- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Acma meselaAy canım inan aynı bunları dedim telde konuşmayı sevmiyorum annemi bile aramıyorum brn işim düşerse bişey sormak istersem ararım diyorum. Özlemiyor musun diyor hayır daha yeni görüştük diyorum ama anlamıyor kadın. Hatta bi defa 4 gün üst üste aradı konuştuk. 5. Gün aramadı tabi bende aramadım eşimde. 6. Gün eşim bişey sormak için aradı. Niye arayı sormuyorsunuz diyor. Bu kv leder tuhaf. Gerçi benim annemde kv
Bu arafa ben konu sahibi değilim, aynı dertten muzdarip bi üyeyim sadece![]()
Geri de dönme canın ıstedıgınde ara.
Tatlı dılle ne guzel soylemıssın anlamamıs,tatlı olma telefon konusunda artık hakettıgı bu.
Kocamda annesiyle konusurken benneyangınlargordum de istiyor bak veriyorum der teli elime sıkıstırırdı, emrıvakı yanı. Istedıgım filan yok hatta nefret ediyorum
Bir yaptı adama rica ettim, teli bana ıstıyomusum gibi verme, ben sana yapsam dedım. Dinlemedi gene yaptı bunu
Bıgun annesiyle konusurken yine benim ıstedıgımı söyledi annesıne (yalan) ve teli gene elime sıkıstırdı. annesi de her aradıgımda teli isteyeceğine arasana BENİ bırkere zahmet edip dedi 'YO SİZİNLE KONUSMAYİ İSTEMİYORUM TELI ELİME SIKIŞTIRIP KONUSMAYİ ISTEDIGIMI SOYLUYOR, ELBETTE İSTESEM ARARIM SİZİ ZORLA VERIYOR TELI BENDE BOZMAMAK İCİN KONUSUYORUM dedim
Dinsizin hakkından imansız gelir bence