Bir kayınvalide konusu da benden...

Köyde ev içinde diyorsanız kayınvalide, kayınpeder ve biz. Ama tüm akrabaları orda ve asıl gitmek zorunda olma sebebimiz kurbanı orda kesiyor olmamız. Normalde hiç asık suratlı değilimdir ama yüzyüze gelince her şeyi unutup gülebileceğimi sanmıyorum.

esin ayni zamanda tutarsiz.gercekten gelinin dustugunu soyleyince uzulecek insan gecte olsa duyduktan sonra aninda kapini calar niye bana haber vermedin kizim vok uzuldum gecmis olsun derdi.ne rahat umursamaz bir kv imis.
Annesini melek sanıp her kötü hareketine kılıf uydurmaya çalışıyor ama bu sefer elle tutulur yanı yok.

Hiç bir şey de mi söylemeyeyim? Bari bu sefer anlasın istiyorum.

Annesi üzülmesin diye söylememiş mi :)))(
Anlattığınız tarzda bi kayınvalide anca sevinir keyfi yerine gelir o habere. Ay yazık kaç yaşında kadın hala küstüm oynamıyorum modunda.

ayni apartmanda olmanizin ne anlami kaldiki ihtiyaciniz oldugunda bi kapiyi calmiyacaklarsa..
Evet görümcem de kayınvalidem de aynı binada ama sıradan bir komşu ile bile insan daha yakındır. Genelde insanlar aşırı karışılmaktan, gelip gitmekten yakınır. Bizde de tam tersi.

Sizin sorununuz kv değil ki kocanız. Yardıma ihtiyacı olan bir eşi varken üst katta, annesinin tansiyonun fırlayacağı bir durum yokken, söylememek ne demek. Yemek var demiş bi de . Eşinize çok sinir oldum. Yerinizde olsam bayrama da gitmez dinlenirdim. Kocama da evde kal bize bak derdim. Kurbanı da ya olduğunuz yerde kesin ya da birlikte kesiliyorsa vekalet verin.

Evet çok kızgınım ona. Ona göre söylemesi tansiyon fırlama sebebi. Bir de yıllardır mide sıkıntısı var, parça alınacakmış diye nazlanıyor oğluna. Benim küçücük bebeğime biyopsi yapılırken bu kadar önemli olmadı

Kv den önce suçlu eşine tavrini koy. Seni saydirmiyor bence. Kuyruk sokumunu kir belini incit annesi üzülür die soylememek ne demek. Annesini düşündüğü kadar sizi düşünse sizi bırakıp köye kurban kesmeye gitmez. Versin ordan birine vekalet o kurban gene kesilir. Kv ilenle de mesafeni koru.

Ay valla hiç de gitmezdim ben. Bayramda da arayıp bayramını kutlar. "Hâlâ doğru düzgün yürümekte zorlanıyorum, tabi annem olarak bi uğramadığın için haberin yoktur ama. O yüzden gelemedim" der rahatlardım. Fazla yüz verdiğiniz için öyle yapıyor. Kendisi gibi davranın bakın nasıl melek olur.

Su anlattiklariniz oyle yakin geldi ki
iki bebegim var, ilkinde cok bekledim kayinvalidem gelir diye psikolojim cok fenaydi hep yalnizim diye
ilk oglumda sutum bile olmadi dogru duzgun ikincide hicbisi beklemedim, lohusaligimin 4. Gunu gelip benim yaptigim yemegin kalanini alip gitti onu da es gectim cunku ben artik normal bir insan olduguna inanmiyorum bu hanimin, cok yuz goz olmuyorum, muhattap almiyorum, ugrasam 2 haftada bir 1 saati gecmeyecek sekilde gidip geliyorum
oglumu cok gormek isterse babasiyla gonderiyorum, esim de yapilan ve yapilmayan herseyi gordugu icin asla zorlamaz gitmek istemiyorsan gitme der biter o bakimdan sansliyim
Sizin yerinizde olsam bayram oldugu icin bayramlasirdim buyukluk bende kalsin der sonrasinda keyfime bakardim
Boyle insanlara deger verdigini gosterecek hicbir hareket yapmamak gerektigini dusunuyorum
Hatta varligi da yoklugu da bir oldugunu cokca belli ediyorum ki
Hicbir hareketini onemseyip takildigimi dusunmesinler diye de hiic umursamiyorum cogunlukla hicbisey olmamis, farketmemis, umrumda olmamis davraniyorum ki gercekten hic umrumda degil benim cevrem bana yetiyor
En onemlisi de gercekten Allah boyle insanlara muhtac etmesin
Kalcaniz icinde cok gecmis olsun Allah sifa versin

o konuşana kadar konuşma bence. yoksa sürekli küsecek bu şekilde.

gitmeyin siz kalçanızı çatlatıyorsunuz o evde ağrı çekiyorsunuz eşiniz annesi üzülür diye haber vermiyor afedersiniz külahıma anlatsın burada size en büyük yanlışı yapan kişi eşiniz.

Öncelikle gecmiş olsun. Siz sürekli yüz yüze bakıyoruz deyip alttan aldıkca daha fazla tepenize cıkarlar. Mesafeni koru gitme

eşin seni çok zor duruma sokmuş, neden? eşin durumu açıklasın ve sen de eşinin yanında ol mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…