Bir kayinvalide derdimiz olmasin mi?

Allah yardımcınız olsun uzakta olsa sık gelmek istese kalmak istese anlarım. Ki bence onda da ortak karar olmalı, haber verilmeli müsait mi değil mi kadının ailesi de erkeğin ailesi de önce bir danışmalı. Ama aynı şehirde kalmak nedir ya? Siz rahat edebiliyor musunuz? Yani afedersiniz eşiniz sizinle yakınlaşmak istedi mi hiç kayınvalideniz varken yeni evliymişsiniz? Kadın hiç düşünmüyor demek ki.
Ama esas sorun eşinizde. Bence konuşun. Kadına söyleseniz beni istemedi der. Oğlu muhatap olsun. Kavga edecekse oğluyla etsin. Çocuklarına küsseler de barışıyorlar ama gelin a dese yıllarca unutmuyorlar.

Ben peki kayinvalideye bunu söyleyemem hep gelme diye, eşime nasıl açıklayabilirim bunu kırılmaz mı annen sürekli gelmesin desem? Ne şekilde anlatabilirim acaba
Ben ilerde oğlum olsa ve evlense, aynı şehirde yaşasak kalmak istemezdim heralde maşallah annen sık sık başka evde kalabiliyor diyebilirsiniz. Ya da eşinize sorun. Ya babam da böyle gelse sana arkadaşlık etse değil mi deyin. Babanız sık sık kalmak istese ne yapar?

Ne güzel valla bize denk gelmedi böylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…