4 sene önce Romatoid artrit oldum. Her üzüntüde ağrılarım daha da çok artıyor. Aramızda 10 yaş fark var. Ama 40 yaşında olmasına rağmen hep ben dizginliyorum. Hiç o yasin olgunluğu yok. P Hata bende dedim. Evet çok bağırdım çok kırdım belki onu ama hakliydim. Bikmis tim artık Ilgisiz tavirlarindan somurtkan halinden. Evi sadece otel olarak kullanmasindan. öyle psikolojik baskı yaptı ki ben bile kendimi suçlu görüyorum artık. Çok mucadele ettim. geçmişte yaşadıklarım sürekli aklıma geliyor. Gitmiyor. Ama diyorum sabret. Geçecek. Yok geçmiyor. herkes coxuklar icin bosanma diyor ama ben cok yoruldum ve cok muutsuzum. 8 senenin birikimi var bi de. Oğlumun okulunun bitmesini bekliyorum. Boşanmayi düşünüyorum. sizce nasıl olur. Yapabilr miyim. Çok kararsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…