• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kayinvalide gelininden cocugu kiskanir mi

Basimizda çok büyük dertler olmadığı için bunlara takiyoruz.
İstediğini desin kendi kendine der çocuk senin sonuçta :))

Babaannemiz benzer hatta seninkilere ek bir de neden gelmiyorsun vs der çocuğa

Bebekken kucağına gitmedi diye eşime saydırmıştı hatta

Biz anneanneyi yılda 1-2 anca görüyoruz ama onlar çocuğa müdahale etmiyor diye seviyor bir de anneannesi güzel yemek yapıyormuş

Kucağına oturunca da yumuşakmış

Bizimkiler tam ayni modelmis :)
Annem bize de cok bulasmazdi yiyen yer yemeyen kendi bilir derdi, torunlarina da öyle. Bi de yapisi bu kadinin, cok neseli, hareketli, bir kahkaha atar dunyanin derdini unutursun, babanne aksi, e hayat kosullari falan da var...
Ama bazen babannesini de cok sevseydi diyorum, mesela haftaya gelecekler, tam da onlarin gelecegi haftasonu esimin isyerinin yilbasi yemegi var, babannenle kalirsin dimi diyoruz, kalmam bana zorla ekmek yedirir diyor :)

Benim oğlum da bana düşkün.
E normal yani anneye düşkün olması çocuğun :))
Bunu da kimse kıskanamaz. Kimse hak iddia edemez çocuğum üzerinde..
Eşimi öpmez fazla ama beni gelip gidip öper oğlum. Eşim de bazen sen beni öcü olarak mi gösteriyorsun diyor. Ben de diyorum ki niye senin annen babanı öcü olarak mı tanıttı :))
Kısacası kimse anne ile çocuğu arasına giremez, kıskanamaz..
farkettin mi yazının her cümlesinin baş harfi alt alta gelmiş BEBEK olmuş
akrostij yapmışsın :rapci:

Kiskanirsa kiskansin lek mudahale edemez.

Kaynanam cocuk olsun ben bakarim derdi.
Ya da baskasinin gelini is yapmiyorsa aman canim versin cocugu kaynanasina is yapsin derdi.
Benden de ayni seyi beklicek muhtemelen ama ben istemiyorum oyle bisey.
Bebegi anasi bakar.
Herkws kendi iaini halletsin

Var valla kayinvalide torununu kiskanir oglunu kiskanir duyuyorum ben cevremden hatta sen bakamazsin diyip gelinin elinden cocugu almaya calisanlar gelin evde yokken eve gelip cocugu haber vermeden gezmeye goturenler bunlar yasaniyor tabikide gelinin tavri onemli onun sizin cocugunuz oldugunu ustunde soz hakki olmadigini acik acik belli ederseniz ilerde akil sagliniz acisinda iyi bir adim atmis olursunuz

Ne insanlar var ya ... benim kaynanamda lafa gelince ikisine de bakar bi gün olsun biseyini görmedim zarardan başka . ikizlerim var tek başlarına büyüdüler ne yaptın diye laf sokup durur gece gündüz uyumayan kendisi sanki

Birgun bebegi birakmistim bikac saatligine kv ye eve gelince cocuk atladi boynuma - hih ilk defa goruyor sanki anasini da benim emekler bosa demisti :-) sanki gunlerce baktı. Ve her defasında torun evlattan tatli daha cok seviyorum evlat bu kadar sevilmiyor der. Amaci ne biliyorum benden daha fazla sevdigini soyluyor yani. E emegin yok ustundesadece sevgini veriyorsun normal diyorum ben de hic yardimi dokunmiyor cunku. Hep ben hep ben diyor. Bazen piskolojini bozuyor nerden ne laf bulup sokar aklim almiyor. genel olarak kv olmus butun erkek annelerinden tiksindim...

cocuk akıllı ise eevet .bir ta nıdıgım var gerci bu gelinden kıskanmıyorda torun ona anne desin seviniyor .yada annesi yerine ona gelsin seviniyor

Back
X