Bir kayınvalide konusu da benden...

Çok gereğinden fazla iyi niyetlisiniz.

Siz giderseniz o hatasını anlamayacak aramadım etmedim gelin gene geldi olacak
Başka sorunların önünü açacak
Ben kesinlikle gitmezdim

Ama sizin bakış açınız farklı gittiğinizde niye yaptım diye kendinizi suçlamayacaksınız gidin.

Bacim 2.cocugu var bel bu. Sen rahatsizim ayagina iyice dinlen ara esini o gunde bol.bolda gelemedim tuh ne yaptimiz selam.soyle benimde agrim var vs diye. . Birde bel fitigi eklenmis ters bir harekkette ayaga kalkamayabilirsin. Kendine dikkat et birak kusmus mu ne yapmis kocanin hatasi anne gel esim rahatsizlandi diyip annesini kusturmeseymis.

iste is kocada bitiyor bir kaynim var kickarinda gazlsri olsa kv ye duyururlar kv de s.camiyorlar diye dertlenir
Esimin hatri deyip durmussunuz ama size zerre deger vermeyen bir esin hatri olsa ne olur olmasa ne olur
aynen karisi orada hasta anasina diyemiyor
Evet eşime bu konuda çok kızgınım. İstese bu durumu çok kolay çözebilirdi ama kayınvalidem hastalıklarını abarttığı için o da tansiyonu çıkar diye korkuyormuş sözde. Dün yine konusu açıldı. Sen neden anne eşim bu haldeyken bir geçmiş olsun diyemedin demedin. Demediğimi nerden biliyorsun diyor. Her şeyi anlatmıyor. Bir konuşma geçmiş ama.
Eşim annesi konusunda gerçekten hatalı ama hatrı sayılmayacak kadar kötü bir adam değildir. Normalde hiç böyle bir şeye yaklaşmazken sen yeter ki üzülme, gerekirse taşınırız, uzakken herkes daha kıymetli olur bile dedi.

Ya bi de annem üzülür diye söylemedim demez mi, hakkaten çok üzüldü kayınvalidem

Bence gitmezsen kv. Eşini doldurur kocanı tek bırakma derim ben. Hem bayramda evinize gelen giden olur nerde eşin derlerse kocan küçük düşer ne olursa olsun git ama mesafeni koru kv. Karşı..
Doldurma huyu var evet. Kendi kafasında bir şey kurar ki senin aklından hayalinden bile geçmez öyle şeyler. Sonra kendi inanır, sonra etrafındakilere yansıtır. Bayram olmasa da normal bir gitme olsa asla gitmem ama konu bayram olunca tereddüt ettim.

Sen düştüm diye kaynananın tansiyonu mu fırlayacakmış , güldürme beni , cok ta umrundaydi umrunda olsa söyledi söylemedi hesabı yapıp küsmezdi , ben olsam gitmem kesinlikle ve kocamında burnundan getiririm.....

Zaten gidersem de bir şey yapmak niyetinde değilim ama erkekler kurban kesmeye gidince aynı ortamda başbaşa kalma düşüncesi bile geriyor beni.

Ben de hiç umrunda olduğumu düşünmüyorum ama evdeki kendi torunları. İnsan onları da mı merak etmez. Pes yani.

Oncelik senin ne hissettigin. Kirginsan kirginsin, birak baskalari dusunsun biraz da
2 çocuğu olan, düşen ve yardima ihtiyaci olan ustelik emziren sensin. Komşu bile duyup gelmese kiriliriz kaldi ki kayinvalide bu!
Ben olsam gitmezdim.
Kisinin kendi degerini kendi verdigini bilin yeterli. Sonra daha kiymetli olursunuz inanın.

Belki de dediğiniz gibi şimdiye kadar hiç anlamadı. Bu zamana kadar beklentimi sıfırlayıp bir şekilde tolere ettim yaptıklarını ama bu sefer çok zoruma gitti. Kaldıramıyorum.

Belki de dediğiniz gibi şimdiye kadar hiç anlamadı. Bu zamana kadar beklentimi sıfırlayıp bir şekilde tolere ettim yaptıklarını ama bu sefer çok zoruma gitti. Kaldıramıyorum.
Tolere etmek tehlikeli bir yerde öyle bir patlarsınızki
Ayrıca emin olun siz alttan aldıkça o hatasını anlamıyor
Ama şimdi surat yapın ne olduki geline olur döner dolaşır size fatura çıkar

Ya bi de annem üzülür diye söylemedim demez mi, hakkaten çok üzüldü kayınvalidem

Bence annesinin huyunu biliyor, sana 'anneme desem ne olacak kaldırıp totosunu gelmez' diyememiş, annesini daha sevimli göstermek adına dersem üzülür demiş. O da biliyor anasının gelip yemek bile yapmayacağını garibim arada kalmamak için bu yolu denemiş. Biraz politik olmaya çalışan ve ikinizin arasını germemek için cabalayan bir eş gibi geldi bana. Bence bu konuda eşine bilenme ve git, bence eşin iyi biri ve onu zorda bırakma. Kaynanan ona çatmasın bari ama misafir gibi takıl dön evine. En kısa zamanda da taşin kurtul oradan.

bayrama yakin belin agrisin yorgunum agrim var de naz yap biraz ben gidemicem de gitme
insan komsu el olsa gider gecmis olsun der.hal hatir sorar bi ihtiyacin var mi der iki kap yemek yapar..esin anasinin huyunu bildiginden sallamis..

Az önce sordum tekrar. Sen konuşsaydın bu mesele bu kadar büyümezdi dedim. Büyük tansiyonuyla küçük tansiyonu birbirine yakınmış. Bir şey desem şimdi hepten fenalaşır falan diye korkuyorum dedi. Elbette gelmeliydi ama o da kendince yakın görüp haber vermemiş ki. Gidip rahatsız etmeyeyim hepten diye alınmış diyor. Gidelim bir gün durup kurban kesip gelelim. Çok bir şey istemiyorum senden. Orda herkes niye gelmediğini soracak. Millete ne diyeceğim? Herkese dedikodu lazım zaten diyor.

Tolere etmek tehlikeli bir yerde öyle bir patlarsınızki
Ayrıca emin olun siz alttan aldıkça o hatasını anlamıyor
Ama şimdi surat yapın ne olduki geline olur döner dolaşır size fatura çıkar
Biliyor musunuz ben de çoğu zaman bir patlarsam artık kendimi tutamayacağım diye korkuyorum. Cazgır biri olsaydım çok daha kıymetli olurdum belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…